Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 24 Ιουνίου 2018

Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης στην πόλη του Κιλκίς που διοργανώθηκε από τον τοπικό οργανισμό «Ελλήνων Συνέλευσις Κιλκίς» με την συνδρομή μελών από γραφεία της Κεντρικής Μακεδονίας.

https://www.youtube.com/watch?v=aMFb1bVd5jk

Οι κάτοικοι του Κιλκίς έλαβαν την πληροφορία πως ο Αρτέμης Σώρρας προφυλακίστηκε άδικα ενώ ασκείται εις βάρος του πολιτική δίωξη καθώς αποκάλυψε αλήθειες στους Έλληνες πολίτες που το καθεστώς κρατούσε κρυφές εδώ και αρκετές δεκαετίες. Ένα από αυτά είναι παγκόσμια ταμεία (Bretton Woods ΦΕΚ 315 27/12/1945) τα οποία αποτελούν μία παγκόσμια συνθήκη δια το καλό της ανθρωπότητας ώστε ποτέ καμία χώρα να μην οδηγηθεί σε φτώχια και εξαθλίωση. Τα ποσά αυτής της συνθήκης έχουν φτάσει σε αστρονομικά επίπεδα άνω των 115,5 τρις και ενώ υπάρχουν κεφάλαια εν τέλει δεν χρησιμοποιούνται από τους θεσμούς ώστε να εξέλθει η χώρα από τα μνημόνια. Αντί αυτού οδηγείται η Ελλάς σε τεχνητές κρίσεις και μνημόνια που στόχο έχουν την ολοκληρωτική και φυσική εξόντωση του Έλληνα.

Το 2012 ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε 600 δις δολάρια υπό την μορφή διεθνών συναλλαγματικών (δικαστικές αποφάσεις 67650/2013 και 107376/2017) στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία προς αποφυγή πτώχευσης της Ελλάδας ενημερώνοντας εξωδίκως παγκόσμιους αλλά και εγχώριους θεσμούς με επίσημη πρόταση εξωδίκως. Μέσα από το απολογητικό υπόμνημα του Αρτέμη Σώρρα προκύπτει πως όλοι γνώριζαν ότι με την εκταμίευση των 600 δις δεν θα υπήρχε λόγος δια εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας προς ελάφρυνση του δήθεν χρέους. Εν τέλει κώφευσαν (Κυβέρνηση, βουλή, ΤτΕ) δίχως να αγγίξουν το θέμα και να ρευστοποιήσουν τα 600 δις με αποτέλεσμα η Ελλάδα να βυθιστεί ακόμα περισσότερο στην κάλπικη οικονομική κρίση με συνέπεια την φυγή πολλών νέων στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας, αύξηση αυτοκτονιών και δυσκολία στις συναλλαγές στον εμπορικό τομέα (όσες επιχειρήσεις δεν έχουν κλείσει μέχρι στιγμής).

Παράλληλα ο Αρτέμης Σώρρας προ μηνών αποκάλυψε πως δεν υπάρχει ΦΕΚ σύστασης της βουλής σε σώμα τουλάχιστον από 1974 ως σήμερα. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε έχει υπογραφεί ως νόμος από βουλευτές, υπουργούς και Κυβερνήσεις είναι παράνομο και δεν μπορεί να ισχύει.

Ο Αρτέμης Σώρρας ξεκίνησε το εγχείρημα απελευθέρωσης της Ελλάδος από το 2012 όταν εμφανίστηκε επίσημα και δημόσια με την πρόταση χρηματοδότησης των 600 δις. Ουδέποτε ζήτησε ψήφο από κανέναν, αλλά επισήμανε πως οι ίδιοι οι Έλληνες οφείλουν να διοικήσουν την χώρα τους. Οι ικανότεροι και αξιότεροι θα εκλεγούν από την βάση του Έθνους μας μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις κάθε τοπικού οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις». Όταν οι Έλληνες ενωθούν στον δικό τους Πολιτικό Φορέα την «Ελλήνων Συνελευσις» (Αριθμός πρωτοκόλλου 6199 4/9/2015 στον Άρειο Πάγο) θα ανακτήσουν την Εθνική τους Κυριαρχία και το άδικο θα λάβει οριστικό τέλος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ