ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΖΩΗ….. ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ…

ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.
ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΣ 13ΗΣ ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΡΥΠΑΡΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ.
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΑΣ, ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΠΛΑΚΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΦΙΕΡΩΝΑΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟ – ΖΩΑ…
ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥΣ: ΧΑΖΑ – ΡΟΥΣ… ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ… ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΖΩΗ!!!
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΖΩΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ… ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ (Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ, ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΖΩΑ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ)!
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ; ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ; ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ! ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ!
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!
ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΝΙΑΜΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛ...
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ 92,1 4-7-2019
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΦΑ" 26-...
ΔΗΜΟΙ : ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ | ΜΝΗΜΟΝΙΑ | ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ
Τα 36 +4 ΦΕΚ που αναφέρονται στην Εβραϊκή Κοινότητα
ΚΑΝΑΛΙΑ ENANTION ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ
ΜΜΕ & ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 9-5-2019
Πρωτοφανής πρόκληση από την κυβέρνηση προς την ελληνική κοινωνία: «Κουρεύει» τις οφειλές του Δημοσίο...
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΙΣΟΒΙΤΙΣΣΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ 3-7-2019
Εξαφάνισαν στο Μαξίμου τη δήλωση Μητσοτάκη υπέρ της δολοφονίας Σουλεϊμανί-Ιδού το βίντεο με το τι πρ...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ... ΤΑ ΚΡΟΡΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ