Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...... ΤΩΡΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ''ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ'' ...... ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ''ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ'' ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ.... ΤΙ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ??? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΩΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ???? ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.........

ΠΟΥΘΕΝΆ ΆΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΑΥΤΆ !!!!
ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ 800.000 ;;;
ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  8% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΎ ΜΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ !!!!!

Iθαγένεια-εξπρές σε 800.000 αλλοδαπούς
Μειώνουν σε 3 από 6 έτη τον χρόνο απονομής – Προφανείς οι εκλογικοί στόχοι

Πολλά πράγματα περνάνε στα ψιλά .. αυτή η συνέντευξη τύπου σώθηκε φέτος στις 07/03/2018 μόλις δηλαδή πριν 4 μήνες .. μέσα σε όλη την αναστάτωση για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ .. που όλος ο κόσμος ήταν στους δρόμους και τα συλλαλητήρια μήπως και σώσουμε τα εθνικά μας ζητήματα ..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ..
ξέρετε τι σημαίνει 800.000 ;;; 8% του συνολικού μας πληθυσμού !!!!!

Πουθενά άλλου στον κόσμο δεν συμβαίνουν αυτά !!!!

Αλλαγές στον τρόπο απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας, με στόχο την απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών, προανήγγειλαν σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας Λάμπρος Μπαλτσιώτης.

Το Υπουργείο Εσωτερικών θα δίνει πλέον τη δυνατότητα στους 800.000 αλλοδαπούς που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα να αποκτούν την ιθαγένεια σε 3 από 6 χρόνια που ίσχυε μέχρι τώρα.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μειώσουμε τους χρόνους απόκτησης ιθαγένειας δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης

Όπως ανέφεραν, εντός του έτους θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο «δεξαμενή» 300 ερωτήσεων- απαντήσεων, από τις οποίες θα επιλέγονται τυχαία με ηλεκτρονικό τρόπο οι 30 από αυτές, οι οποίες θα είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας. Οι υποψήφιοι για να περάσουν τη δοκιμασία θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε 20 από αυτές.

Το σύστημα βασίζεται στα γερμανικά πρότυπα και έχει ως πλεονεκτήματα τη μείωση του διοικητικού φόρτου, την εξάλειψη οποιασδήποτε «εξωθεσμικής παρέμβασης», και την ομογενοποίηση της διαδικασίας.

Αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι με την εφαρμογή του συγκεκριμένου μοντέλου θα παύσουν οι διαφοροποιήσεις που παρατηρούνται μεταξύ των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, όπου σε ορισμένες περιπτώσεις υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε πολλές και εξαιρετικά δύσκολες ερωτήσεις και σε άλλες οι ερωτήσεις είναι λίγες και εύκολες.

Παράλληλα, αναμένεται να θεσπιστεί διάταξη που θα προβλέπει την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας μετά από 12 έτη νόμιμης παραμονής στη χώρα. Αυτό αφορά περίπου 250.000 πρόσωπα, τα οποία δεν καλύπτονται από το είδος της άδειας παραμονής που κατέχουν για να υποβάλλουν το αίτημα της ιθαγένειας.

Στόχος του υπουργείου, όπως αναφέρθηκε, είναι να μειωθεί ο χρόνος απόδοσης της ιθαγένειας, καθώς ενώ ο νόμος προβλέπει αυτό να γίνεται μέσα σε ένα έτος από την υποβολή της αίτησης, στην πράξη η αναμονή κατά μέσο όρο είναι από 2 έως 4 χρόνια, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που φτάνει και τα 6 χρόνια.

Επιπλέον, υπάρχει η πρόθεση, σε βάθος χρόνου, για πλήρη ψηφιοποίηση των φακέλων των υποψηφίων.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι τους επόμενους μήνες θα δημιουργηθεί νομοθετικό πλαίσιο για απόδοση της ελληνικής ιθαγένειες στους Ρομά που μέχρι σήμερα παραμένουν ανιθαγεννείς. Με νομοθετική διάταξη θα αντιμετωπίζονται, επίσης, ειδικές περιπτώσεις, όπως παιδιά ΑμεΑ, πάσχοντες από ψυχικά νοσήματα και νοητική υστέρηση, καθώς και υποψήφιοι άνω των 65 ετών, οι οποίοι θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση να υποβάλλονται σε τεστ γεωγραφίας, ιστορίας ή πολιτικών θεσμών, ενώ θα αρκεί η γνώση της ελληνικής γλώσσας.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από το πληροφοριακό σύστημα «Ιθαγένεια», το 2017 απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια 33.718 πολίτες, εκ των οποίων οι 24.785 (οι 22.820, ποσοστό 92,07% αφορά πρώην Αλβανούς) λόγω γέννησης ή φοίτησης στη χώρα μας, με βάση τον νόμο 4332/15. Την ιθαγένεια μέσω πολιτογράφησης απέκτησαν το ίδιο έτος 3.676 ομογενείς (οι 3.426 ή το 93,20% εξ αυτών προερχόμενοι από την Αλβανία) και 3.483 αλλογενείς (από την Αλβανία οι 2.117 ή ποσοστό 60,78%).

Παράλληλα, απορρίφθηκαν 1.480 αιτήματα και ανακλήθηκαν θετικές αποφάσεις σε 46 περιπτώσεις. Αποδεκτά σε ποσοστό 98,91% γίνονται τα αιτήματα για απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας λόγω γέννησης/φοίτησης στην Ελλάδα, κατά 96,68% για πολιτογράφηση ομογενών, κατά 74,30% για πολιτογράφηση αλλογενών και κατά 80,44% οι λοιπές κατηγορίες.

ΕΝ  ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ  ΜΕ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ”ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ……
ΤΩΡΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ”ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ”  ……

ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ   ΩΣ  ”ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ” ΤΙΣ  ΑΠΟΨΕΙΣ  ΠΕΡΙ  ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ  ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ….

ΤΙ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ???
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΩΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ????

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΦΥΣΙΚΩΝ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ………

Συγκεκριμένα, ο θεσμός της νόμιμης μοίρας περιγράφεται στα άρθρα 1825 έως 1845 του ελληνικού Αστικού Κώδικα. Στο εδ. 1 του άρθρου 1825 ΑΚ προβλέπεται ότι “οι κατιόντες και οι γονείς του κληρονομουμένου, καθώς και ο σύζυγος που επιζεί, οι οποίοι θα είχαν κληθεί ως εξ αδιαθέτου κληρονόμοι, έχουν δικαίωμα νόμιμης μοίρας στην κληρονομία”. Τα πρόσωπα αυτά που είναι οι αναγκαίοι κληρονόμοι του εκλιπόντος, αποκαλούνται “νόμιμοι μεριδούχοι” και νομιμοποιούνται, αν το επιθυμούν, να διεκδικήσουν καταρχήν το μισό της εξ αδιαθέτου μερίδας τους, δηλαδή το ½ από την κληρονομική μερίδα που θα τους αναλογούσε, αν ο εκλιπών δεν είχε αφήσει πίσω του διαθήκη.
Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο διαθέτης ορίσει στη διαθήκη του αποκλειστικά τρίτα πρόσωπα ως κληρονόμους του, προσβάλλει τη νόμιμη μοίρα των αναγκαίων κληρονόμων του με αποτέλεσμα την αυτοδίκαιη ακυρότητα των διατάξεων της διαθήκης του, στο μέτρο που αυτές προσβάλλουν το αναγκαστικό κληρονομικό δικαίωμα αυτών, δηλαδή το ελάχιστο τμήμα που τους αναλογεί ως νόμιμη μοίρα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και στην περίπτωση που με τη διαθήκη τούς καταλείπεται ποσοστό της κληρονομίας κατώτερο από τη νόμιμη μοίρα τους.
Προϋπόθεση αναγνώρισης του δικαιώματος στη νόμιμη μοίρα για κάποιον συγγενή του εκλιπόντος, είναι ότι αυτός θα είχε κληθεί να τον κληρονομήσει στην περίπτωση που δεν υπήρχε διαθήκη.
Αν και το άρθρο 1825 ΑK στο εδ. β’ ορίζει ότι η νόμιμη μοίρα ισούται με το ήμισυ της εξ αδιαθέτου μερίδας, ωστόσο ο τελικός υπολογισμός αυτής εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Ειδικότερα, για να υπολογιστεί η νόμιμη μοίρα των αναγκάιων κληρονόμων λαμβάνεται υπόψη η “πλασματική κληρονομία”, δηλαδή η κατάσταση και η αξία της κληρονομιάς κατά το χρόνο του θανάτου του κληρονομουμένου, αφού αφαιρεθούν τα χρέη, τα έξοδα κηδείας και οι δαπάνες απογραφής της κληρονομιάς. Περαιτέρω, στην αξία της κληρονομίας του εκλιπόντος προστίθενται οι παροχές χωρίς αντάλλαγμα που έκανε ο εκλιπών όσο ζούσε σε κάποιον από τους νόμιμους μεριδιούχους καθώς και όλες κατά κανόνα οι δωρεές του προς αυτούς τα τελευταία 10 χρόνια προ του θανάτου του.
Αφού γίνουν όλοι αυτοί οι υπολογισμοί και προκύψει η πλασματική κληρονομία, υπολογίζεται και η εξ αδιαθέτου μερίδα καθενός εκ των αναγκαίων κληρονόμων, της οποίας το ½ αντιστοιχεί στη νόμιμη μοίρα τους. Αν κατόπιν των ανωτέρω υπολογισμών προκύψει ότι η κληρονομική μερίδα κάποιου εκ των παραπάνω προσώπων είναι κατώτερη από την αξία της νόμιμης μοίρας του, τότε εκείνος νομιμοποιείται να ζητήσει τη συμπλήρωση αυτής κατά το ποσοστό που υπολείπεται. Σε περίπτωση που δεν επαρκεί προς αυτό η πραγματική κληρονομία του διαθέτη κατά το χρόνο θανάτου του, ο αναγκαίος κληρονόμος έχει το δικαίωμα να ζητήσει ακόμα και την ανάκληση ή την ακύρωση των δωρεών που είχαν χορηγηθεί από τον κληρονομούμενο σε άλλα πρόσωπα.
Ο αναγκαίος κληρονόμος, του οποίου υπολείπεται ποσοστό για τη συμπλήρωση της νόμιμης μοίρας του επί της κληρονομίας, έχει δικαίωμα να διεκδικήσει αυτό ασκώντας την αγωγή περί κλήρου, η οποία υπόκειται σε εικοσαετή παραγραφή. Με την αγωγή αυτή απαιτεί από έτερο συγκληρονόμο ή τρίτο, που κατακρατεί αντικείμενα της κληρονομίας, την αναγνώριση του κληρονομικού δικαιώματός του και την εν τέλει απόδοση του ποσοστού της κληρονομίας που υπολείπεται ώστε να αποκτήσει το μισό της εξ αδιαθέτου μερίδας του (νόμιμη μοίρα), ή αν αυτό δεν είναι εφικτό την καταβολή αποζημίωσης από τον εναγόμενο.
Παρά τα όσα ορίζει ο νόμος για τη νόμιμη μοίρα, ο διαθέτης έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει συγγενή-νόμιμο μεριδούχο και από αυτό ακόμα το ποσοστό, αποκληρώνοντας αυτόν συμπεριλαμβάνοντας σχετική διάταξη στη διαθήκη του. Οι λόγοι που δικαιολογούν την αποκλήρωση νόμιμου μεριδούχου αναφέρονται περιοριστικά στο νόμο (άρθρα 1839-1845 ΑΚ) και σε κάθε περίπτωση πρέπει να συντρέχουν κατά τη στιγμή που συντάσσεται η διαθήκη και η σχετική διάταξη περί αποκλήρωσης και να περιγράφονται σε αυτήν. Η αποκλήρωση δικαιολογείται αν ο συγγενής-νόμιμος μεριδούχος έχει διαπράξει σοβαρή άδικη πράξη σε βάρος του διαθέτη ή/και αν διάγει ανήθικο βίο. Π.χ. ο διαθέτης δικαιούται να αποκληρώσει κατιόντα του που επιβουλεύτηκε τη ζωή ή προκάλεσε με πρόθεση σωματική βλάβη σε εκείνον ή μέλη της οικογένειάς του.
Επίσης, ο διαθέτης δύναται να αποκληρώσει τον/την σύζυγό του, αν κατά το χρόνο του θανάτου του είχε δικαίωμα να ασκήσει αγωγή διαζυγίου για βάσιμο λόγο αποδιδόμενο σε υπαιτιότητα του/της συζύγου που επιζεί. Συνέπεια της αποκλήρωσης είναι το ότι η κληρονομία δεν περιέρχεται ποτέ στον αποκληρωθέντα κληρονόμο, δηλαδή υπάρχει έκπτωση του κληρονόμου πριν από την επαγωγή (περιέλευση της κληρονομίας) σε αυτόν.
 
ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΤΗΣ ”ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΗΣ”
ΔΙΟΤΙ Ο ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ  ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ….
 

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΤΟΥ  ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ (ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ) ΣΕ  ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ…..

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ???
ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ( ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ )???
ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΑ !!!


ΤΟ 2% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 98%….
ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ………

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ  ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΔΩ:

https://www.youtube.com/watch?v=QMb8lzFlG1E&feature=youtu.be

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΡΟΜΠΡΟΣ

ΠΗΓΗ: https://athanasntomp.blogspot.com/2018/08/i-800000.html

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ