Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ …… Νο4 (ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ)

Η ομάδα της Ελλήνων Συνέλευσις βγήκε στους δρόμους της μικρής πόλης και φώναζε στα μικρόφωνα την αλήθεια,κατέκρινε όλο το άδικο και καλούσε τους πολίτες να συστρατευθούν σε έναν κοινό αγώνα ,με κοινό στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας μας.

Η Μαρία,βγήκε από περιέργεια στο μπαλκόνι της ,να ακούσει και να δει ποιοι φώναζαν κι αναστάτωναν την ησυχία της γειτονιάς. Σήκωσα το κεφάλι και κοίταξα στο μπαλκόνι της. Μόλις κατάλαβε ,μπήκε πανικόβλητη στο σπίτι κι έκλεισε την μπαλκονόπορτα.
Χρόνια φίλη με τη Μαρία,περάσαμε όμορφες στιγμές παλιότερα, μα όλα ξεθώριασαν και ψύχραναν μόλις εγώ μπήκα στην Ελλήνων Συνέλευσις. Μου είχε ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να ασχολείται με κάτι που της θυμίζει …χρυσή αυγή. Μάταια προσπάθησα να εξηγήσω πως δεν υπήρχε καμιά σχέση …δεν άκουγε τίποτα…αλλά και τα θέματα συζήτησης πλέον ήταν λιγοστά κι ανούσια,μιας και τα ουσιώδη θα κατέληγαν πάλι στην Ελλήνων Συνέλευσις.
Λίγες ώρες μετά,η φωνή της ακουγόταν στο τηλέφωνο… ένα ασταμάτητο παραλήρημα.
-«Δε θέλω να στιγματιστώ…με τίποτα σου λέω…το τελευταίο πράγμα που μου χρειάζεται τώρα είναι να με πουν και φασίστρια… έθνος κι έθνος κι Ελλάδα κι Έλληνες … λες και δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι και μόνον οι Έλληνες υπάρχουμε στον πλανήτη….μην περιμένεις να μπω εγώ εκεί μέσα…φασίστρια δεν θα με πει κανένας εμένα….»
Έκλεισα το τηλέφωνο σιωπηλά,γνωρίζοντας καλά πως μια φιλία ετών δεν είχε πλέον καμία σημασία,κανένα νόημα.

Προβληματισμένη ,κάθισα στο μπαλκόνι μου ,χαζεύοντας τα φύλλα από τις μουριές στο απέναντι παρκάκι.
Πώς κατάφεραν να περάσουν στον Έλληνα τόση ντροπή για την καταγωγή του και το γένος του;;;
Οι Έλληνες, που πάντα είμασταν ένας λαός περήφανος και είχαμε κρυφό καμάρι την ιστορία και τους ήρωες μας …τώρα να ντρεπόμαστε σχεδόν να λέμε ποια είναι η Ιθαγένεια μας.
Τί λάθος υπάρχει στον όρο έθνος κι έχει παρεξηγηθεί τόσο πολύ;;;
Ψάχνω στο διαδίκτυο αλλά και στα σχολικά βιβλία της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού ,να δω τί διδάσκεται στα παιδιά μας και βρήκα παντού τον ίδιο ορισμό.
«Έθνος είναι σύνολο ανθρώπων με κοινή ιστορική,γλωσσική,θρησκευτική και γενικότερα πολιτιστική καταγωγή. Δηλαδή, το όμαιμον , ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον που έλεγε ο Ηρόδοτος: «το ελληνικόν εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα» (Ηρόδοτος, Ουρανία 144). Δηλαδή: «υπάρχει και το ελληνικό έθνος από το ίδιο αίμα και με την ίδια γλώσσα μ΄ εμάς, με το οποίο έχουμε κοινά ιερά των θεών και κοινές θυσίες και ήθη κοινά».

Ψάχνω όμως και στη γνώση που μας έδωσε ο Αρτέμης Σώρρας…
Τη γνώση που είχαν φυλακισμένη στο λυχνάρι και τώρα πια είναι ελεύθερη και δυναμώνει τον κάθε Έλληνα που τη διαβάζει. Γι αυτή τη γνώση πρέπει να έχεις τα μάτια του μυαλού σου ανοιχτά ,ώστε να μπορεί να διαβάζει η ψυχή σου και να θυμάται….
ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ.
ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ .
Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ…ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ….
ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ….
ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΥΤΑΡΡΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΟΙ 12 ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ,ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ,ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΩΝ ΦΩΣ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΛ=ΘΕΙΟΝ ΦΩΣ, ΛΗΝ= ΒΛΕΠΕΙ- ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ,
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΝΟΥΣ, Ο ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΜΕΘΕΚΤΟΣ ΝΟΥΣ,ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΙΑΤΩΝ….
Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΟΥ….
ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΤΟΝ….
ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ DNA ΕΙΝΑΙ: Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ…..

Με λίγα λόγια Έλληνες..στα κύτταρα μας,στα γονίδια μας έχουμε την ίδια ουσία με τους ομομήτριους Θεούς Δημιουργούς μας….
Και τελικά η μεγαλύτερη από όλες τις συμφορές που βρήκαν τον άνθρωπο …είναι αυτή της λήθης και απομάκρυνσης από το ίδιο του το Θεϊκό Στοιχείο….η απάρνηση των ίδιων του των Δημιουργικών Δυνάμεων….
Όταν ο άνθρωπος διώχνει πεισματικά και αρνείται τις Δυνάμεις που του κληροδότησαν τις μοναδικές τους ιδιότητες….πόσο χαμένος, αποδυναμωμένος κι εκτός ισορροπίας θα πρέπει να είναι;;;;
Έθνος είμαστε ΟΛΟΙ οι άνθρωποι στον πλανήτη που φέρουμε αυτόν τον κοινό κώδικα δομής -δόμησης -σύστασης -σύνδεσης πατρώας ουσίας….
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ….

ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ …ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ…ΑΘΕΪΣΜΟ…ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ….
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ….ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ … ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΨΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ….ΨΗΛΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ !!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ