Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Εμφανίστηκε στο προσκήνιο μια εβραϊκων συμφερόντων εταιρεία η teva και εξ αιτίας της άλλαξε όλο το σύστημα συνταγογραφησης των φαρμάκων στην χώρα.

Πρώτα έγραφε ο γιατρός την ονομασία του σκευάσματος που χορηγούσε στον ασθενή και επεβλήθη να συνταγογραφειται η δραστική ουσία που περιέχει το κάθε σκεύασμα. Αυτό έγινε με την προοπτική ότι θα έπρεπε να χορηγείται το φθηνότερο φάρμακο. Έτσι λοιπόν εμφανίζεται η εβραϊκων συμφερόντων teva και έχοντας εξαγοράσει τους πάντες και τα πάντα προωθεί τα συμφέροντα της θεωρώντας ότι θα παράγει τα φθηνότερα γενοσημα φάρμακα στήν Ελλάδα.

Η teva είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει διωχθεί από κάποιες ευρωπαϊκές χώρες διότι σε ελέγχους που διενεργήθηκαν στα φαρμακευτικά προϊόντα που παρήγαγε δεν υπήρχε η δραστική ουσία στο επαρκές ποσοστό ούτως ώστε να είναι αποτελεσματικό το φάρμακο!!!! Φυσικά στην Ελλάδα ο γνωστός ΕΟΦ δεν έχει την δυνατότητα ελέγχου!!!!! Και να είχε δεν θα την έκανε!!!

Είχε μάλιστα πιέσει η εταιρεία teva να απελευθερωθει το επάγγελμα του φαρμακοποιού στην χώρα μας, ώστε να μπορέσει να ανοίξει η ίδια ένα πολύ μεγάλο αριθμό φαρμακείων δικά της σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, περίπου πέντε χιλιάδες δικά της φαρμακεία!!!! Το σχέδιο έχει αναβληθεί εξ αιτίας του κολλήματος της απελευθέρωσης του επαγγέλματος του φαρμακοποιού, όταν απελευθερωθεί, τότε θα επανεργοποιηθει το σχέδιο της εβραϊκής εταιρείας teva……

Αλκιβιαδης Ζουρνατζης

newsbomb.gr: Ομιλία Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη Βουλή (14/10/2015)

https://www.youtube.com/watch?v=gupwFsiqFFU

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτ 2015

ΠΗΓΗ: https://www.aetos-apokalypsis.com/2015/11/ksesikwthikan-oi-ebraioi.html

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ