Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 10 Σεπτεμβρίου 2018

Απάντηση προς κάθε δημοσίευμα του διαδικτύου με τον τίτλο «Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση οπαδών Σώρρα έξω από τη ΔΕΘ» στο οποίο αναφέρεται πως «λιγοστοί οπαδοί της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα μοίρασαν φυλλάδια στους περαστικούς διατυπώνοντας τις γνωστές τους απόψεις.»

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο μοναδικός άνθρωπος που εμφανίστηκε το 2012 κάνοντας μία κίνηση πρωτόγνωρη δια τα χρονικά αυτού του πλανήτη καταθέτοντας 600 δις δολάρια στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία αποτρέποντας έτσι την προγραμματισμένη πτώχευση της χώρας μας τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ενημερώνοντας επίσημα την τότε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά πως οι όροι εκταμίευσης είναι λογιστικός έλεγχος του χρέους από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων και απόδοση ευθυνών σε όλους όσοι διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από το 1974 ως και την τότε τρέχουσα περίοδο. Έπειτα την μηνυτήρια αναφορά του Άδωνη Γεωργιάδη , Δαραβίγκα και Ψυλλάκη κατηγορήθηκε από τον εισαγγελέα με τις ακόλουθες πολύ σοβαρές κατηγορίες οι οποίες κατέρρευσαν τον Ιούνιο του 2013 στην Ευελπίδων (Αλλαγή Συντάγματος, κατάλυση πολιτεύματος, ανησυχία λαού και διασπορά ψευδών ειδήσεων) καθώς παρουσίασε στην δίκη αποδείξεις περί της ύπαρξης του ποσού. Στην δικαστική απόφαση 67650/2013 η οποία επισυνάπτεται με σύνδεσμο λήψης υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες.

Λήψη δικαστικής απόφασης 67650/2013

Στις αρχές του 2017 είδαμε όλοι τον υπουργό δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή να ομιλεί μέσα στην βουλή λέγοντας πως είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος να έχει 600 δις δολάρια καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως το θέμα είναι απάτη. Μέσω αίτησης της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένιας Δημητρίου ο Άρειος Πάγος προέβη σε αναίρεση υπέρ του νόμου

Η αναίρεση υπέρ του νόμου της απόφασης 67650/2013

Η αναίρεση υπέρ του νόμου σημαίνει πως η δικαστική απόφαση 67650/2013 δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί ως δεδικασμένο ώστε να αθωωθεί στο μέλλον οποιοσδήποτε κατηγορούμενος σε παρόμοια υπόθεση. Δεν επηρεάζεται η ουσία της απόφασης. Στις 15 Νοεμβρίου του 2017 επιχειρήθηκε με νομικό πραξικόπημα να επανεκδικαστεί η υπόθεση των 600 δις. Η πρώτη έδρα μηνύθηκε από τους δικηγόρους της Ελλήνων Συνέλευσις Φώτιο Μπαμπάνη και Ιωάννη Σίμο. Ο εισαγγελέας της δεύτερης έδρας τόνισε στο ακροατήριο πως είναι απαράδεκτο να εκδικάζεται ξανά η ίδια υπόθεση σε εγχώριο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο κηρύσσοντας απαράδεκτη την συζήτηση. Επισυνάπτεται η δικαστική απόφαση 107376/2017 την οποία μπορείτε να μελετήσετε και να ενημερωθείτε.

Λήψη δικαστικής απόφασης 107376/2017

Παράλληλα με τα 600 δις μας παρουσίασε και απέδειξε πως παρότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε αμύθητο πλούτο , μας διατηρείται κρυφός ως επτασφράγιστο μυστικό από κάθε παγκόσμιο και εγχώριο θεσμό, το δικαστικό σώμα, τις κυβερνήσεις, την βουλή, τους βουλευτές, τα κόμματα, τις τράπεζες. Στην συνθήκη του Bretton Woods (ΦΕΚ 315 27/12/1945) όπου 44 κράτη το 1944 συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας συνέβαλαν με κεφάλαια σε χρυσό δια την ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Λογαριασμοί από αυτοί την συνθήκη κηδεμονεύονται σε συγκεκριμένους λογαριασμούς εντός των εγχώριων τραπεζών από 1η Ιανουαρίου 1967 με ετήσιο επιτόκιο 4%. Τα κεφάλαια ανέρχονται σε συνολικά 115,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Κάθε χρόνο εκδίδεται παγκόσμιος ισολογισμός που φέρει τις υπογραφές του εκάστοτε υπουργού οικονομικών, προέδρου της Δημοκρατίας και του οικονομικού πρέσβη στον ΟΗΕ. Η συνθήκη αυτή κυρώθηκε ώστε να μην πέσει ποτέ ξανά έξω οικονομικά ο πλανήτης, να εξαλειφθεί η φτώχια , η πείνα και η εξαθλίωση. Αντιθέτως όμως βλέπουμε πως ζούμε ακριβώς αυτά που έπρεπε να αποφευχθούν. Επιχειρήσεις κλείνουν, νέοι φεύγουν στο εξωτερικό, μισθοί και συντάξεις μειώνονται , η φορολογία αυξάνεται, πολλοί συμπολίτες μας ζουν δίχως ρεύμα και νερό καθώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ενώ ένα μεγάλο ποσοστό υποθέσεων στα δικαστήρια αφορά οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς και εφορίες. Είμαστε πλούσιοι εν αγνοία μας διότι κανείς από τους θεσμούς μας δεν μας ενημέρωσε δια την ύπαρξη αυτού του πλούτου στον οποίο είμαστε όλοι δικαιούχοι.

Λήψη ΦΕΚ 315 Bretton Woods

Μέσω ενός ανέκκλητου πληρεξουσίου διαρκείας με μεταθανάτια ισχύ από τον δήμο Γαλατά Τροιζηνίας με απόφαση δημοτικού συμβουλίου ο Αρτέμης Σώρρας δόμησε χρηματοδότηση με προσωπικές του εγγυήσεις από συγκεκριμένους λογαριασμούς των παγκοσμίων ταμείων ύψους 2,3 τρις δια έργα ανάπτυξης, υποδομών και ανθρωπιστικού χαρακτήρα τα οποία στηρίζονται σε μελέτες δια 49000 έργα. Το ποσό είναι διαθέσιμο σε ειδικό λογαριασμό στην τράπεζα της Ελλάδος από την άνοιξη του 2014 αλλά από τότε ουδεμία κίνηση έγινε από τις κυβερνήσεις ώστε να εκταμιευθούν τα ποσά παρά τις συνεχείς εξώδικες ενημερώσεις του Αρτέμη Σώρρα προς τα θεσμικά όργανα της πολιτείας όπως ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης. Λόγω της αδράνειας της πολιτείας και του καθεστώτος και βλέποντας πως κανείς τους δεν επιθυμεί να ξεχρεώσει η Ελλάς 90 ΜΚΟ αστικού χαρακτήρα ειδικού σκοπού «Ελλήνων Συνέλευσις» απέστειλαν γραπτή εντολή προς τον εγγυητή και θεματοφύλακα Αρτέμη Σώρρα να ιδρύσει τον πολιτικό φορέα του Έθνους των Ελλήνων (αριθμός πρωτοκόλλου ίδρυσης στον Άρειο Πάγο 6199 4/9/2015).

Λήψη ειδικού ανέκκλητου πληρεξουσίου

Στις 9 Μαίου του 2016 ο Αρτέμης Σώρρας βάσει του συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου με το οποίο κατέστη φορέας κυρίαρχης κρατικής εξουσίας απέστειλε εξώδικη διαταγή εξουσιοδότηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δια να προχωρήσει στο ξεχρέωμα των ΑΦΜ όλων των Ελλήνων με την χρήση των 600 δις δολαρίων και των 2,3 τρις. Μία ημέρα αργότερα το πρωθυπουργικό γραφείο απάντησε πως η διαταγή του Αρτέμη Σώρρα διαβιβάζεται προς την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων λόγω αρμοδιότητας. Στις 27 Μαίου του ίδιου έτους η βουλή με τον νόμο 4389/2016 (ΦΕΚ 94 Α 27/5/2016) καταργεί την ΓΓΔΕ και συνιστά την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) που αναλαμβάνει την διοίκηση και τον έλεγχο νευραλγικών υπουργείων της χώρας μας όπως το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Οικονομίας ενώ αποτελεί μία ανεξάρτητη διοικητική αρχή δίχως νομική προσωπικότητα που δεν υπόκειται σε έλεγχο από κανένα θεσμικό όργανο του κράτους είναι μη συνταγματικά κατοχυρωμένη ενώ εντός του διοικητικού της συμβουλίου υπάρχουν εκτελεστικά μέλη των δανειστών.

Λήψη εξώδικης διαταγής του Αρτέμη Σώρρα

Λήψη νόμου 4389/2016 σύστασης ΑΑΔΕ

Λήψη απάντησης Τσίπρα προς Σώρρα

Κατά τα μέσα Ιουνίου του 2018 ο Αρτέμης Σώρρας συνελήφθη από την αστυνομία στον Άλιμο δίχως ένταλμα σύλληψης ενώ στις 21 του ιδίου μήνα οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ως προσωρινά κρατούμενος δίχως κατηγορίες αλλά με την υπόνοια πως δεν θα εμφανιστεί στην δίκη η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει ορισθεί. Καμία κατηγορία επίσης δεν βάραινε τον Αρτέμη Σώρρα από το δικαστήριο της Πάτρας όπου η υπόθεση έληξε τον Μάρτιο του 2018. Στις 19 και 21 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 1ο συνέδριο του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» όπου εξελέγη παμψηφεί ως πρόεδρος ο Αρτέμης Σώρρας, το 9μελές Δ.Σ. καθώς και οι 9 αναπληρωματικοί. Στη διαδικασία μετείχαν μέλη της διαδημοτικής εκλεγμένοι από τους τοπικούς οργανισμούς «Ελλήνων Συνέλευσις» ανά περιφέρεια.

Δελτίο τύπου πολιτικού φορέα δια την διαδικασία του συνεδρίου

Η ανάγκη να ανακτήσει ο Έλληνας πίσω όσα του ανήκουν και να διοικήσει αυτός την χώρα του οδήγησε στην δημιουργία του πολιτικού φορέα που αποτελεί την μοναδική νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων. Η Ελλήνων Συνέλευσις αποτελεί την μοναδική πολιτική κίνηση που κατέθεσε τον Άρειο Πάγο τις προγραμματικές δηλώσεις μαζί με τα κεφάλαια από τα οποία θα εκπληρώσει όσα αναφέρει. Κανένα κόμμα δεν έχει πράξει ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάς έχει έτοιμα κεφάλαια προς χρήση και δεν απαιτείται να δανειστεί από κανέναν. Ο πολιτικός φορέας θα μετέχει στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές με στόχο την αυτοδυναμία και την ανάληψη διακυβέρνησης δίνοντας οριστικό τέλος στην αδικία που μαστίζει τον Έλληνα εδώ και πολλές δεκαετίες.

Λήψη προγραμματικών δηλώσεων πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις»

Λήψη ιδρυτικής διακήρυξης πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις»

Λήψη καταστατικού πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ