Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ζουν ταυτόχρονα σε δυο παράλληλους κόσμους.

Ο ένας είναι αυτός που κάποιοι σχεδίασαν και επέβαλαν στην ανθρωπότητα να ζήσει, κάνοντας δούλους τους ανθρώπους  κι ο άλλος είναι αυτός που επέλεξαν οι ίδιοι οι άνθρωποι να διαμορφώσουν για να ζήσουν, αποκτώντας έτσι την Ελευθερία τους…

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπέρασμα …Ίσως κι εσείς διαβάζοντας παρακάτω, να έρθετε στον δεύτερο κόσμο για να ανταμώσετε αυτούς τους υπέροχους ελεύθερους ανθρώπους!

Ας δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί οι δυο παράλληλοι κόσμοι…

Ο πρώτος κόσμος αυτός που κάποιοι σχεδίασαν για να εγκλωβίσουν όλους τους ανθρώπους του πλανήτη.

Είναι ένας σκληρός κι απάνθρωπος κόσμος. Τέτοιος που κανένας άνθρωπος δεν θα επέλεγε ποτέ με ελεύθερη βούληση να ζήσει…
Για τον λόγο αυτό, οι σχεδιαστές του στηρίχτηκαν στο ψέμα και στον δόλο.Στην ουσία ξεγέλασαν τους ανθρώπους και τους φυλάκισαν σε μια σκληρή πραγματικότητα.
Οι άνθρωποι γεννάνε τα μωρά τους και τα μεγαλώνουν σε μολυσμένο περιβάλλον.    Η τροφή τους είναι μεταλλαγμένη και περιέχει πολλά δηλητήρια,όμως οι άνθρωποι την επιλέγουν και την πληρώνουν γιατί οι διαφημίσεις, τους έπεισαν πως είναι η καλύτερη και τους δυναμώνει…Το ίδιο μολυσμένα είναι το νερό και ο αέρας που αναπνέουν.
Εμβολιάζονται με ένα σωρό αντισώματα από ασθένειες που έχουν ήδη εκλείψει ή από ασθένειες που πριν λίγα χρόνια θεωρούνταν απλώς φυσιολογικές να τις περάσει ένα παιδί και που όλοι μας νοσήσαμε από αυτές χωρίς να μας συμβεί κάτι τραγικό.Όμως οι φαρμακοβιομηχανίες διψούν για χρήμα κι έτσι έχουν πείσει τους παιδιάτρους, πως οφείλουν να πιέσουν τους γονείς για τον εμβολιασμό των παιδιών τους.

Καθώς μεγαλώνουν, υποχρεωτικά μπαίνουν σε ελεγχόμενη εκπαίδευση όπου διδάσκονται γνώσεις  ψεύτικες, άχρηστες και ανούσιες, τις οποίες ως άχρηστες θα τις διαγράψουν από τη μνήμη τους τελειώνοντας την βασική εκπαίδευση, αφού πρώτα έχουν σιχαθεί αυτό που λέγεται μάθηση. Ως ψεύτικες όμως θα έχουν ήδη οδηγήσει τον νεαρό άνθρωπο σε λάθος δρόμο αναζήτησης και θα τον έχουν κάνει ένα ακόμα υποχείριο τους στον δικό τους κόσμο.

Ως ενήλικες δεν θα γνωρίζουν καλά αυτά που η καθημερινότητα απαιτεί, μιας και οι ουσιώδεις γνώσεις πέρασαν χωρίς κανένας δάσκαλος να δώσει την σοβαρότητα που τους άξιζε. Έτσι, υπάρχουν ενήλικες που γνωρίζουν εξισώσεις Α και Β βαθμού, αλλά δεν ξέρουν να υπολογίσουν τα ρέστα στο Σούπερ Μάρκετ.
Ακολουθεί η φοίτηση σε μια σχολή,ένα πτυχίο, 2-3 μεταπτυχιακά,κάποιο διδακτορικό, εννοείται η άπταιστη γνώση αγγλικών και η καλή γνώση μερικών ακόμα ξένων γλωσσών.
Άνθρωποι με γνώσεις αλλά χωρίς καθόλου κριτική σκέψη ,μιας κι αυτή εκλείπει από την παιδεία και δεν διδάσκεται.
Είναι πιο εύκολο να υποδουλώσεις έναν άνθρωπο που θα ακούσει και θα πράξει χωρίς να φέρνει αντίρρηση, παρά έναν που θα σκεφτεί και θα κρίνει με γνώμονα το κοινό συμφέρον.
Στην πιο δημιουργική ηλικία οι νέοι έρχονται πλέον αντιμέτωποι με τον σκληρό κι αδυσώπητο ετούτο κόσμο….Η ανεργία τους περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, ενώ οι πιο τυχεροί θα βολευτούν σε κάποια ιδιωτική εταιρεία για 700 ευρώ. Θα δουλεύουν ίσως και 10 ώρες και δεν θα παραπονιούνται και πολλές φορές ίσως και να μην πληρώνονται στην ώρα τους αλλά μήνες αργότερα…
Δεν μπορούν να διαμαρτυρηθούν, μιας και ο νόμος προστατεύει τον εργοδότη περισσότερο από τον εργαζόμενο.
Στο ταμείο ανεργίας δεν έχουν πρόσβαση εαν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ο νόμος ορίζει κι έτσι θα κοιτάνε με απορία όλους τους αλλογενείς, που μηνιαίως παίρνουν τα επιδόματα τους.
Σίγουρα η επαιτεία των επιδομάτων δεν είναι κάτι που θέλουν κι επιδιώκουν τα νιάτα, για το λόγο αυτό και στρέφονται στο εξωτερικό κυνηγώντας το όνειρο της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.
Φυσικά,κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν σκέφτονται να δημιουργήσουν δική τους οικογένεια, η οποία θα έχει έξοδα κι απαιτήσεις που οι περισσότεροι νέοι δεν μπορούν να καλύψουν λόγω της ανεργίας.

Οι ηλικιωμένοι που θα απομείνουν πίσω, με καρδιά γεμάτη παράπονο και πόνο, θα οδηγηθούν σε λογιών λογιών ασθένειες, αποτέλεσμα και της μόλυνσης αλλά κυρίως αποτέλεσμα του στρες και της στεναχώριας…
Τα νοσοκομεία όμως είναι υπό διάλυση, χωρίς γιατρούς ,προσωπικό και φάρμακα και ο ιδιώτης γιατρός είναι είδος απαγορευμένο για τον Έλληνα, λόγω της έλλειψης χρημάτων για να τον πληρώσουν.
Οι συνταξιούχοι έχουν μπει στο στόχαστρο των κυβερνήσεων οι οποίες θέλουν να τον ξεκάνουν με κάθε τρόπο, χωρίς να σέβονται ούτε τα χρόνια που δούλεψε σκληρά, ούτε τις ανάγκες της ηλικίας του…Μειώνουν κάθε τόσο τη σύνταξή του αλλά και το νήμα της ζωής του ,καθώς τον βομβαρδίζουν με τρόμο και φόβο μέσα από τις πρωινές εκπομπές και της ειδήσεις. Πάντα ο παππούς άκουγε ειδήσεις για να είναι ενημερωμένος….
Σε όλη αυτή την απόγνωση, γιαγιά και μαμά θα τρέξουν στην εκκλησία για να βρουν στήριξη,για να παρακαλέσουν τον Θεό να προστατεύει τα παιδιά στα ξένα…και κάποιος άλλος να βάλει το χέρι του για να αλλάξει την κατάσταση…

Κάπου εδώ τώρα μπαίνει ο παράλληλος κόσμος που κάποιοι άνθρωποι διαμορφώνουν για να ζήσουν..

Δυο κόσμοι…μια αιώνια μάχη ανάμεσα στο Φως και στο Σκοτάδι…Στην Αλήθεια και στο Ψέμα…
Πολλοί Έλληνες καθημερινά, θέτουν στόχο της ζωής τους να αλλάξουν αυτό που τους σκοτώνει…
Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, όλων των ηλικιών και των ειδικοτήτων, που μπόρεσαν κι αντιλήφθηκαν το εγκληματικό σχέδιο εναντίον τους αλλά κι εναντίον των παιδιών τους.
Άνθρωποι, που θα τους ακούσεις να μιλάνε για Αξίες,Αρχές και Νόμους.
Που οραματίζονται έναν κόσμο τέτοιον που αξίζει να ζήσει ο Άνθρωπος.
Στήνουν με υπομονή τις προϋποθέσεις για την μεγάλη αλλαγή, πολεμώντας με το κατεστημένο και  με άψυχα απάνθρωπα πλάσματα που δεν νοιάζονται για τη ζωή.
Είναι οι άνθρωποι που θα τους δεις να αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους εκτός δουλειάς, για να πάνε στο γραφείο της Ελλήνων Συνέλευσις ώστε να τηρηθεί το ωράριο λειτουργίας του ,το οποίο αυτοί αποφάσισαν σε Διοικητικό Συμβούλιο ποιο θα είναι.
Θα το καθαρίσουν και θα φροντίσουν τον χώρο.
Παράλληλα θα βρουν χρόνο για να μελετήσουν ΦΕΚ, νόμους ,το Σύνταγμα της χώρας μας, τα μνημόνια,ώστε να γνωρίζουν καλά το παιχνίδι που οι κυβερνήσεις έχουν στήσει στις πλάτες των πολιτών.
Θα τους δεις στο δρόμο με ντουντούκες και μικροφωνικές να διατυμπανίζουν την αλήθεια και να μοιράζουν φυλλάδια…
Να ξενυχτάνε τα βράδια για να γράψουν την αλήθεια ώστε να τη βρεις κι εσύ και να τη διαβάσεις, να προβληματιστείς και να ψάξεις για τον παράλληλο κόσμο που είναι δίπλα σου και τον απαξιώνεις…
Δεν πτοούνται όταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βάλλουν εναντίον τους για να τους σταματήσουν και να τους πάρουν από τον παράλληλο κόσμο τους… Προτιμούν να μείνουν μόνοι με τους συνέλληνες τους και τα όνειρα για την πολιτεία τους…

Κι όλα αυτά με τεράστια υπομονή κι ανοχή στον χλευασμό και στην αδιαφορία, ακόμη και στον πόλεμο που δέχονται τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις από τους απλούς συμπολίτες τους οι οποίοι, ενώ είναι ήδη χωμένοι στην κινούμενη λάσπη που τους αργοκαταπίνει, δεν απλώνουν το χέρι τους στη μοναδική σανίδα σωτηρίας τους, στην Ελλήνων Συνέλευσις…

Κι όλα αυτά χωρίς προσωπικό κέρδος…χωρίς να πληρώνονται για όσα προσφέρουν…
Κι όλα αυτά για σένα…Για σένα και τα παιδιά σου…Για όλους μας…Για τη χώρα μας και τον πλανήτη μας…Για την Ελευθερία όλων των ζωντανών πλασμάτων !!!
Θα είναι πάντα πρόθυμοι να ενημερώσουν και τον τελευταίο άνθρωπο της Γης ώστε να μάθει και να ζητήσει την Ελλήνων Πολιτεία.
Αυτή θα είναι η μεγάλη ανταμοιβή τους…Η Ελλήνων Πολιτεία…
Να γυρίσουν όλα τα παιδιά μας από τα ξένα και να χαρούν τον πλούτο της πατρίδας μας που τους ανήκει…
Να εξυγιανθεί όλο το περιβάλλον ,η τροφή , το νερό , ο αέρας…
Να μην υπάρχουν ασθένειες αλλά κι αν χρειαστεί τα δημόσια νοσοκομεία να είναι άρτια εξοπλισμένα.
Τα παιδιά μας να αγαπήσουν τη μάθηση και να γίνουν ελεύθεροι άνθρωποι και άξιοι πολίτες του πανέμορφου πλανήτη μας.

Να ζήσουμε με Ισότητα..

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ή ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ… ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ … ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ … ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΣΗ… ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

Να ζήσουμε στην Αφθονία που αξίζει σε κάθε άνθρωπο …Υλική και πνευματική…
ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ …ΣΤΗ ΧΑΡΑ…ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ…

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ… ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ…               Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ