Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΕΡΙ «ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ»

Όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου, θεωρούν αυτονόητη την διάθεση «μυστικών κονδυλίων» για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, σε σχέση με τις εξωτερικές τους σχέσεις, την άμυνά τους και την εσωτερική τους ασφάλεια. Αυτά τα κονδύλια βεβαίως, σε όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου, δεν γίνονται ποτέ αντικείμενο δημόσιας συζήτησης, όπως επίσης και δεν ξοδεύονται ποτέ για στήριξη υποθέσεων άσχετων προς το κρατικό συμφέρον. Στην κοινωνία και την πολιτική σκηνή των Ρωμιών όμως, και τα δύο ως άνω αυτονόητα, όχι μόνον δεν θεωρούνται ως τέτοια, αλλά έχουν πια παραβιαστεί σε βαθμό που ξεπερνά την γελοιότητα, όσο και την τραγικότητα.

Eδώ και δεκαετίες είχαμε πληροφορηθεί πως πολλά από τα «μυστικά κονδύλια» του ημεδαπού Υπουργείου Εξωτερικών δεν ξοδεύονταν για προσέλκυση ξένων παραγόντων που θα εξυπηρετούσαν τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά απευθείας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ορθόδοξης θεοκρατίας. Τώρα όμως, μετά από την τραγικογελοιότητα των τελευταίων ημερών, που τα «μυστικά κονδύλια» έχουν γίνει «πιασάρικο» θέμα συζήτησης μέχρι ακόμα και στα «κοινωνικά δίκτυα», είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε τον δικό μας λόγο επάνω σε αυτό το άκρως σημαντικό εθνικό ζήτημα.

Έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά απολύτως καταστροφική για τον πραγματικό Ελληνισμό η ανιστόρητη και κουτοπόνηρη ταύτισή του από τους βυζαντινομανείς Ρωμιούς, με το δικό τους μονοθεϊστικό, ιουδαιογενές και διεθνές θρησκευτικό δόγμα του Ορθόδοξου Χριστιανισμού. Αλλεπάλληλες εθνικές καταστροφές, προς ζημία δηλαδή του πραγματικού Ελληνισμού, έχουν προκληθεί από αυτήν την κουτοπόνηρη ταύτιση, η οποία ωμά χρησιμοποιεί καταπατητικά το έθνος μας και την πατρίδα μας για την κερδοφορία και διαιώνιση ενός χριστιανικού δόγματος και των θρησκευτικών φορέων του. Κοντά δύο αιώνες από την ίδρυση του Νεοελληνικού κράτους, η ορθόδοξη Εκκλησία είναι βαθύπλουτη και πολιτικά ισχυρότατη σε βαθμό κανονικής θεοκρατίας, ενώ το κράτος και η κοινωνία είναι σε χρεωκοπία, ο πληθυσμός είναι πολιτισμικά καθυστερημένος και με ουδεμία σχέση προς τον εθνικό πολιτισμό και το ιδιαίτερο αξιακό του σύστημα, η οντότητα του Ελληνισμού έχει συρρικνωθεί σε «ελλαδισμό», ενώ αλωνίζουν κυριολεκτικά οι ξένοι και ημεδαποί πράκτορες είτε (κυρίως) του πανσλαβισμού, είτε του εθνομηδενισμού.

Η συνεχιζόμενη τροφοδότηση της ορθόδοξης θεοκρατίας από τα «μυστικά κονδύλια» του ημεδαπού Υπουργείου Εξωτερικών, όταν υπάρχει φανερή διαχρονική αδυναμία να στηριχθούν στο εξωτερικό τα πραγματικά εθνικά συμφέροντα, είναι σκάνδαλο πρώτου βαθμού, ακόμα και σε μία χώρα όπου προ πολλού έχει πάψει το σκάνδαλο να αποτελεί σκάνδαλο, λόγω γενικευμένου πολιτικού και κοινωνικού αμοραλισμού. Σκάνδαλο επίσης είναι, ότι κανείς έως τώρα διαχειριστής του λαού, είτε πολιτικός είτε δημοσιογράφος, δεν εμφανίσθηκε ή δεν τόλμησε να εμφανισθεί και να θέσει ερώτημα αναφορικά με την εθνικά αυτοκτονική παραφροσύνη να αιμοδοτούν οι φορολογούμενοι πολίτες, μέσω «μυστικών κονδυλίων», όχι στις εξωτερικές σχέσεις του κράτους, στην άμυνά του και στην εσωτερική του ασφάλεια, αλλά σε ένα θρησκευτικό δόγμα, τα ιερά βιβλία του οποίου δεν γνωρίζουν καν την λέξη «πατρίδα» και μεταχειρίζονται υβριστικά την λέξη «έθνος». Τραγικό!

Τραγικό επίσης είναι το ότι, σύμφωνα με τους διαλόγους του υπουργικού συμβουλίου που δημοσίευσε καθημερινή εφημερίδα, τα πολλά εκατομμύρια ευρώ που δίνονται χωρίς να πρέπει στους θεοκράτες, κατά τον πρωθυπουργό της χώρας αφορούσαν… «διαπροσωπικές διαφορές» ανάμεσα σε δύο διαπληκτιζόμενους υπουργούς.

Τραγικό επίσης είναι και το ότι τα εν λόγω χρήματα, που συγκεντρώνονται με την αφαίμαξη των φορολογουμένων πολιτών, χρησιμοποιούνται από το συγκεκριμένο (και ουδέποτε φορολογηθέν) θρησκευτικό δόγμα στο οποίο αδικαιολογήτως χαρίζονται, και για προσηλυτισμό τριτοκοσμικών φουκαράδων, οι οποίοι βαπτίζονται για μια μπουκιά ψωμί κι ένα ποτήρι πόσιμου νερού. Χρησιμοποιούνται δηλαδή για εκείνο που οι προσηλυτιστικές, επιθετικές, διεθνείς θρησκείες κατ’ ευφημισμό αποκαλούν «ιεραποστολικό έργο», αλλ’ εμείς οι Εθνικοί το ονομάζουμε ως αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή (δια της βίας παλαιότερα, δια του εκβιασμού στις ημέρες μας) αποκοπή ξένων πληθυσμών από τις εθνικές και πολιτισμικές τους ρίζες.

Θα πρέπει να ενημερωθούν τα εντός Βουλής πολιτικά κόμματα και θα ζητηθεί η ευθεία και απερίφραστη θέση τους

1. για την ανιστόρητη απόλυτη ταύτιση του Ελληνισμού, του οποίου η αρχή χάνεται στην αχλύ της προϊστορίας, με το σχετικά πρόσφατο θρησκευτικό δόγμα του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, καθώς βεβαίως και η θέση τους

2. για την σπατάλη κρατικών χρημάτων προς στήριξη κάποιων ξένων προς τα εθνικά, αποκλειστικώς θρησκευτικών, συμφερόντων.

ΠΗΓΗ: fb

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ