Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που ταλανίζει το νου κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου,είναι το εξής:“Ενώ οι πολίτες υπερτερούν αριθμητικά από τους κατέχοντες την εξουσία, γιατί δεν αντιδρούν στα τόσο εξουθενωτικά κι απάνθρωπα μέτρα, ενώ αν εξεγείρονταν ενωμένοι, θα νικούσαν;
Τί είναι αυτό που κάνει το πλήθος των πολιτών να υποτάσσεται στις διαταγές των καθεστώτων;
Με λίγη παρατήρηση των πρόσφατων γεγονότων στην πατρίδα μας,μπορούμε να δώσουμε απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα.

ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

Ο φόβος είναι το πιο εξουθενωτικό κι αρνητικό συναίσθημα.
Δεν συμβαίνει ξαφνικά από μόνος του αλλά είναι κοινωνικά κατασκευασμένος από αυτούς που επιδιώκουν να επωφεληθούν.
Η πολιτική του φόβου είναι από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία των κυβερνήσεων και τα Μ.Μ.Ε. είναι αυτά που έχουν αναλάβει το ρόλο να φέρουν στα μάτια και στα αυτιά όλων των ανθρώπων, αυτά που πρέπει να ακούσουν ώστε να φωλιάσει ο φόβος μέσα τους και να γεννήσει ανασφάλειες,να δηλητηριάσει τη Λογική τόσο πολύ που το απαράδεκτο να γίνει αποδεκτό.
Ο φόβος τρώει την ψυχή της Δημοκρατίας και σύμφωνα με τον Burke “Κανένα πάθος δεν στερεί τόσο αποτελεσματικά από το μυαλό όλες του τις δυνάμεις της δράσης και της λογικής,όσο ο φόβος.”
Ας δούμε όμως τί ζημιά προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν οι κυβερνήσεις σε άμμεση συνεργασία με τα Μ.Μ.Ε.
Πριν την εφαρμογή του σχεδίου εξόντωσης των Ελλήνων,οι Τράπεζες μέσω της διαφήμισης,έπεισαν το μεγαλύτερο ποσοστό του Ελληνικού λαού να προβεί σε κάθε είδους καταναλωτικό δάνειο.
Αυτό σημαίνει πως είχε ήδη προηγηθεί μια τεράστια προπαγάνδα από τα Μ.Μ.Ε. να διαμορφώσει νέες υλικές ανάγκες και να πείσει τους ανθρώπους πως με την απόκτηση σπιτιού, ακριβού αυτοκινήτου, ιδιωτικού σκάφους, διακοπών πολυτελείας,η ζωή τους θα γίνει πιο άνετη και η ευτυχία θα περάσει το κατώφλι της πόρτας τους.
Ξαφνικά, το βελούδινο χαλάκι τραβιέται από τα πόδια τους απότομα και με βίαιο τρόπο.
Τα Μ.Μ.Ε. με τα επαναλαμβανόμενα ψέματα τους,καταφέρνουν να κατασκευάσουν μια πλαστή εικόνα πως η οικονομική κατάσταση στη χώρα είναι τραγική.
Σιγά σιγά στήνεται η φυλακή της δήθεν οικονομικής κρίσης, όπου εκεί μέσα φυλακίζεται η Λογική και ξεκινάνε τα αλλεπάλληλα χτυπήματα εναντίον των Ελλήνων,χωρίς ίχνος ανθρωπιάς απέναντί τους.

Σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι και τρώτε το δόλωμα χωρίς να αντιδράτε, δεν κλείνετε την τηλεόραση, δεν αλλάζετε κανάλι, δεν πετάτε την TV στα σκουπίδια, δεν τους καταγγέλλετε, δεν τους μηνύετε, και πολλοί  δέχεστε τις ενοχές που σας “χαράζουν” στο μυαλό και τις αναπαράγετε χωρίς να τις βάλετε κάτω στο τραπέζι να τις μετρήσετε με την ΛΟΓΙΚΗ και γίνεστε τσάμπα φερέφωνα της γενοκτονικής προπαγάνδας των πολιτικών της τηλεόρασης  & ΜΜΕ

Τα μηνύματα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τους ανθέλληνες Ελληνόφωνους πολιτικούς είναι στερεοτυπικά κι επαναλαμβανόμενα, μιλούν για το “μαύρο πρόβατο”που λέγεται Έλληνας,που είναι η προσωποποίηση του τεμπέλη ,του χαραμοφάη,του άχρηστου είδους πάνω στον πλανήτη που καμιά σχέση δεν έχει με τον αρχαίο πρόγονό του.
Ο Έλληνας, που πρέπει να πληρώσει για τα λάθη του και την επιθυμία του να ζει με αφθονία,πρέπει να τιμωρηθεί κι ο Πάγκαλος έρχεται να επιβεβαιώσει και να σφραγίσει το “κακό ποιόν” των Ελλήνων που “μαζί τα φάγαμε”.
Ο Έλληνας αποτελεί πλέον “τη ντροπή” της προοδευτικής Ευρώπης,είναι ένα νέο είδος “μολυσματικής ασθένειας” που απειλεί να μολύνει κι άλλες χώρες της Ευρώπης με χρεοκοπία.
Το ηθικό κάμπτεται,η αξιοπρέπεια έχει πληγωθεί,οι Έλληνες νιώθουν μειονεκτικά σε σχέση με το λαμπρό παρελθόν των προγόνων τους κι ολόκληρη η Ευρώπη τους δείχνει θυμωμένη με το δάχτυλο…

Έτσι δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να αναζητήσουν αποδείξεις του χρέους ή έστω να ρίξουν ευθύνες σ’αυτούς που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού….

Αντιθέτως, σκύβουν το κεφάλι και παίρνουν το βάρος των ευθυνών στις πλάτες τους.
Κυβέρνηση και Μ.Μ.Ε. πέτυχαν στο σχέδιο τους να παραλύσουν την αντίσταση του αντιπάλου,που είναι ο ίδιος ο λαός και προχωράνε στο επόμενο βήμα.
Υπογράφεται η Δανειακή Σύμβαση, το Μνημόνιο, όπου οι Έλληνες πρέπει και οφείλουν να νιώθουν ενοχές και αμίλητοι,χωρίς αντίσταση, να υποστούν μεγάλες περικοπές μισθών,βαριά φορολογία, φόρο ακόμα και για το σπίτι που μόνοι τους έχτισαν με χίλιους κόπους ή κληρονόμησαν, να αλλάξουν τρόπο ζωής και να στερηθούν ακόμα και τα απαραίτητα.
Οι Συνταξιούχοι μπαίνουν για τα καλά στο στόχαστρο της κυβέρνησης, η οποία αντιλαμβάνεται πως οι γέροι γονείς στηρίζουν τα παιδιά τους και πρέπει πάση θυσία αυτό να σταματήσει και οι Συνταξιούχοι παππούδες να μην έχουν να δώσουν χαρτζηλίκι στα εγγόνια τους πλέον.
Οι χήρες, ασχέτως ηλικίας, πρέπει να πάρουν τον πισινό τους και να δουλέψουν ενώ στα νέα παιδιά ανοίγονται νέες “ευκαιρίες” για δουλειές με αμοιβή στα 300 και 400 ευρώ.
Το κράτος Πρόνοιας λαμβάνει με τη σειρά του αυστηρά μέτρα και γίνονται περικοπές δημοσίων αγαθών.
Δεν μπορεί να φταις για όλη την κατάσταση στη χώρα σου και να θες το Νοσοκομείο να σου παρέχει σωστή υγειονομική περίθαλψη, να έχεις γιατρούς και φάρμακα κι όλα αυτά δωρεάν…
Ούτε γίνεται να διορίστούν νέοι εκπαιδευτικοί διότι τα σχολεία συρρικνώνονται, οι νέοι δεν γεννούν παιδιά γιατί σε μια τέτοια κατάσταση πώς να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί;;;
Καθαρή Γενοκτονία δηλαδή….
ΜΑ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΝΕΡΓΑ…
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΟΧΕΣ ΚΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.
Δεν το βλέπει το Δίκαιο του, γιατί οι δημοσιογράφοι φρόντισαν να τον γεμίσουν με αδικία και κατηγορίες.
Η προσοχή του αποσπάται συνεχώς με νέα μηνύματα τρόμου και το αποτέλεσμα είναι να ευνοείται η υποτακτική συμπεριφορά.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΑ ΟΠΟΙΑ …ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ….ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ…ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ….
Δείτε όμως ….
Τα Μ.Μ.Ε. έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να διαμορφώσουν απόψεις και να στηθεί η όλη κατάσταση στη χώρα.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;;;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥΣ;;;
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι επιχειρηματίες, οι οποίοι κερδίζουν από την παράφρονη αυτή κατάσταση…
Είναι αρχηγοί κομμάτων κι αυτοί που ελέγχουν την ιδιωτική οικονομία…
Έτσι ,έχοντας δικά τους και τα κανάλια και καλοπληρωμένους τους μεγαλοδημοσιογράφους, ελέγχουν ό,τι θα ειπωθεί από το κανάλι, πώς θα ειπωθεί και πώς θα περάσει φόβο ,τρόμο,συναίσθημα όσο γίνεται πιο σκοτεινό και ποταπό….
Θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της προπαγάνδας μέσω της διαφήμισης, παιδιά, νέες γυναίκες, ηλικιωμένοι ,ακόμα και τις Αξίες μας που τις έχουν καταξεφτιλήσει θα χρησιμοποιήσουν, αρκεί να χτυπήσουν στο συναίσθημα και να αποτρέψουν τη Λογική.
Οι Έλληνες φοβούνται μια δεύτερη κατοχή, φοβούνται τη φτώχεια , την πείνα, την εξαθλίωση και οι πιο δειλοί τρέχουν να πληρώσουν την ΑΑΔΕ, τη ΔΕΗ , την Τραπεζα ,χωρίς καν να ερευνήσουν για τη νομιμότητα αυτών, τρέχουν να ταΐσουν το κτήνος που τους σκοτώνει και μας σκοτώνει.
Ακόμη και που διαβάζουν το ΦΕΚ σύστασης της ΑΑΔΕ και βλέπουν πως δεν έχει καμιά νομική προσωπικότητα, ακόμα και που βλέπουν πως στον λογαριασμό της ΔΕΗ υπάρχουν τόσα στοιχεία που παρανόμως βρίσκονται εκεί μέσα … οι πολίτες δεν μπορούν να αντιδράσουν, είναι σε κατάσταση παράλυσης και ύπνωσης από τα Μ.Μ.Ε.
Πολλοί βάζουν τέλος στην ύπαρξη τους, αυτοκτονώντας αλλά η αυτοκτονία τους δεν είναι σημαντική είδηση για τα ελεγχόμενα κανάλια… γιατί αν συνειδητοποιούσαν οι Έλληνες πόσοι έχουν χαθεί και συνεχίζουν να χάνονται τότε θα αγανακτούσαν και πιθανόν να ξεσηκώνονταν … και αυτό δεν αρέσει στο καθεστώς …. όλα με σχέδιο.

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΛΟΟΥ…

Αυτή η αδρανής συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντι στο ξεπούλημα της χώρας και στον εξευτελισμό τους θυμίζει το πείραμα των πέντε πιθήκων. Το ακόλουθο πείραμα, αποδίδεται στον Αμερικανό ψυχολόγο ερευνητή Χάρι Χάρλοου (Harry Harlow) και φέρεται να συνέβη στην δεκαετία του ’60. Ο Χάρλοου είχε πραγματοποιήσει και άλλα πειράματα με πιθήκους, με σκοπό να μελετήσει την κοινωνική τους συμπεριφορά, κάτω από διάφορες συνθήκες.

Στο συγκεκριμένο πείραμα, ο Χάρλοου έκλεισε πέντε πιθήκους σε ένα μεγάλο κλουβί, στην οροφή του οποίου κρέμονταν δεμένη με σκοινί μια μπανάνα. Ακριβώς κάτω από την μπανάνα, ο Χάρλοου τοποθέτησε μια σκάλα, έτσι ώστε οι πίθηκοι να μπορούν ν’ ανεβούν και να την πάρουν.

Όταν ένας πίθηκος επιχειρούσε να ανεβεί την σκάλα για να πιάσει την μπανάνα, τότε όλοι οι πίθηκοι καταβρέχονταν με παγωμένο νερό. Όταν σταματούσε το κατάβρεγμα με το παγωμένο νερό, οι πίθηκοι επιχειρούσαν και πάλι ν’ ανεβούν την σκάλα και να πάρουν την μπανάνα, αλλά η νέα ψυχρολουσία που ακολουθούσε, τους έκανε να σταματούν την προσπάθειά τους. Αφού επαναλήφθηκε η ίδια διαδικασία για μερικές φορές ακόμα, στο τέλος οι πίθηκοι εγκατέλειψαν τελείως την προσπάθεια τους να πάρουν την μπανάνα, συνδέοντας και συσχετίζοντας την τιμωρία τους με το παγωμένο νερό μ’ αυτήν ακριβώς την προσπάθεια.

Στην επόμενη φάση του πειράματος, ο Χάρλοου αντικατέστησε τον έναν από τους πιθήκους, με έναν άλλον που δεν είχε την εμπειρία της ψυχρολουσίας. Όταν αυτός -φυσιολογικά- επιχείρησε να ανέβει την σκάλα για να φτάσει την μπανάνα, τότε οι υπόλοιποι τέσσερις πίθηκοι που γνώριζαν τις συνέπειες της προσπάθειάς του, του επιτέθηκαν εμποδίζοντάς τον να ολοκληρώσει την προσπάθειά του. Το ίδιο σκηνικό συνέβαινε, έως ότου ο νεοφερμένος πίθηκος εμπέδωσε πως η προσπάθειά του να πάρει την μπανάνα εξαγρίωνε τους άλλους τέσσερις πιθήκους που του επιτίθονταν με πολύ άγριες διαθέσεις, οπότε σταμάτησε κι αυτός οριστικά την προσπάθεια του ν’ αποκτήσει την μπανάνα.

Στην συνέχεια, ο Χάρλοου αντικατέστησε έναν ακόμη πίθηκο. Κι αυτός, ο νέος πίθηκος, όπως ήταν αυτονόητο θέλησε να σκαρφαλώσει στη σκάλα και να πιάσει την μπανάνα. Και πάλι όμως εξελίχτηκε η ίδια σκηνή: Οι υπόλοιποι πίθηκοι, μαζί κι αυτός που δεν είχε καταβραχεί με παγωμένο νερό, του επιτέθηκαν ματαιώνοντας την προσπάθειά του.

Η ίδια διαδικασία επαναλήφθηκε, έως ότου αντικαταστάθηκαν όλοι οι πίθηκοι. Έτσι, τώρα, στο κλουβί υπήρχαν πέντε πίθηκοι, που κανένας τους δεν είχε δεχτεί την τιμωρία της ψυχρολουσίας και φυσικά αγνοούσαν για ποιον λόγο συνέβαινε αυτή. Κάθε φορά όμως γίνονταν το ίδιο ακριβώς πράγμα: Ο νεοφερμένος πίθηκος που επιχειρούσε να πάρει την μπανάνα, δέχονταν την επίθεση των υπόλοιπων. Γίνονταν δηλαδή υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Γιατί πολύ απλά, «έτσι βρήκαν τα πράγματα»… https://www.pare-dose.net/3829

ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ…
ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….
ΚΙ ΕΠΙΤΙΘΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ , ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ…
Ο ΦΟΒΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΕΙΛΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.
ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ…ΚΑΙ
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ…
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΡΑΤΗ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΟΥ;;;

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ;;;
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…. ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥΣ …
ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ….
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ …ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ…
ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ….
ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ …ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ