Σύμφωνα με αναφορά της Eλλήνων Συνέλευσης και μετά από αίτημα του φορέα ο Δήμος Αποκορώνου δεν διευκόλυνε η ουσιαστικά δεν επέτρεψε να καταθέσουν στεφάνι στην χθεσινή γιορτή της 28η Οκτωβρίου στις Βρύσες.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΥ 35-4/10/2018 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΗΤΟΙ Ε.ΣΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΥΛΟΓΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

1) ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ;

2) ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ;

3) ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ;

4) ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ή ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ;;;

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ Ε.ΣΥ ΑΡΜΕΝΩΝ

ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                                                                                    ΠΑΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

ΠΗΓΗ: http://apokoronaslife.gr/ο-δήμος-αποκορώνου-δεν-επέτρεψε-σε-φο/?fbclid=IwAR0KP_yO7fBcBQjn61FxtPZkyQIGDBd9_pXcwiY1QiqIs_FHFSkVuOwul8U

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: