Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ Νο5 ( Αξίες και Ολύμπιες Δημιουργικές Δυνάμεις) Α’Μέρος.

Ξέρεις….μέσα στην Ελλήνων Συνέλευσις συμβαίνουν όμορφες κι απρόσμενες καταστάσεις… Κινούνται δυνάμεις με τόσο μεγάλες και ιδιαίτερες ιδιότητες ,που μπορούν να αλλάξουν το σκεπτικό σου,να σε απαλλάξουν από τις φοβίες σου και να σε μεταμορφώσουν σε έναν άνθρωπο ελεύθερο και δυνατό.
Θυμάμαι…πριν χρόνια, παρακολουθούσα ένα σεμινάριο αυτογνωσίας, όταν ο δάσκαλος του σεμιναρίου έκανε σε όλους μια ερώτηση: «Αν σας δινόταν η ευκαιρία να ζητήσετε ένα και μοναδικό δώρο για τον εαυτό σας, υλικό ή πνευματικό, τί ακριβώς θα ζητούσατε;»
Όσο απλή κι αν ακούγεται η ερώτηση ,τόσο δύσκολη ήταν η απάντηση …
Το υλικό κομμάτι το είχα αποκλείσει από την αρχή, γιατί τα λεφτά μόνα τους δεν φέρνουν την ευτυχία. Η υγεία είναι πολύ σημαντική αλλά , προσωπικά,έψαχνα αυτό το …”κάτι”,που σε φέρνει σε κατάσταση ισορροπίας κι αρμονίας με τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου.
Αυτήν την ισορροπία ,που στα χρόνια μας δεν τη διδάσκουν στα σχολεία και οι γονείς δεν την έχουν για να την μεταδώσουν στα παιδιά τους και που πολλοί άνθρωποι ψάχνουν μάταια να τη βρουν μέσα σε τεχνικές διαλογισμού,αναπνοής, ρέικι, μαθήματα βαθιάς ψυχανάλυσης και σ’ ένα σωρό σχολές και δασκάλους ,που μιλάνε για αγάπη και φως ,γαλήνη και ηρεμία ,μα αυτό το “κάτι” τελικά δεν το κατέχουν…
Κάπου ,σ ‘αυτά τα μονοπάτια έψαχνα κι εγώ ,ώσπου ήρθε εκείνη η μέρα ,που απρόσμενα και ξαφνικά,όλα γύρω μου φωτίστηκαν και ήταν σαν να απλοποιήθηκαν όσα με δυνάστευαν και με βασάνιζαν…
Για άλλη μια φορά ,η γνώση που βγήκε από το λυχνάρι ,έδειξε σε πολλούς από εμάς το δρόμο μας…
Στάθηκα μπροστά στο κάδρο ,διαβάζοντας ξανά και ξανά τις δώδεκα Ελλάνιες Αξίες…δώδεκα ,όπως και οι Ολύμπιες Δημιουργικές Δυνάμεις…

ΛΟΓΙΚΗ…το μέσον που οδηγεί στη νόηση η οποία αποδέχεται το ορθόν και το υπαρκτόν,μέσω της αποδεικτικής διεργασίας. Η Θεότητα του Διός ,έδωσε στην Διανόηση μας,την ιδιότητα του να αναζητά σε όλα τις αποδείξεις ,ώστε να μην μας πιάσει κορόιδο κανένας που θα μας βάλει να πιστέψουμε σε κάτι που δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη και την ορθότητα του. Μας έκανε λογικά ,σκεπτόμενα όντα ,που δεν παρασυρόμαστε από τα συναισθήματα τα οποία συχνά δεν έχουν λογική.
Και όπως λέμε για μια γυναίκα όταν κυοφορεί ,λέμε πως είναι σε…            ΕΝ -ΔΙΑ -ΦΕΡΟΥΣΑ   δηλαδή φέρει μέσα της ένα λογικό ον…έναν Δία! Και μόνο για τον άνθρωπο χρησιμοποιούμε αυτή την έκφραση κι όχι για τα υπόλοιπα θηλαστικά ,που δεν έχουν Λογική.
Όμως…κάποιοι που μισούν αφάνταστα τις Δημιουργικές Δυνάμεις αλλά και τον άνθρωπο,προσπάθησαν να εξευτελίσουν τη Θεότητα που έδωσε απλόχερα στους ανθρώπους την ιδιότητα της και βρίσκεται πλέον μέσα στα κύτταρα και στα γονίδια μας καταγεγραμμένη.
Αλλοίωσαν την πραγματικότητα παρουσιάζοντας τον Δία ως το πιο κοινό αρσενικό,που του αρέσει κάθε θηλυκό και προσπαθεί με δόλιους τρόπους να μεταμορφωθεί και να πάρει αυτό που θέλει απατώντας την νόμιμη σύζυγό του.
Πόση ύβρις υπάρχει σε όλο αυτό….
Οι Θεότητες ήταν άφυλες και δεν είχαν καμιά εξάρτηση και καμιά σχέση με τα ανθρώπινα πάθη και αδυναμίες.
Πόσο μάλλον η Θεότητα της Λογικής που παρουσιάζεται να δρα υποδουλωμένη στο συναίσθημα και τα πάθη της….
Κάθε λογικός άνθρωπος αρκεί μόνο να σκεφτεί …πως η Θεότητα είναι ενέργεια και ως ενέργεια δεν έχει συγκεκριμένη μορφή αλλά μπορεί να παίρνει όποια μορφή θέλει, δεν έχει φύλο ,δεν έχει επιθυμίες και πάθη ή ελαττώματα ανθρώπινα κι ανάγκες και είναι άπειρο το άδικο να προσομοιώνουν οι άνθρωποι τις τεράστιες Θείες Δημιουργικές Οντότητες ,με τις ανάγκες του εαυτού τους και του γήινου περιβάλλοντος τους….
Είναι τεράστια η προσβολή και μόνο κάποιος που ΔΕΝ σέβεται τα Θεία θα προσάψει τέτοιες ζωώδεις ιδιότητες σε Θεότητα ή κάποιος που μισεί θανάσιμα τον άνθρωπο και θέλει να του στερήσει την αληθινή γνώση ώστε αυτός να μην ανελιχθεί ποτέ….
Και δυστυχώς ,μέσα στους αιώνες κατάφεραν να μας κάνουν να ξεχάσουμε αλλά και να μην χρησιμοποιούμε τις Αξίες μας που είναι ταυτόσημες με τις ιδιότητες των Δημιουργικών Δυνάμεων .

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…η οποία θέτει τον άνθρωπο σε μια απεριόριστη δυνατότητα δυναμικής και βουληματικής πορείας προς την αναζήτηση αρχών με τη μεγαλύτερη Νομοτελειακής ελευθερίας προσέγγιση.
Περιέχει μέσα της τη λέξη ΑΙΘΕΡΑΣ και γι’ αυτό ταυτίζεται με την Ήρα η οποία συντονίζει όλη την ενέργεια του αιθέρα και ενεργοποιεί τον αέρα των συμπαντικών αιθερικών ενεργειών.
Κι όμως …ακόμη και την Θεότητα της Ελευθερίας ,την αμαύρωσαν και την προσέβαλλαν , παρουσιάζοντας την ως ζηλοφθόνο σύζυγο…προσδίδοντας της ανθρώπινα ποταπά ελαττώματα κι αδυναμίες…Ποια;;;; Τη Θεά της Ελευθερίας….
Κι εδώ ,ο σκεπτόμενος άνθρωπος θα δει καθαρά ,πόσο ήθελαν κάποιοι ,αυτοί που παρουσίασαν αλλοιωμένες τις ιδιότητες των Ολύμπιων, να αποπροσανατολίσουν την ανθρώπινη λογική μέσω του ψέματος και να του στερήσουν την ίδια του την Ελευθερία, αποκόβοντας τον από την αληθινή γνώση των ιδιοτήτων των Ολύμπιων Θεών του.
Η ζηλοφθονία, κρατάει τον απλό άνθρωπο σε τόσο χαμηλές συχνότητες, τον κάνει δέσμιο των συναισθημάτων και των παθών του και δεν του επιτρέπει την ανέλιξη του στους αιθέρες ….
Μιλάμε όμως για τον απλό άνθρωπο που δεν ενεργοποιεί τη Λογική του και καταβάλλεται από τα αρνητικά συναισθήματα όπως αυτό της ζήλιας…Δεν αναφερόμαστε σε Θεότητα ,όπως η Ήρα, που φυσικά ,ως ενέργεια δεν έχει επίσης καμιά σχέση κι εξάρτηση από τις ανθρώπινες αδυναμίες και τα πάθη….
Πόσο ψέμα ,πόσο δόλο κι απάτη, έχουμε υποστεί οι άνθρωποι από τους ίδιους τους εχθρούς μας;;;;
Και πόσο ακόμη έχουμε σκοπό να ανεχόμαστε να μας στερούν τη Λογική μας και την Ελευθερία μας;;;
Τώρα …που η γνώση βγήκε από το λυχνάρι και τη διαβάζεις και την κάνεις κτήμα σου…δεν θα προβληματιστείς σχετικά με την αδικία που εισέπραξες χιλιάδες χρόνια τώρα και τη στέρηση της αληθινής γνώσης;;;
Δε θέλεις να ξεφύγεις από την παγίδα που σου έστησαν οι αποστάτες και να σπάσεις την ψεύτικη φούσκα στην οποία σε έκλεισαν και να αρχίσεις να πετάς Ελεύθερος στους αιθέρες;;;
Δική μας είναι η ιστορία Έλληνα μου….άνοιξε τα μάτια της ψυχής σου να τη διαβάσεις από την αρχή και να θυμηθείς ΠΟΙΟΣ είσαι και ΠΟΙΟΙ έδωσαν τις ιδιότητές τους για να δημιουργηθείς ΕΣΥ…τεράστιε Έλληνα …Γένος Θεών Δημιουργών…

(συνεχίζεται….)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ