ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Α.Φ.Μ. 997343310, Δ.Ο.Υ. Ε’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 132545107000
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: esy13kpdex@gmail.com

23/06/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΡΟΣΗΧΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16-06-2018 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21-06-2018 ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.

ΟΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΝ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ: 1. ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, 2. ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ $600 ΔΙΣ 3. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΛΑΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 4. ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΒΑΣΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΠΡΟΣΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΙΑΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΕΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΙΑΣ.

Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ