Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ…

Έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή σου ,τόσο δύσκολες και σκληρές ,όπως αυτές που προκαλούν οι ανίατες ασθένειες ή ο αιφνίδιος θάνατος νέου ανθρώπου , που σε εξαναγκάζουν να σκεφτείς και να συνειδητοποιήσεις καταστάσεις και αλήθειες που μέχρι πριν το βίωμά σου ,ούτε καν έδινες σημασία ,ούτε καν σε ένοιαζε.
Ο πόνος της ψυχής έχει την ικανότητα να ανοίγει “παράθυρα” και μέσα απ’αυτά , να μπορεί το μυαλό σου να δει και να συνειδητοποιεί ξαφνικά τί συμβαίνει γύρω σου και τί φταίει που υποφέρεις όχι μόνον εσύ ,αλλά ολόκληρη η ανθρωπότητα. Ξαφνικά βλέπεις “τα τέρατα” να ορθώνονται μπροστά σου απειλητικά για τη ζωή σου , για τη ζωή των αγαπημένων σου ,για το μέλλον και για ό,τι μπορεί να ονειρεύτηκες ως τώρα….
Τέρατα, που κάποιοι τα σχεδίασαν , τα υλοποίησαν και κλέβουν από τη δική σου ενέργεια για να τα συντηρούν και να τα δυναμώνουν.
Τώρα ,που ο πόνος σου άνοιξε άλλες πόρτες ,άδραξε την ευκαιρία κι άνοιξε τα μάτια σου να δεις τί συμβαίνει…
Δεν είναι ο θεός που θέλησε να πάρει κοντά του έναν νέο άνθρωπο,ούτε και το θέλημα του είναι να υποφέρεις για να γίνεις καλύτερος και να κερδίσεις την αιώνια ζωή.
ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ…ΔΕΣ…ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ…

Θες να ανασάνεις καθαρό αέρα κι ανασαίνεις δηλητήρια…ρύπους από εργοστάσια και χημικά από τους ψεκασμούς των αεροπλάνων που δεκαετίες τώρα πετάνε στον ουρανό σου, χωρίς κανείς να τους κάνει έλεγχο και σε ψεκάζουν σαν τις κατσαρίδες.
Θες να τρέφεσαι υγιεινά ,αγοράζεις φρούτα και λαχανικά από το μανάβη σου κι αυτά είναι δηλητήρια, μεταλλαγμένα ,ψεκασμένα με φυτοφάρμακα ,μεγαλωμένα σε θερμοκήπια.
Θες να πιεις καθαρό νερό ,μα αυτό που τρέχει στη βρύση σου είναι δηλητηριασμένο με χημικά και δεν υπάρχουν πηγές στη γειτονιά σου για να πάρεις καθαρό νερό.
ΑΕΡΑΣ ΤΡΟΦΗ ΝΕΡΟ… Τα απαραίτητα στοιχεία για την επιβίωση σου είναι ήδη δηλητήριασμένα…
Το σώμα σου το έχουν καταστρέψει ακόμη κι αν ζεις στη μεσότητα ,είσαι εγκρατής και προσέχεις…δεν έχεις επιλογές αφού όλα είναι δηλητήρια…Κι αν πεις πως θα καλλιεργήσεις μόνος σου, η γη είναι τόσο βεβαρυμένη και κουρασμένη που αν δε ρίξεις λιπασμα κι αν δεν ψεκάσεις ,δεν σου δίνει καρπούς…
Είσαι αναγκασμένος να δεις την αιτία κατάματα και μην ψάχνεις για τρόπους ατομικούς να λύσεις το πρόβλημα…
Δες και το ενεργειακό σου κομμάτι τώρα.
Θες να εργαστείς , να δημιουργήσεις, να παράξεις και να νιώσεις χρήσιμος…μα δεν υπάρχουν ευκαιρίες εργασίας.
Κι ενώ είσαι νέος, κάποιος σου κόβει τα φτερά και σου στερεί τις ευκαιρίες σου.
Θες να έχεις αφθονία για να απολαύσεις αυτόν τον όμορφο πλανήτη στον οποίο ζεις, να ταξιδέψεις , να γνωρίσεις άλλους πολιτισμούς και ανθρώπους , μα δεν έχεις την ενέργεια που λέγεται χρήμα και που κινεί τα πάντα .
Κι έτσι μένεις άπραγος,μέσα στη στέρηση ,βιώνοντας την αδικία που διαδραματίζεται γύρω σου.
Κλείνεσαι στο σπίτι, ανοίγεις την τηλεόραση κι εκεί αρχίζει το πρόγραμμα εγκατάστασης φόβου…Μην κυκλοφορείς ,κανε πως κοιμάσαι αν μπουν στο σπίτι σου να σε κλέψουν .
Μην αντιδράς αν επιχειρήσουν να σε βιάσουν.
Πλήρωσε την Ανεξάρτητη Αρχή που δεν έχει νομική προσωπικότητα και την ιδιωτική τράπεζα που της δάνεισε το κράτος σου, γιατί αλλιώς θα χάσεις το σπίτι σου.
Μην θυμάσαι τις γενοκτονίες του γένους σου και μην τιμάς όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της χώρας σου γιατί θα χαρακτηριστείς φασίστας.
Καμάρωσε τους πολιτικούς σου που πρωτοστατούν στις παρελάσεις των ομοφιλόφυλων, φόρα κουρέλια στο σώμα σου γιατί είναι μόδα, γέμισε με ανούσια τατουάζ το κορμί σου, τρύπησε το, βασάνισέ το….
ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;;; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ;;;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ;;;
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ;;;;

ΣΚΕΨΟΥ …
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ…
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ…
ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ…
ΨΑΞΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ …ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…
ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΟΥ …
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝ ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ -ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΩΔΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΘΑ ΖΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ…

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ