ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ … ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ…

ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ  «ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ» –  ΤΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΓΝΩΣΤΕΣ «ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ»- ΚΑΙ  «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΙΣΟΤΙΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»….

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΛΑΟΥ  ΠΟΥ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΦΕΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ  -Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ  – ΑΦΗΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ  ΚΑΙ   ΤΩΡΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ.

4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!!!

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ  ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ  ΚΑΤΙ  ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ….

ΕΝΑΣ  ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ  ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘ’ΟΔΟΝ   ΠΗΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟ …. «ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ» ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.  ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ  ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ, ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ….ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!  «ΚΛΕΙΣΤΟΝ»… ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ!

ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ» !!!!

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝ ΕΤΗ 2018!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ!.

ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ, ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ «ΥΓΕΙΑ» ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ,  ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ… ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΙΑΣΗ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ  ΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΠΟΥ ΖΕΙ,

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ  ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»  ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ  ΚΑΙ ΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ -ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ- ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  • ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ.
  • ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  • ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΑΓΕΙ  ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ  .

ΒΕΒΑΙΑ,  ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ  ΓΙΑ ΑΠΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ!  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ,  ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΥΓΙΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΜΒΡΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΞΙΚΗ ΜΗΤΡΑ.

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ! 

ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΟΝΟ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ.

ΕΜΕΙΣ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  ΟΤΙ Η ΥΓΕΙΑ  ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ  ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ  ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ  ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ,  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ,  ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ,  ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΞΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ  ΑΝΤΙ- ΑΞΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΠΟΥ  ΖΟΥΜΕ ΚΙ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ, ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ  -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ -ΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.

Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ  ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ  ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ». 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΔΗΛΑΔΗ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!

Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ,  Η  «ΥΓΕΙΑ» ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΗ   ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,  ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ  ΙΑΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ» ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ  ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ…

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΘΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ.

ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ, ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ  (ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΤΛ) ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΚΛΗΠΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η …ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΛΛΑΣ» ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΝΕΙΡΟ… ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ  ΞΥΠΝΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

http://www.iefimerida.gr/news/435977/kamena-voyrla-42hronos-pethane-exo-apo-kleisto-kentro-ygeias

esykentrtypos @ gmail.com