Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

«ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…»Κάθε φορά που η Ναυσικά μας κάνει δώρο νέες φωτογραφίες με τοπία του πλανήτη, είναι η δική μου ευκαιρία  να χάνομαι μέσα στις εικόνες αυτές…Αφήνω τον εαυτό μου στην φαντασία, να τον ανεβάσει ψηλά ,έξω από την ατμόσφαιρα κι  από εκεί ,κοιτάζω τη Γη μας που  μοιάζει με μπάλα. Είμαι ερωτευμένη μ’αυτό το υπέροχο βαθύ μπλε της Γης,  σαν του Λάπη Λάζουλι που πάντα έχω ένα κομμάτι κρεμασμένο στο λαιμό μου σαν φυλαχτό. …Έλα…ακολούθησε με…πάμε μαζί να κάνουμε μια βουτιά στον πιο όμορφο πλανήτη του Γαλαξία μας Ηριδανού.

Όπου κι αν βρεθούμε,το τοπίο  μοιάζει με πίνακα  ενός σπουδαίου ζωγράφου. Οι Δημιουργικές δυνάμεις έπλασαν κάθε τι με έρωτα και μεράκι.Μα το μεγαλύτερο δώρο που έκαναν στον πλανήτη μας είναι η Αφθονία !
Κοίτα μέσα στα δάση…πλούτος ζωής! Αμέτρητες ποικιλίες φυτών και μαζί μ’αυτές ζουν σε μια τέλεια αρμονική σχέση  έντομα,μικροοργανισμοί,μαλάκια,ερπετά,ζώα,πτηνά,ένας κόσμος τόσο πλούσιος ,που οι άνθρωποι ερευνητές -φυσιοδίφες ακόμα ανακαλύπτουν νέα είδη. Πάρε τη μονάδα,το δέντρο …΄φύτρωσε από έναν σπόρο και χαρίζει κάθε χρόνο εκατοντάδες καρπούς,που ο κάθε καρπός εσωκλείει δεκάδες σπόρους ,έτοιμους να δημιουργήσουν νέα ζωή !!!

Κοίτα μέσα στη θάλασσα…φυτά,ψάρια,όστρακα,μαλάκια,θηλαστικά,ατελείωτα είδη που οι ωκεανογράφοι ακόμα δεν έχουν καταγράψει.Κι όλα ζούνε σε άριστη αρμονία ,ώστε να μην διαταρράσουν την ισορροπία στο οικοσύστημα.
Πολύ σωστά λοιπόν ο πλανήτης μας πήρε το όνομα που του ταιριάζει…Δήμητρα!!!! Η Θεά της Αφθονίας γιατί αυτή ευλογεί όλη την παραγωγικότητα των αμέτρητων ειδών.

Πηγές ,άφθονες με γάργαρο νερό ώστε κανένα πλάσμα να μη νιώσει τη δίψα…τροφή άφθονη από τη φύση για να μην πει κανείς πεινάω…
Μ’αυτές τις προϋποθέσεις δημιούργησαν οι Δυνάμεις τον πλανήτη και φέραν τον Έλληνα άνθρωπο να είναι προστάτης και φύλακας όλων αυτών των ειδών και κυρίως της ισορροπίας και αρμονίας του.Έχοντας τη νόηση ό άνθρωπος μπορούσε να ζήσει επίσης σε τέλεια αρμονία με το περιβάλλον του και να απολαμβάνει όλη τη δημιουργία ,παίρνοντας ενέργεια από την ομορφιά της, χαλαρώνοντας την ψυχή του με τους ήχους της,δημιουργώντας με τα υλικά της,υμνώντας τις Δυνάμεις για την τελειότητα και την αρμονία.

Πώς γίνεται λοιπόν,στον πλανήτη της Αφθονίας το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων να βιώνουν τη στέρηση;;;
Οργανωμένα και με σχέδιο ύπουλο και σκοτεινό σαν την πίσσα, κάποιοι που θεώρησαν τους εαυτούς τους προνομιούχους,ανώτερους,ξεχωριστούς ,αποφάσισαν να πάρουν τις τύχες και τις ζωές των ανθρώπων στα βρώμικα  χέρια τους…

Έκλεισαν τις πηγές και συγκέντρωσαν το νερό ώστε να μπορούν να ελέγχουν το πολύτιμο αγαθό,που χωρίς αυτό δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να επιβιώσει παρά ελάχιστες μέρες.Το μόλυναν με δηλητήρια και το χρέωσαν σε πολλούς δήμους ακόμα και 80% πάνω από την αξία του….Αλήθεια…ποια είναι η αξία του νερού;;; Πώς  και πόσο μπορεί να κοστολογηθεί ένα αγαθό που είναι ανεκτίμητο και πολύτιμο ;;; Και ποιοι είναι αυτοί κι από ποιον πήραν δικαιοδοσία να εκμεταλλευτούν και να πουλήσουν αυτό που υπάρχει από τη Δημιουργία,που δεν το παράγουν οι ίδιοι και που ανήκει σε όλους όσους είχαν την τύχη να γεννηθούν στον πλανήτη… 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  λέει κι εγώ ρωτάω τους δικαστές που εκπροσωπούν τη Δικαιοσύνη,πόσο δίκαιο είναι να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για την εκμετάλλευση του νερού και πώληση του;;;

Και πόσο ανθρώπινο είναι να κόβεις και να στερείς το νερό από τη βρύση ενός νοικοκυριού;;; Κι όλα αυτά ,ενώ  ήδη έχουν κλείσει τις πηγές που άλλοτε υπήρχαν σε κάθε γειτονιά.

Θα πει κάποιος πως για να έρθει το νερό στη βρύση έχουν γίνει έργα,σωληνώσεις κλπ. Τα οποία τα έχουμε πληρώσει σαν να ήταν από χρυσάφι,τόσες φορές που πληρώσαμε το νερό.
Υπάρχουν χώρες που τα παιδιά πεθαίνουν από έλλειψη τροφής και νερού στο δρόμο .Δεν ξεχνιέται η φωτογραφία του ετοιμοθάνατου βρέφους με την πρησμένη από πείνα κοιλιά και δίπλα του τα όρνια να καραδωκούν τη στιγμή….

Και είναι άδικο το Βατικανό και οι εκκλησιές να περιέχουν χρυσάφια και χλιδή και οι εκπρόσωποι του Θεού να πετάνε τα φαγιά τους, καθώς και όλοι οι “πολιτισμένοι”λαοί….Για ποιον πολιτισμό μιλάμε;;;

Πώς επιτρέπει η Δικαιοσύνη να γίνεται παρέμβαση στους σπόρους των  φυτών και τελικά αντί για τη νομοτελειακή αφθονία να έχουμε στείρα υβρίδια που οι σπόροι τους δεν καρποφορούν;;;

Και φτάνοντας στα χρόνια μας πώς επιτρέπει η Δικαιοσύνη και η κάθε πολιτεία ,να στερούνται οι άνθρωποι το δικαίωμα της εργασίας ,να στερούνται την κατοικία  τους που τους την βγάζουν οι τραπεζίτες σε πλειστηριασμό ;;;
Κι ακόμα …ποιος είναι αυτός που στερεί την αληθινή γνώση της καταγωγής και της ιστορίας τους στους ανθρώπους;;;

Και πώς τους στερεί την ίδια την Ελευθερία τους;;;;

Οι άνθρωποι ,έχουμε στερηθεί την αληθινή επικοινωνία μεταξύ μας…απομονωθήκαμε και κάποιοι φταίνε γι αυτό.

Όλη η στέρηση είναι ένα τεχνητό κομμάτι ,ύπουλα σχεδιασμένο από αυτούς που έκλεψαν και διαχειρίζονται τον πλούτο των ανθρώπων…
Μα…η γνώση βγήκε από το λυχνάρι… Ο Αρτέμης Σώρρας απέδειξε με δικαστικές αποφάσεις  τον πλούτο των ανθρώπων, που έχουν όλες οι  χώρες του πλανήτη….

Έφερε τον πλούτο στον προϋπολογισμό της χώρας ,να τον βλέπουν όλοι και να μην μπορεί κανείς να τον αμφισβητήσει.
Κόλλησαν οι Έλληνες τους καταπιστευματικούς λογαριασμούς στα τζάμια των γραφείων τους για να τα βλέπουν όσοι έχουν τα μάτια ανοιχτά….

Έδωσε όλη τη γνώση για το νερό και την ενέργεια της ΔΕΗ μα το πιο σημαντικό είναι πως  έδωσε πίσω την κρυμένη γνώση για την καταγωγή και σε λίγο οι άνθρωποι θα γνωρίζουμε κι όλα τα κρυμένα κι αλλοιωμένα κομμάτια της ιστορίας μας.

Μας θύμισε ξανά τα συμπόσια και τις γιορτές,μας θύμισε πως δεν είμαστε μόνοι αλλά είμαστε όλα τα αδέρφια μαζί και μας επανέφερε τα δρώμενα με τα χέρια μας πιασμένα σφιχτά….

ΤΩΡΑ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ….

 Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ….ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ , ΡΗΤΩΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΣΥΝΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.