Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

«Η ΦΟΝΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ….»

« Kάποτε, μέσα σ’ένα καταπράσινο λιβάδι ζούσε μια κοινωνία μελισσών.
Κάθε πρωί ,ξεκινούσαν την βόλτα τους ανάμεσα στα λουλούδια του αγρού για να συλλέξουν ό,τι καλύτερο θα έβρισκαν από γύρη.
Η βασίλισσά τους, η Μελένια, τους εμψύχωνε με τον καλό της λόγο:
« Μπράβο σας μέλισσές μου… κάνατε την καλύτερη εργασία που μπορούσατε… Οι άνθρωποι θα πάρουν το πιο ποιοτικό νόστιμο και θρεπτικό μέλι, την καλύτερη πρόπολη και μυρωδάτο κερί. Και τα φυτά ,θα σας ευγνωμονούν γιατί είστε άριστοι επικονιαστές…»
Ήταν καλή βασίλισσα η Μελένια, γιατί στόχος της, ήταν να ζουν καλά όλες οι μέλισσες στο βασίλειο της.

Όλοι γνώριζαν πως αυτό το μικρό πλασματάκι ήταν Θείο δημιούργημα. Ένα άκακο και ήρεμο έντομο ,τόσο δημιουργικό και χρήσιμο ,μιας και με τα προϊόντα του ,οι άνθρωποι έφτιαχναν φάρμακα, αλοιφές, καλλυντικά και φυσικά ήταν πολύτιμα στη διατροφή τους.
Αλλά και στον κόσμο των φυτών επίσης ήταν απαραίτητη η μελισσούλα για την επικονίαση των λουλουδιών.
Δεν ήθελε ποτέ να βλάψει κανέναν άλλο ζωντανό οργανισμό και γι αυτό δεν επιτίθονταν εύκολα .
Καθόλου δεν της άρεσε η ιδέα να πολεμάει, αλλά πάντα ήταν έτοιμη να το κάνει για να προστατέψει την κυψέλη, τη βασίλισσά της και τις νεογέννητες μέλισσες.

Όμως, πιο πέρα σ’ένα κλαδί ,είχε φτιάξει τη φωλιά της μια συμμορία από μεγάλες ασιατικές σφήκες. Αυτά τα άκαρδα έντομα, που σκορπούσαν το φόβο και τον τρόμο σε όλα τα υπόλοιπα ζωντανά της φύσης.
Άκαρδα στην κυριολεξία , μιας και στο σώμα της σφήκας δεν υπάρχει καρδιά. Τον ρόλο της αντλίας του αίματος παίζει το ίδιο το σώμα της, το οποίο συσπάται και μεταφέρει το αίμα παντού.
Αυτά τα έντομα δολοφόνοι λοιπόν, ευχαριστιούνται και ζούνε κυρίως για να εξοντώνουν τις τόσο χρήσιμες και άκακες μελισσούλες.
Σε κάθε έξοδό τους λοιπόν από τη φωλιά τους, αποκεφάλιζαν 20 μέλισσες το λεπτό. Μέσα σε λίγες ώρες μόνο μπορούσαν να εξοντώσουν μια ολόκληρη κυψέλη.
Βλέπετε , οι σφήκες έμοιαζαν να δημιουργήθηκαν από έναν άλλον ύπουλο κατασκευαστή , που στόχο είχε να παράγει κακέκτυπα και να καταστρέφει τα τέλεια δημιουργήματα.
Οι σφήκες ,δεν έκαναν κάτι χρήσιμο.
Τρέφονταν με πτώματα και σάπια φρούτα και δεν παρήγαγαν απολύτως τίποτα.
Από την ώρα που ξυπνούσαν ζούσαν μόνο για να τρομοκρατούν ,να καταστρέφουν και να επιτίθονται σε όλα τα ζωντανά.
Η βασίλισσα Μελένια λοιπόν, κάλεσε όλες τις μέλισσες σε Γενική Συνέλευση.
– «Πρέπει να προστατέψουμε το είδος μας» είπε φανερά ανήσυχη…
«Οι σφήκες, είναι άκαρδες και χωρίς λογική… Ο μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να μας εξοντώσουν… κι ο μόνος τρόπος για να προστατευτούμε ,είναι να είμαστε ενωμένες και πάντα σε εγρήγορση… Αν καταφέρουν και μας εξοντώσουν ,τότε ολόκληρος ο πλανήτης θα εχει πρόβλημα ,γιατί οι σφήκες δεν θα σεβαστούν κανένα άλλο είδος και τα πλάσματα που θα μείνουν θα ζουν ως δούλοι τους, μέσα στον φόβο και στον τρόμο. Δε θα υπάρχει ανέλιξη αλλά καταστροφή. Κι όλο αυτό θα συμβεί γιατί απλώς οι σφήκες δημιουργήθηκαν μόνο γι αυτό το σκοπό. Δεν μπορούν να αλλάξουν ,γιατί είναι προγραμματισμένες για να φέρουν την καταστροφή μας…»

Κι έτσι οι μέλισσές μας ,είχαν τις κεραίες τους σε εγρήγορση κι όταν κάποια στιγμή μια σφήκα κατάφερνε να εισβάλλει στην κυψέλη τους έβαζαν σε εφαρμογή την τεχνική: « φονική αγκαλιά » . Όλες μαζί η μια τόσο κοντά κι ενωμένη με την άλλη, χτυπούσαν τα φτερά τους δυνατά κι ανέβαζαν τη θερμοκρασία τόσο πολύ ,που έψηναν τον εχθρό τους και πέθαινε από ασφυξία.
Κι αυτό το έκαναν με πλήρη αφοσίωση και γενναιότητα γιατί ήταν στη φύση τους ,δώρο από τον Δημιουργό τους, να προστατεύουν το είδος τους….»

Πόσο μοιάζει η μέλισσα με τον Έλληνα ,που ήρθε σ’αυτόν τον πλανήτη για να δημιουργεί και να προσφέρει…..
Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο γιατί όλες οι επιστήμες και οι τέχνες από τους Έλληνες εφευρέθηκαν.
Και η αποστολή του Έλληνα είναι να προστατεύει το γένος του κι όλα τα ζωντανά πλάσματα γύρω του.

Και οι σφήκες ,αυτά τα αποστατικά κατασκευάσματα ,πόσο μοιάζουν με τους αποστάτες που ο λόγος ύπαρξης τους είναι μόνο η καταστροφή και η συντέλεια του πλανήτη.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ;

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΜΑΣ….

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ