5Ο ΜΕΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

ΣΤΟ NEWSIT

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ:  ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟ NEWSIT

«….ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝΕ» ΛΕΕΙ, «ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ ’17. ….»

ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ…

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ Ο ΠΑΝΟΥ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!! ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΨΑΧΝΙΣΕΣ ΟΛΟ!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΤΑΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!

ΑΠ’ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ ’18 ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.  ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.  ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!

..ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΛΕΣ.. «ΠΑΠΑΣ»!! ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ!! ..ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΓΕΝΙΑ ΛΕΕΙ, ΕΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΛΕΕΙ «ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΠΑΣ!!»  ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!! ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΑΝ ΠΑΠΑΣ!!!.

ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ. ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!! ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ Ή ΟΧΙ!!  ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: