Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ Νο5 – Μέρος γ’ (ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ )

Η πέμπτη Αξία είναι η ΙΣΟΤΗΣ! Η παροχή ίσων ευκαιριών προς όλους τους πολίτες ,χωρίς καμία διάκριση. Το πώς θα αξιοποιήσει ο κάθε πολίτης τις ευκαιρίες που του δίνονται, εξαρτάται από τον ίδιο τον πολίτη.
Η Αξία της Ισότητας ταυτίζεται με τον Ερμή…Ο Ερμής είναι αυτός που μεταφέρει τη Θεϊκή θέληση αλλά και τη Γνώση, τη Νόηση στον άνθρωπο. Και που στο τέλος,όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου,θα μεταφέρει και την ψυχή του ανθρώπου στον Άδη…Είναι αυτός που με ταχύτητα ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των ανθρώπων για γνώση και τη δίνει όπως η αυγή φέρνει το φως της σιγά σιγά ,διώχνοντας το σκοτάδι. Έτσι κι ο Ερμής ,φέρνει τη γνώση διώχνοντας μακριά τα σκοτάδια της άγνοιας και του λήθαργου.
Κι αυτό το κάνει δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους. Όπως η Ελλήνων Πολιτεία. Όλοι οι πολίτες θα έχουν ίσες ευκαιρίες…όσοι μπορούν να τις δουν και να τις κατανοήσουν θα τις εκμεταλλευτούν στο σημείο που ο καθένας μπορεί.
Όμως οι εχθροί του ελληνισμού κατάφεραν και την αξία της Ισότητας να την αμαυρώσουν. Στις μέρες μας βιώνουμε την απόλυτη ανισότητα σε όλα τα επίπεδα. Στο οικονομικό επίπεδο η διάκριση είναι ολοφάνερη….Πλούσιοι και φτωχαδάκια…. Κολέγια και διαλυμένα δημόσια σχολείαΥπερπολυτελείς κατοικίες και καλύβιαΚλινικές μόνο για λεφτάδες και νοσοκομεία χωρίς γιατρούς για τον κοσμάκη…. Βιολογικά τρόφιμα και ραντισμένα υβρίδια
Ο Ερμής έχει απαξιωθεί και χλευαστεί από τους αποστάτες με προκλητικότατο τρόπο…
Γι αυτό και είναι η ώρα που Ο Ερμής άφησε ξανά το φως της Αυγής να προβάλλει ,το Τζίνι να βγει από το λυχνάρι του και λίγο λίγο ,σταγόνα σταγόνα να δώσει τη γνώση στους ανθρώπους ,ώστε να την κατανοήσουν ,να την εμπεδώσουν χωρίς να τους τυφλώσει, και να ζητήσουν μόνοι τους κι άλλη γνώση…Οι άνθρωποι αφυπνίστηκαν …το φως της Αυγής χάιδεψε τα βλέφαρά τους ,ξύπνησαν και ζήτησαν πνευματική τροφή …ζήτησαν την αλήθεια …Ζήτησαν να δουν την πηγή από όπου προήλθαν κι απ’ όπου κατάγονται….Κι ο φωτοδότης Ερμής δεν τους στέρησε αυτήν την επιθυμία…Έστειλε τη γνώση με τον Αρτέμη Σώρρα ,που ταχύτατα έγραψε και γράφει ακόμα αλήθειες,που τις είχαν στερήσει από τους ανθρώπους ενώ ήταν δικές τους και τους ανήκαν…
Το φως της Ηούς ήδη άρχισε να λάμπει…και θα τυφλώσει όσους αδίκησαν το Δημιούργημα και του έκρυψαν την αλήθεια…

ΑΦΘΟΝΙΑΧωρίς φθόνο…γιατί όταν δεν στερήσαι ,ποιος ο λόγος να φθονήσεις αυτόν που έχει;;; Ετούτος ο πλανήτης ,χαρακτηρίζεται από Αφθονία. Άφθονο τρέχει το νερό στα ποτάμια και στις πηγές,άφθονη είναι η τροφή στα οπωροφόρα δέντρα…Η φύση δεν έχει φθόνο ,ούτε και στέρηση. Αν ζητήσεις τη γνώση ,με αφθονία θα σου δοθεί. Ό,τι η ψυχή ζητήσει ,με αφθονία το παίρνει από το σύμπαν ολόκληρο…Γιατί η Θεά της Αφθονίας είναι η Δήμητρα…που μ΄ένα χάδι της κάνει τα χωράφια να γεμίσουν με καρπούς ,το ίδιο και τα δέντρα…
Πώς λοιπόν θα μπορούσαν οι αποστάτες να προσβάλλουν τη Θεότητα της Αφθονίας;;; Προκαλώντας με μοχθηρά σχέδια, φθόνο, μέσω της στέρησης…Κρύβοντας από τους ανθρώπους ακόμη και το όνομα του πλανήτη τους ,του πλανήτη της Αφθονίας,που δεν είναι άλλο από το κωδικό όνομα ΔΗΜΗΤΡΑ…Τόσες χιλιετίες το κρατούν στην αφάνεια ,για να μην μπουν οι άνθρωποι στη διαδικασία να ψάξουν κι αφυπνιστούν…Τόσες χιλιετίες ονομάζουμε τον πλανήτη μας Γη, στερώντας εν αγνοία μας τον εαυτό μας από τη διαδικασία να σκεφτεί ,ποιος μας προσφέρει με αφθονία τόσα υλικά και πνευματικά αγαθά….Ποιος άλλος από τη Δήμητρα….Και δεν τους έφτανε η στέρηση και η απόκρυψη της γνώσης ,μόλυναν και τους καρπούς της Δήμητρας, παρεμβαίνοντας γενετικά και με μεταλλάξεις…δηλητηρίασαν το ύδωρ του πλανήτη και τον κατέστησαν άρρωστο, παίρνοντας όλη του την δύναμη και στερώντας του την Αφθονία…Ήρθε όμως η στιγμή που όλα πια μπαίνουν νομοτελειακά στη θέση τους….Το τζίνι της γνώσης αποκάλυψε το μυστικό κι όλοι οι άνθρωποι έμαθαν το όνομα του πλανήτη που κατοικούν….ΔΗΜΗΤΡΑ !!!! Η Α-ΦΘΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!!

Α-ΛΗΘΕΙΑ !!! Η έξοδος του ανθρώπου από την οντολογική του Λήθη…Η Αλήθεια λάμπει σαν φως…γι αυτό και η υπέρτατη αυτή Αξία ταυτίζεται με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ τον Θεό του φωτός!
Η Αλήθεια είναι φως ,είναι το υπαρκτό ,το πραγματικό….Η Αλήθεια μας λυτρώνει, μας βγάζει πάντα από κάθε δύσκολη θέση ,ενώ το ψέμα είναι φυλακή.
Και σε μια τέτοια φυλακή ψεύδους μας έκλεισαν οι εχθροί μας…Μας αλυσόδεσαν σε μια σπηλιά προβάλλοντας μας ψεύτικα είδωλα, ψεύτικους θεούς, κατασκευασμένες ιδεολογίες που πολλές φορές μας επέβαλλαν με τη βία να ασπαστούμε. Ψέμα,ψέμα, ψέμα….ψεύτικη θεωρία για την καταγωγή μας, ψεύτικη ιστορία…Μας φυλάκισαν σε μια φούσκα από ψέμα…Τώρα όμως ξέρουμε…γνωρίζουμεΗ Γνώση βγήκε και μας έδωσε πίσω τη δύναμη μας…Μάθαμε για τη Συμπαντική Μήτρα το Σείριο…για την Περσεφώνη…για τους Ομομήτριους Θεούς Δημιουργούς μας …Μάθαμε ποια είναι τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα και ποια η αληθινή Αιθερική γραφή μας…και η γνώση συνεχίζει να μας αποκαλύπτεται και πλέον δεν θα σταματήσει…
ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΕΤΕΙΛΛΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

(Συνεχίζεται….)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ