Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ;

ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Βλέπεις αδελφέ μου, εμείς στην Ελλήνων Συνέλευσις το ψάχνουμε πολύ το πράγμα. Δεν αφήνουμε πέτρα στην θέση της, αν πρώτα δεν την σηκώσουμε για να δούμε τι κρύβεται από κάτω.

Και χρωστάμε χάρη στον Αρτέμη Σώρρα για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις που πρώτος έχει κάνει. Η πιο συγκλονιστική είναι αυτή για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ που συνδέεται άμεσα με τον τραγικό ΞΕΡΡΙΖΩΜΟ του Ελληνισμού από την Μικρά Ασία.

Όσο και αν το καθεστώς προσπαθεί να εξαφανίσει την σπουδαιότητα αυτής της υπόθεσης υποστηρίζοντας ότι η Τράπεζα της Ανατολής είναι ανύπαρκτη, εμείς αποδεικνύουμε αυτά που αποκαλύπτουμε με έγγραφα, ντοκουμέντα και οι δικαστικές αποφάσεις που είναι ΑΔΥΣΩΠΗΤΕΣ…

Δες αυτό το  σύντομο βίντεο (κρατάει μόνο 2:06) που αναφέρεται σε έγγραφο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (που μόνον της Ελλάδος ΔΕΝ είναι) με ημερομηνία 6/12/1941, (όταν η χώρα ήταν κάτω από Γερμανική Κατοχή), όπου παραδέχεται ότι είναι η ΔΙΑΔΟΧΟΣ της Τράπεζας της Ανατολής.

Αξίζει να έχεις υπόψη σου και μια άλλη ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ για εκείνη την περίοδο, την ΕΤΕ, τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, τα κληρονομικά μας ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ και την Διεθνή συμφωνία του Bretton Woods:

Η σύμβαση αυτή έγινε νόμος του κράτους και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 315Α της 27/12/1945. Επειδή η Ελλάδα είναι ιδρυτικό μέλος και μέτοχος του ΔΝΤ με 25 εκ δολάρια ΗΠΑ σε χρυσό ΤΟΤΕ και είναι ιδρυτικά μέλος και μέτοχος στην Παγκόσμια Τράπεζα με 40 εκ. δολάρια σε χρυσό ΤΟΤΕ, η σύμβαση χρησιμοποιείται κατά κόρον για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αυτά έγιναν τον Ιούλιο του 1944 ενώ η Χώρα ήταν ακόμη ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ αδελφέ μου, ΠΩΣ κατάφερε η Ελλάδα να πληρώσει αυτά τα ποσά ΤΟΤΕ;

ΓΙΑΝΓΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ




ARVE

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ