Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

 «ΕΛΛΑΣ, Ο ΑΦΑΝΗΣ  ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ»

Όλοι μας συμφωνούμε, ότι η ισχύς μιας χώρας σε γεωπολιτικό επίπεδο και η δυνατότητα αυτής να συνδιαλέγεται ασκώντας διπλωματία με ίσους όρους με τους γείτονές της, εξαρτάται πρωτίστως από την οικονομική της ευρωστία.

Το παραπάνω αξίωμα αποδεικνύεται ιστορικά και το μαρτυρούν και οι δανειακές συμβάσεις, όπου το 2010 υπογράφηκε μεταξύ άλλων και  η παράδοση της Εθνικής  Κυριαρχίας της πατρίδας μας “αμετάκλητα και άνευ όρων”  στους δανειστές ∙ όρος που “ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν παραχωρείται εν καιρώ ειρήνης”, όπως έχουν δηλώσει δημόσια έγκριτοι συνταγματολόγοι.

Αναφέρθηκε εξάλλου από βουλευτές της παρούσας συγκυβέρνησης, ότι η παραχώρηση του ονόματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στα Σκόπια, έγινε προκειμένου να κερδίσουμε ορισμένα οικονομικά ανταλλάγματα. Με άλλα λόγια μας είπαν, ότι αναγκαστήκαμε λόγω του χρέους να ξεπουλήσουμε την ιστορία μας, στηρίζοντας μια ψεύτικη θεωρία περί της ύπαρξης Σλαβομακεδόνων, παραποιώντας την ιστορική αλήθεια χιλιετιών.

Κανείς από εμάς πλέον δεν τρέφει αυταπάτες  για το είδος του πολέμου που βιώνουμε ως χώρα και που με μία λέξη χαρακτηρίζεται ως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ. Εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι η οικονομική μας εξάρτηση χρησιμοποιείται ως άλλοθι, για να δικαιολογήσει τις αλυσιδωτές παραχωρήσεις στις οποίες προβαίνουν οι πολιτικοί του κοινοβουλίου μας, με ενδεχόμενες οδυνηρές συνέπειες για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας αλλά και για τα κληρονομικά πνευματικά δικαιώματα που έχουμε ως ΕΘΝΟΣ.

Η «Τράπεζα της Ελλάδος» που είναι μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία χαράσσει την οικονομική πολιτική της χώρας, σε συνεργασία με τα κόμματα, καταδίκασαν  σταδιακά και μεθοδευμένα τη Ελλάδα επί δεκαετίες, σε παραγωγική εξουθένωση  και  σε υπέρμετρο δανεισμό για να μας επιβάλλουν ένα τεχνητά δομημένο χρέος. Η ανθελληνική τους στάση αποδεικνύεται από την τακτική της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ που επέδειξαν  σε μια σειρά χρηματοοικονομικών εργαλείων που κατέθεσε ο Έλληνας Αυτόχθων Ιθαγενής  Αρτέμης Σώρρας από το 2012, υπέρ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, προς όλους τους αρμόδιους φορείς, ΕΝΤΟΣ κι ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, μαζί με όλα  τα αποδεικτικά έγγραφα, με τα οποία τους καλούσε να αποπληρώσουν το εξωτερικό και εσωτερικό χρέος της χώρας. Συγκεκριμένα:

α) με την δωρεά 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ*678 Δις €, προς 2ΜΚΟ που προορίζονται για την αποπληρωμή του χρέους και τον προσδιορισμό φόρου δωρεάς 27 δις €, που το δημόσιο δεν φρόντισε να εισπράξει ποτέ. Έφερε έτσι την «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος» αντιμέτωπη με τις ευθύνες της απέναντι στους μετόχους της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ που ποτέ δεν αποζημίωσε όπως όφειλε  (δικ. Απ. 6341/12).  http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/

β) με την προσφορά δανειοδότησης της χώρας με 600 δις δολάρια Αμερικής (28/9/2012), προκειμένου να μην υπογραφεί το 3ο μνημόνιο, «αποδόμησε» όλους τους βουλευτές των κομμάτων, υπουργό οικονομικών, πρωθυπουργό και πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους οποίους και μήνυσε κατόπιν για «εσχάτη προδοσία» (δικ. αποφάσεις 67650/13 και 107376/17. http://600dis.oramaellas.gr/

γ) Απευθυνόμενος προς τους Δημάρχους εξασφάλισε ποσό αξίας 2,3 τρις ευρώ, από το Ταμείο Κληρονομικών Κεφαλαίων του Ελληνικού Έθνους, γνωστό ως  «Παγκόσμια Διευκόλυνση  Χρέους», βάζοντας ο ίδιος εγγυήσεις ως φορέας κρατικής εξουσίας, για να εξασφαλίσει δόμηση  χρηματοδότηση στους Δήμους όλης της Ελλάδας. Η Ελλάς συμμετέχει διαχρονικά ως βασικός εταίρος,  σε όλες τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί διεθνώς και που αφορούν την διαχείριση του παγκόσμιου πλούτου. Η πιο πρόσφατη από αυτές είναι η συνθήκη του Bretton Woods (1944).http://dimoi.oramaellas.gr/

Έτσι οι αντιπρόσωποι μας σε όλα τα επίπεδα της εξουσίας, παρότι είχαν πολλάκις και παντοιοτρόπως επίσημα ενημερωθεί, αντί να αξιοποιήσουν τα παραπάνω οικονομικά όπλα, τα οποία τους προσφέρθηκαν άνευ όρων, παρέχοντας ευημερία και ανάπτυξη για τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές γενιές,  συνέχισαν την γενοκτονία του λαού μας φτάνοντας, στο έσχατο σημείο να ξεπουλήσουν  τη χώρα μας.

Έλληνα πατριώτη και πατριώτισσα,                                                                   Η αγανάκτηση που αισθανόμαστε όλοι απέναντι στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Νιώθουμε έτσι, όχι  μόνο γιατί πλήττεται η εθνική μας υπερηφάνεια, αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι παραχωρήσεις ιστορικών δικαιωμάτων, ανοίγουν την πόρτα στους γείτονες για να προχωρήσουν και σε εδαφικές διεκδικήσεις, θέτοντας σε κίνδυνο την  ασφάλεια και την ευημερία μας άνευ λόγου, όπως αποδεικνύεται.

Η συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια και η ανάγκη να εκφράσουμε την αντίθεσή μας με όσα συμβαίνουν παρά τη βούλησή μας,  είναι συνταγματικό μας δικαίωμα και χαρακτηρίζεται ως υγιής αντίδραση. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό!  Αποδεικνύεται ότι όλοι οι εν ενεργεία πολιτικοί ενεργούν σύσσωμοι βάσει ενός σχεδίου που εκτελείται για εμάς χωρίς εμάς (βλ. προσφώνηση κ. Μπενάκη προς κ. Παπούλια 8/2/2005,https://www.youtube.com/watch?v=AMwpBzdzo_M).         Αλλά και οι επόμενοι που θα καπηλευτούν την ψήφο σου θα είναι ουσιαστικά αδύναμοι να ορθώσουν ανάστημα, χωρίς οικονομικά όπλα. Άραγε τι θα ακολουθήσει μετά; ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ;

Για να βάλουμε τέλος στο σχέδιο του αφανισμού μας, σε καλούμε να ενωθείς μαζί μας στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, την νόμιμη νομική εκπροσώπηση του Έθνους, για να διώξουμε το σαθρό πολιτικό κατεστημένο, που όχι μόνο δεν εκφράζει την βούληση του ΕΘΝΟΥΣ μας, αλλά ενεργεί ΕΝΑΝΤΙΑ σε αυτό. Με την «Ελλήνων Πολιτεία», ως Κυρίαρχοι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς  με το Ελλάνιο Σύστημα Αρχών και Αξιών, θα αποκαταστήσουμε τα κληρονομικά δικαιώματα της μητέρας  των μητέρων μας  σε σχέση με την ιστορία, τη γλώσσα, τον πολιτισμό και την οικονομία. Η επαιτεία δεν αρμόζει στο γένος μας! Η ΕΛΛΑΣ, λόγω της ιστορίας και της εθνικής μας κληρονομιάς,  ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΗΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΛΑ ΚΙ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ!

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στους προγόνους και στους απογόνους μας!

Τέλος να ευχηθούμε ολόψυχα …

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΥΝΑΜΗ – ΦΩΣ ! ,

2/7/2018

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ

Εκπ/κός Φυσικής Αγωγής MCs

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ