Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ E5 ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 2-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΩΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΩ… ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.  ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.

ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΜΟΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.  ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ… ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΙΟΙΚΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΕΓΩ.  ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ.

ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΤΗ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ.  ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΦΩΝΗΜΕΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΕΣ, ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ.

ΣΕ ΛΙΓΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ, Ο Ε5 ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΜΕΤΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ.  ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΝ.  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ.  ΟΠΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ.  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ, ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΕΓΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ.  ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ;; ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΠΑΡΤΗΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.  ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΙΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΤΕ.  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ.  ΑΝΩΜΑΛΑ.  ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΡΓΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΩ,  ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΛΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΥΡΕΙ;;  ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΘΕΣΗ, ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.  ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ.  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ; ΩΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ;;

ΑΡΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;  ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ, Ή ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ;

ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ.  ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ.  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΜΕΛΗ, ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ, ΟΧΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;  Ή ΤΙ;  ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΗ, Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ;

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ… ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ.  ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΟΣΟΙ, ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΞΑΤΕ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.  ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ.  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΑΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΣΤΙΚΑ Ή ΠΟΙΝΙΚΑ, Ή ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.   ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.  ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΑΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.  ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ.  ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΗ;;  ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ;; ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ;; ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ;;

ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.  ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ.

ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ.  ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ.

ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟ.  ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.  ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ.  ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΤΕ.  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ.  ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.  ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΟΥΡΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.

ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΓΩ.  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ 17-3-2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ 19/3/2018 (απομαγνητοφώνηση)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ GIGA FM ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 105,4 21/12/2018 (εν)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ 24/4/2018 (απομ...
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ NOVARTIS 10-2-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδ...
ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔOΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ (απομαγνητ...
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. (ΝΟΜΟΣ) ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ 21/5/2018 (απομ...
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟ 2005 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 2/3/2018 (απομαγνητοφώνηση ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ 27/10/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ 13/4/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙ...
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ (απομαγνητοφώνηση) 17/10/2019
ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟ 2005 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 2/3/2018 (απ...