Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΙ ”ΔΗΜΟΣΙΟΙ” ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΙ ΤΩΝ ΕΦΟΡΕΙΩΝ

Α-Π-Α-Ν-Τ-Ε-Σ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (Αρ.24 παρ.3) – ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ (Αρ.21 παρ.4) ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΣ Η’ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΣΙΛΗΣ;

ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ”ΔΗΜΟΣΙΟ” ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΧΑΣΕ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ……..

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΟΕΙ Ο Π(Ρ)ΙΤΣΙΛΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ; ΟΤΙ ΑΠ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ”Ε.ΣΥ.” ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ– ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΑΣΕ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΒΕΒΑΙΟΜΕΝΕΣ ΚΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΟΣΩΝ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ!!!!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝ;

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΝΟΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥΣ……

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…….

Άρθρο 24
Οργανικές Θέσεις και στελέχωση
3. Η Αρχή στελεχώνεται από μόνιμους δημοσίους  υπαλλήλους και υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίοι διέπονται από τις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως ισχύει, καθώς και των εκάστοτε ισχυουσών διατάξεων περί προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και καταλαμβάνουν αντίστοιχες οργανικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων των προσωποπαγών θέσεων.

Άρθρο 21
Ετήσια έκθεση απολογισμού και προγραμματισμού των δραστηριοτήτων της Αρχής
4. Η Αρχή δύναται να αναπτύσσει και εφαρμόζει συστήματα και μεθόδους μέτρησης της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των οργανικών της μονάδων.
Με απόφαση του Διοικητή ορίζεται η αξιολόγηση των οργανικών μονάδων και θεσπίζεται διαδικασία βράβευσης, κατ ́ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 9 του
ν. 3230/2004 (Α ́ 44).
Υ.Γ.2 ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΗΣ ΑΝΕΞΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΙΧΤΗΚΕΣ;
ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΗ-ΔΙΑ

Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος

ΣΧΟΛΙΑ:

Γιωργος Χατζης: ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΔΙΣ ΕΤΣΙ { ΔΙΣ } ΟΧΙ ΔΕΚΑΡΕΣ ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑΛΙΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ [ Ε Σ Υ ] ΕΛΛΗΝΑ/ΙΔΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ

Κώστας Γιάννος: Για να απελευθερωθούμε από τούς δυνάστες και τούς δανειστές καί τά ντόπια φερέφωνα τους πού μαζί με τά πληρωμένα ΜΜΕ και τούς δημοσιοκάφρους πού κατά εντολή τού ΔΝΤ έχουν τρομοκρατήσει τόν Έλληνα με τά πληρωμένα ψέματα τους Ξυπνάτε Έλληνες μονόδρομος η Ε.ΣΥ.

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ