«..Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ..»

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ «ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ» Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΙΖΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ EΜΦΥΤΕΥΣΕΙ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ “ΛΥΣΕΙ” .

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΦΙΚΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΦΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ( ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΜΙΣΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑBΙΩNEI ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΑ 12 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΧΕΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

ΕΧΕ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ε.ΣΥ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ (ΤΟ ΚΛΕΩΣ ΤΗΣ ΗΡΑΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
====================
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

UNESCO, Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΝΕΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ . . . .
ΓΟΝΕΙΣ.... ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...
ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ?
Μοριακή βιολόγος ρίχτηκε στη φυλακή επειδή ανακάλυψε ότι τα ανθρώπινα εμβόλια είναι μολυσμένα με ιού...
Πέφτουν οι μασκες. Το πρόβλημα είναι ότι περιμένεις να στα πει η ΤΙΒΙ και πάλι αδρανεις. (STAR NEWS)
Από τον άγριο ξυλοδαρμό των ληστών πέθανε η 86χρονη στα Καμίνια
Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ
Α-ΜΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΦΕΚ Α-119/1922 ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ε...
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ....