ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 21/6/2018

1352
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 18 Ιουνίου 2018

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 συνελήφθη ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα του Έθνους των Ελλήνων Αρτέμης Σώρρας από άνδρες της ασφάλειας Αττικής στον Άλιμο. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι αίολες, ανυπόστατες, δεν αποδεικνύονται με κανέναν τρόπο και δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στηρίζονται σε δημοσιεύματα και γραφόμενα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσοι αντιμετώπισαν πέρσι τις ίδιες κατηγορίες αφέθηκαν ελεύθεροι δίχως να προφυλακιστούν.

https://www.youtube.com/watch?v=W933i0xfdNw

Το ίδιο καθεστώς που μέσω των κομμάτων επί 186 έτη δυναστεύει τον Έλληνα Κυρίαρχο Αυτόχθονα Ιθαγενή επιχειρεί δια μία ακόμη φορά να καθυστερήσει την απελευθέρωση των Ελλήνων. Ο Αρτέμης Σώρρας έσωσε την Ελλάδα το 2012 από προγραμματισμένη πτώχευση καταθέτοντας τα 600 δις δολάρια στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία ενημερώνοντας παράλληλα την τότε Κυβέρνηση Σαμαρά δια πρόταση χρηματοδότησης αποκαλύπτοντας τους όρους του κληροδοτήματος , λογιστικός έλεγχος του χρέους από το 1974 ως σήμερα και απόδοση ευθυνών σε όσους κρατικούς λειτουργούς καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα στο ίδιο διάστημα. Από την επόμενη ημέρα ξεκίνησε πόλεμος προς το πρόσωπο του με ψευδείς κατηγορίες και μέσω μηνυτήριας αναφοράς από Άδωνη Γεωργιάδη, Δαραβίγκα και Ψυλλάκη ο εισαγγελέας του αποδίδει 4 πολύ βαριές κατηγορίες. Κατάλυση πολιτεύματος, αλλαγή συντάγματος, ανησυχία λαού και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Στις 28 Ιουνίου 2013 πραγματοποιείται η δίκη στην Ευελπίδων και ο Αρτέμης Σώρρας αθωώνεται με την δικαστική απόφαση 67650/2013 που επικυρώνει την ύπαρξη των 600 δις ενώ ο εισαγγελέας στρέφεται κατά των 3 κατήγορων του δια ψευδή καταμήνυση. Αυτό που συντελείται αποτελεί μία πολιτική δίωξη με ψευδείς κατηγορίες καθώς όλα τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχει προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας στους Έλληνες αυτόχθονες είναι επικυρωμένα από παγκόσμιους και εγχώριους θεσμούς που δεν αντιμετωπίζονται νομικά.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να δώσουν το παρόν στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Πέμπτη 21 Ιουνίου ώρα 11:00π.μ. Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές και οφείλουμε να είμαστε άξιοι συνεχιστές του ένδοξου γένους μας.

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε τον αγώνα δια την απελευθέρωση του ανθρώπου σε αυτόν τον πλανήτη αφήνοντας πίσω την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του. Ένας αγώνας που έχει στόχο να σταματήσει το άδικο, να επαναφέρει την δικαιοσύνη όπως πρέπει να είναι και να δώσει την ευκαιρία στον άνθρωπο να ζήσει ελεύθερος, να δημιουργήσει και να διαχειρίζεται ο ίδιος την ζωή του. Μας απέδειξε πως παρότι ο παγκόσμιος πλούτος ανέρχεται σε αστρονομικά ποσά, (Συνθήκη Bretton Woods ΦΕΚ 315 27/12/1945) οι κυβερνήσεις και οι διαχειριστές του πλανήτη μας τα αποκρύπτουν δόλια και έντεχνα βυθίζοντας τον άνθρωπο σε εικονικές οικονομικές κρίσεις , εξαθλίωση και γενοκτονία.

Μέγιστη τιμή και άπειρο σεβασμό στον Έλλην Άνθρωπο Αρτέμη Σώρρα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ