ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ!!

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ…. (ΝΑΙ, ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ), Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΠΕΛΑΤΗ, Ο ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΕΧΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΚΟΜΗ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ, Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ «Δ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟΣ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ, Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗΣ, Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ,….

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ…..
ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΦΕΚ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ…ΟΎΤΕ ΤΊΠΟΤΕ….

ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ…..ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ…… ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!!!

ΝΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΜΟΥ….
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ», ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ…..ΖΟΥΣΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΟΠΛΑΝΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΩΡΑΙΑ….

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ 2018, ΤΩΝ 1.200 ΕΥΡΩ….
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ….ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΥΣΑ ΑΡΓΥΡΙΑ.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΝΑ’ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ, ΠΩΣ ΑΝ Ο ΣΟΦΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΜΙΑΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ «ΑΛΛΕΣ» ΣΥΝΘΗΚΕΣ…..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ «ΕΚΛΕΚΤΩΝ».
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΕ, ΠΩΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ, ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!!!!!
ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ.

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ….ΡΕΕΕΕ….

ΥΓ. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ FB, ΕΝΟΣ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ 14-7-2018
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέρασε η τροπολογία Πλεύρη – παραγράφονται ποινές για νόθευση εκλογών σε συνδικάτα
Eλέγχονται πειθαρχικά οι δικαστές που απάλλαξαν τον αδελφό του Τσίπρα
Η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους ή ΟΧΙ τελικά;
ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑΝΝΕΛΑΚΗ & ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΕ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΔΙΚΗΣ 16-5-2019 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΙΚΗ ΑΥΡΙΟ Γ...
Προς χάριν των ανεμογεννητριών μεθοδεύεται η δήμευση των περιουσιών στις Κυκλάδες
ΦΕΚ 633/2018 Τράπεζα της ανατολής – Τράπεζα των Ελλήνων ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ beekei
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΟΥΝ ??? ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ.
Κόβουν τα φάρμακα από συνταξιούχους των 500 ευρώ και δίνουν στα κανάλια 18,2 εκατομμύρια ευρώ
ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ¨ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ¨
Η Ελληνική Βουλή ψήφισε την απαλλαγή των εταιρειών εξορύξεων στην Κρήτη από την υποχρέωση εκπόνησης ...
Παρήγγειλαν 24 εκατομμύρια εμβόλια.. ποιος ακριβώς είναι ο πληθυσμός της ΕΛΛΑΔΟΣ;;