ΠΡΟΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ» ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 13-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ» ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΒΓΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ… ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ… ΕΒΓΑΛΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.  ΕΙΠΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ… ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. 

ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ», ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΤΣΙ;; ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ!!! ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ!!

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!  ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΥΚΛΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!  ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΕΜΕΝΑ.  ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ! 

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ.

ΔΙΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ.

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ… «ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ; ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600ΔΙΣ;  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ… ΕΝΩ Ο ΑΝΤ1 ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ»… ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤ1, ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ… Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ Τ0 2012, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ 2017, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΤΟΥ 2018!  ΤΟΥ 2018 ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4507/2018, ΑΡΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 2017, ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΤΟ 2015!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΛΟ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΡΙΚΤΑ ΨΕΥΔΗ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΕΣΑΣ!! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!  ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, 4507/2018 ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΥΡΩΜΕΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΩΘΕΙ ΠΑΛΙ, ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ!

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΨΕΥΔΗ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.  ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ: ‘ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.  ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ’… ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ… ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ… ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΡΙΣΤΕ!

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!  ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ;

ΗΔΗ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ!  ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ!  ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΤΟ ΛΕΣ «ΨΕΥΔΗ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ!! ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ! ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ… Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΠΕΤΟΥΓΙΑ”… ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΠΕΤΟΥΓΙΑ” ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ ΕΧΕΙ.  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ ΔΙΠΛΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ… ΑΣ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΥΘΜΟ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΗ!

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΟ ΕΙΠΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑ;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;; ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ Σ’ ΕΜΕΝΑ! ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΛΕΣ ΨΕΥΔΗ!!  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ!!

Ε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ!! ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ!

ΝΑΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.  ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΙΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ!

ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;; ΕΙΔΙΚΑ Η “ΠΕΤΟΥΓΙΑ” Η ΑΛΛΗ, ΛΕΕΙ, ‘ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ’!!  ΜΙΑ, ΜΑΝΑ ΜΟΥ; ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ “ΠΕΤΟΥΓΙΑ”;  ΒΡΕ ΚΥΡΑ “ΠΕΤΟΥΓΙΑ” ΜΟΥ; ΠΩΣ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ;;

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ… ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ»… ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣ 700 ΦΟΡΕΣ!! ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ», ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΩΜΕΝΟΣ…  ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ!! ΜΠΡΑΒΟ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ 2 ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΥΡΑ “ΠΕΤΟΥΓΙΑ”;;  …ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ;  ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ!  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΡΕ! ΤΕΛΟΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!  ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ.

ΘΥΜΩΣΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ…

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΦΛΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΤΙ ΠΗΡΕ;; ΗΠΙΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;; ΗΠΙΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1;;  ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

02-01-2019 ΔΡΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣTA ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 28/5/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα...
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΚΟΜΜΑ 2/4/2018 (απο...
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΑΚΟΥ...
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ 1/2/2018 (απομαγνητοφώνηση...
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 23/2/18 (ΒΙΝΤ...
Πιέσεις για να ενοχοποιήσει αθώους καταγγέλλει η Ελένη Ράικου
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ 2 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ OLA ON CAMERA 21/2/2018 (ΒΙΝΤΕΟ)
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Π...
ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ (Ε.Ο.Ζ)
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 18/4/2018 (απομαγνητοφώνηση)
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ