Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η καπηλεία και διαστρέβλωση της Ελλάνιας πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ελλάνιου  Έθνους συνεχίζεται με περισσό θράσος από τους Αλλογενείς, οι οποίοι από την μία την εκμεταλλεύονται οικονομικά την περιουσία των Ελλανίων, χωρίς οι ίδιοι οι Έλληνες να έχουν καμία ανταπόδοση, κανένα οικονομικό όφελος, αντίθετα υποχρεώνονται να πληρώνουν εισιτήριο για να εισέλθουν στους ιερούς τους τόπους των οποίων οι ίδιοι είναι ιδιοκτήτες και θεματοφύλακες, ενώ τα έσοδα από τα εισιτήρια, δεν έχουν καμία ανταπόδοση στην χώρα των Ελλάς, αφού τα εκμεταλλεύεται μία ιδιωτική εταιρία χωρίς νομική προσωπικότητα που ονομάζεται Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), η οποία δεν δίνει καμία αναφορά στους Έλληνες σε ποια χέρια καταλήγουν.

Από την άλλη οι αλλογενείς που έχουν κάνει κατάληψη και λυμαίνονται τους χώρους αυτούς διαστρεβλώνουν την αληθινή ιστορία του Ελλάνιου Έθνους παραποιώντας τα ιερά τους κείμενα τα οποία έχουν κατακλέψει και καταχωνιάσει σε υπόγειες στοές και καταγώγια που βρίσκονται στους δογματισμένους  χώρους των, όπως είναι το Άγιο Όρος, το Βατικανό και άλλους.

Χαρακτηριστική πρόσφατη περίπτωση διαστρέβλωσης της Ελληνικής Ιστορίας και των Ελλανίων ιερών κειμένων, όπως είναι η ΟΔΥΣΣΕΙΑ του Ομήρου, εμφανίστηκε σε εφημερίδες (“Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ/ 10-7-2018) και site (Sputnik κ.α.) του Δια-δικτύου και αφορά “Πήλινη πλάκα από την Ολυμπία με 13 στίχους της ραψωδίας Ξ της Οδύσσειας, (ομιλία του Οδυσσέα στον Εύμαιο)“, η οποία  όπως ισχυρίζονται βρέθηκε μετά από έρευνα της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Ηλείας (ΕΦΑ Ηλείας), υπό τη διεύθυνση της Δρ. Ερωφίλης – Ίριδας Κόλια, προϊσταμένης της ΕΦΑ Ηλείας, σε συνεργασία με τους καθηγητές Franziska Lang, Birgitta Eder, Andreas Vött και Hans-Joachim Gehrke του Γερμανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου και των Πανεπιστημίων Darmstadt, Tübingen και Frankfurtam Mainz, σε θέση παρακείμενη του ιερού της Ολυμπίας.

Χρονολογούν την Πήλινη πλάκα στη ρωμαϊκή εποχή και πιθανώς πριν από τον 3 ο αι. μ.Χ.

Ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, αναφέρει ότι η πήλινη πλάκα ενδέχεται να“διασώζει ίσως το παλαιότερο σωζόμενο γραπτό απόσπασμα των Ομηρικών Επών που έχει έρθει στο φως και αποτελεί ένα σπουδαίο αρχαιολογικό, επιγραφικό, φιλολογικό και ιστορικό τεκμήριο“.

Παρουσιάζουν φωτογραφίες της πήλινης πλάκας, εις την οποία διακρίνεται χαζάρικη Βυζαντινή γραφή, (μικρά γράμματα), ανάμεικτη με Αρχαία Ελληνική γραφή, (κεφαλαία γράμματα)!

Ο προφανής στόχος των αλλογενών είναι να διαλύσουν την νοημοσύνη των Ελλήνων για να αποδεχθούν ως αληθινή Ελληνική γραφή της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ, τον παραλογισμό μιας γραφής, την εποχή της μετάβασης από την Ρωμαϊκή εποχή στην Βυζαντινή Χαζάρικη εποχής!

Τέτοια παράνοια μόνο ανθέλληνες μπορεί να σκεφτούν, για να διαστρεβλώσουν την Ελλάνια Ιστορία!

Εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε ότι όλα τα δήθεν κείμενα της Ελληνικής “Ιστορίας“ είναι κατασκευάσματα παραποίησης Χαζάρων καλογήρων και άλλων ανθελλήνων που αλλοίωσαν και την Ελλάνια Ιστορία και την Ελλάνια Γραφή η οποία είναι ΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

 

Αλέξανδρος Γεράκης

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ