Σωτηριος Ψυχογυιος 30 Δεκεμβρίου 2016

Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ 1000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ [ ΕΦΟΡΙΑ ] ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 250 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ Η ΔΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΥΤΟΦΟΡΟ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ [ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ] ΠΡΑΤΤΕΙ ΧΤΥΠΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ
ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ
ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ
ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΣ Η ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΦΟΡΟ
ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡIΣΚΟΝΤΕ
[ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ]

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ
Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
ΕΜΦΑΝΗΣΟΥ ΥΨΩΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΙΛΙΟΙ 1000 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΑΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

ΑΥΤΗ Η ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389 ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ. 94/27.05.2016.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389 ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 01.01.2017 ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ( ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΩ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ) ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΔΑΠΑΝΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΨΗΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΕΦΕΛΩΔΕΣ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ».

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ:
1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.
2. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ
3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/16.

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ.
Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡ. 250 ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ ΗΔΗ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ
(ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ)
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ:
ΓΡΑΦΕΙΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΑΦΝΗΣ
ΟΔΟΣ ΑΒΕΡΩΦ 1 , Τ.Κ 17235
ΔΑΦΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: