Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο Αννίβας;

Κοφτερός ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ο Γιώργος Παπαδόπουλος Τετράδης στο σημερινό του άρθρο με τίτλο Hannibal ante portas – Ο Αννίβας προ των Πυλών.

Επισημαίνει πολύ σωστά ότι η σφοδρή επίθεση κατά της Ελλάδας και της ελληνικότητας ξεκίνησε επί Σημίτη και αναφέρεται στα συγκεκριμένα βήματα που κατά την άποψη του ακολουθήθηκαν για να φτάσουν τα πράγματα στον χώρο της Παιδείας στο σημερινό χάλι.

Και καταλήγει στο ότι: “μια αφασική κοινωνία παρακολουθεί και αποδέχεται αδιάφορη την εκπαιδευτική και μορφωτική της υποβάθμιση, δηλαδή μια βαθμιαία αποκτήνωση και αποβλάκωση. Χωρίς να παίρνει χαμπάρι ότι αυτό είναι ό,τι καλύτερο για κάθε ξένο και εγχώριο που θέλει να την καβαλήσει. Δειλή, Μοιραία κι Άβουλη αντάμα”.

Έρχεται σε σύγκρουση με το κατεστημένο των “ιδεοληπτικών υπερασπιστών της ισότητας στην αμορφωσιά”, κι ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ προχωράει πιο βαθειά. Τα βάζει με το κομματικό κατεστημένο του ΣΥΡΙΖΑ (ενίοτε και των άλλων κομμάτων) αλλά ΔΕΝ κάνει κάποια αναφορά στο ΚΑΘΕΣΤΩΣ που παράγει ΑΔΙΚΟ και κατευθύνει και ελέγχει τα κόμματα με τα σκοτεινά και αλλογενή του κέντρα.

Ούτε όμως και στην υπερκυβέρνηση της Χώρας, δηλαδή την Τράπεζα της Ελλάδος (που μόνο της Ελλάδος ΔΕΝ είναι) και στα ξένα αφεντικά της.

Και βέβαια κάνει σωστή διάγνωση αναφερόμενος στην Αφασική κοινωνία, αλλά αγνοεί ή παραλείπει επιδεικτικά την τεράστια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που συντελείται με την ΣΥΝΕΝΩΣΗ των Ελλήνων στον Πολιτικό φορέα του Έθνους, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Εκτός από αυτήν την μικρή λεπτομέρεια, καλά τα λέει.

Αλλά τελικά ΔΕΝ μας εξηγεί ποιος ακριβώς είναι ο Αννίβας!

Yangos Metaxas

https://www.liberal.gr/arthro/218612/apopsi/stili-alatos/Hannibal-ante-portas.html

Hannibal ante portas

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ