Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΛΛΗΝΩΝ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΣΗΜΑΙΝΕΙ   ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ   ΚΑΙ   ΥΠΟΜΟΝΗ   ΠΡΟΣ   ΟΛΟΥΣ   ΤΟΥΣ   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σημαίνει πρώτα απ’όλα επίγνωση του ποιος είσαι! Και ποιος είναι ο σκοπός που υπάρχεις.
Ως άνθρωπος,έχεις δικαίωμα σε όσα απλόχερα και με αφθονία σου προσφέρει ο πλανήτης σου. Έχεις δικαίωμα στο καθαρό νερό,στον καθαρό αέρα ,στην φυσική μή μεταλλαγμένη τροφή. Είσαι πλασμένος να ζεις ελεύθερος και να δημιουργείς. Τα δημιουργήματα σου ,τα έργα σου να συμβάλλουν στην ανέλιξη των ανθρώπινων κοινωνιών και στη διατήρηση της αρμονίας.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σημαίνει ένωση ψυχών. Οι άνθρωποι ενώνονται για να αντιμετωπίσουν ό,τι τους καταστρέφει. Γιατί βλέπεις πως τις πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την επιβίωσή σου ,τις μολύνουν συνειδητά και σε υποχρεώνουν να λαμβάνεις ουσίες που είναι καταστροφικές για την υγεία σου, ενώ σου χορηγούνται δήθεν για να σε γιατρέψουν. Ως μονάδα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα….μπορείς όμως να ενώσεις τη δύναμη σου με όσους έχουν κοινό στόχο με σένα.ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σημαίνει να ζεις σύμφωνα με τις Αξίες σου. Από τη στιγμή που συνειδητοποιείς ποιος είσαι χρειάζεσαι τα μέσα που θα σε οδηγήσουν στο σκοπό σου.Χρειάζεσαι να οργανώσεις όλο το είναι σου με ΛΟΓΙΚΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΡΜΟΝΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΝΔΡΕΙΑ-ΑΦΘΟΝΙΑ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΓΝΩΘΙ Σ΄ ΑΥΤΟΝ…
Χωρίς αυτές δημιουργείς ένα άρρωστημένο περιβάλλον που έχει αντίκτυπο σε κάθε ζωντανή μορφή ζωής. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σημαίνει να οργανώσεις τις κοινωνίες σου με βάση τις Αρχές και τους Πολιτειακούς σου Νόμους. Γιατί χωρίς σεβασμό και ισότητα όλα βγαίνουν εκτός ισσοροπίας.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σημαίνει να ελευθερώσεις την υπαρξή σου από τα δεσμά του φόβου που αιώνες τώρα κρατάνε την ανθρωπότητα δεμένη. Γιατί όταν φοβάσαι δε σκέφτεσαι ,δε συνειδητοποιείς, δε χαίρεσαι,δεν εξελίσεσαι. Όταν φοβάσαι γίνεσαι δούλος. Δες γύρω σου …ποιοι σε αποκαλούν δούλο και ποιοι γεμίζουν την ψυχή σου με φόβο….θα εκπλαγείς μόλις το αντιληφθείς,γιατί ως χτες τους εμπιστευόσουν χωρίς δεύτερη σκέψη και με απόλυτη πίστη.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σημαίνει να μπορείς να κατανοείς και να περιμένεις με υπομονή αυτούς που ακόμα φοβούνται.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση.
ΕΣΥ πρέπει με ελεύθερη βούληση να αποφασίσεις αν θα έρθεις να ενώσεις και τη δική σου δύναμη στην ένωση όλων των ανθρώπων απανταχού της Γαίας.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ