ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ.
Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΩ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 27 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ 3 ΕΝΝΕΑΔΕΣ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΕΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ.
ΣΤΗΝ 1Η ΕΝΝΕΑΔΑ Α-Ι ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΕΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ν ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΙΩΤΑ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΑ… ΑΡΑ ΙΩΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ 1Η ΕΝΝΕΑΔΑ. ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ν Η ΝΟΗΣΙΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΙΩΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΥΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΕΑΔΑ.
Ν ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΙΩΤΑ… ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ, ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ. ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑ. Η ΝΟΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΙΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ.
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ; ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠ; ΑΠΛ; ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΓΩ ΑΩ.
ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ. ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΝΟΗΣΙΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΑ 3 ΠΡΟΣΩΠΑ.
Ο ΟΡΦΕΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΝΕΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΦΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΝΕΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΑ ΣΤΗΝ 1Η. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Α ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ε ΕΡΜΗ (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΕΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΧΘΟΝΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Ε ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ Ε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ; Α ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ.
Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ 1Η ΕΝΝΕΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 48 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ. ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 50 +1 Η ΑΘΗΝΑ.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΩΣ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ Η ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ 1Η ΕΝΝΕΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ.  ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Η ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΥΛΗ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΜΙΘΕΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΗΡΑΣ.
; ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ; ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΙΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 1Η ΕΝΝΕΑΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΕΣ. Η: ΔΥΟ ΠΥΛΕΣ Η ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΓΑΜΑ ΤΟ ΟΠ;Ο ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΟΧΙ ΚΑΘΕΤΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΪ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.
ΟΙ 3 ΠΥΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΩ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η Α..ΡΓ..Ω ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΕΝΑ ΑΟΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ Α ΚΑΙ Ω.
Η ΑΡΓΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ F ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΙΟΜΙΚΡΟΝΙΩΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝΕ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟ. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΝΕ (ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ). ΑΝ ΟΛ; ; ΑΝΘΡΩΠ; ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΗΣΙΣ ΤΟΥ.
Η ΑΡΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΩΤΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ; ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΕΝΝΕΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ; ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ. Ο ΑΥΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ο ΟΡΦΕΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΩ ΚΑΙ ΟΛ; ΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗ ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΚΕΙ.

 

ΤΣΑΜΙΤΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΗΓΗ https://esypallinis.blogspot.com/2018/07/blog-post_623.html?fbclid=IwAR0_tZ8cfF2lHC7Xnoh9xwfo4BuXMZuYR2br7aILjuEXUSyeIq2v-HxNbk0

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τελειο Γνωσεις κρυμενες και χαμενες απο τα Ελληνοπουλα που τους δημιουργουν πνευματικη αμαθεια και τυφλωση

Comments are closed.