Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…..Θέλω να σου μιλήσω για μια υπέροχη Πολιτεία…Μια Πολιτεία θαυμαστή, που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Το όνομά της είναι “Ελλήνων Πολιτεία” και σίγουρα δεν την έχεις ακουστά ,γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν σου μίλησε ποτέ για αυτήν, καμιά πρωινή εκπομπή δεν της έκανε αφιέρωμα και ούτε στις ειδήσεις ακούστηκε ποτέ το όνομά της… Όμως…πολλές φορές ευχήθηκες να ζεις σε μια τέτοια Πολιτεία και σίγουρα άλλες τόσες την ονειρεύτηκες!!!
Στην Ελλήνων Πολιτεία υπάρχουν όλα όσα είχες κάποτε και σου τα έκλεψαν ή στα έκρυψαν ή στα εξαφάνισαν για να μην τα γνωρίσεις ποτέ…
Υπάρχουν οι Αξίες σου, όπως αυτή της ΛΟΓΙΚΗΣ ,που είναι το μέσον για να μη σε κοροϊδέψει κανείς και σε βάλει να πιστέψεις σε κάτι που δεν μπορείς να αποδείξεις αν όντως υπάρχει.

Εκεί σ΄ αυτή την Πολιτεία, ζεις με ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , σκέφτεσαι αυτό που θες, κάνεις αυτό που θες κι έχεις τη δυνατότητα να αναζητάς τρόπους για την καλυτέρευση του βίου σου, για την πρόοδό σου αρκεί να μην ενοχλείς τους συνανθρώπους σου και το περιβάλλον σου…

Κάποιος παράγει κάτι και χωρίς να νοιάζεται για το προσωπικό του όφελος, δίνει σε όλους αυτό το κάτι ,να το χρησιμοποιήσουν και να ωφεληθούν…κι αυτό λέγεται ΑΡΕΤΗ.

Χάριν της ΙΣΟΤΗΤΑΣ, όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες και τις αξιοποιούν ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις υπεροχές τους.

Δεν υπάρχει Φθόνος σ΄ αυτή την Πολιτεία, γιατί όλοι έχουν άφθονη τροφή, μη μεταλλαγμένη , άφθονο καθαρό, ενεργοποιημένο νερό που δεν ανήκει σε καμιά πολυεθνική εταιρεία, γιατί δημιουργήθηκε για να ανήκει σε κάθε ζωντανό πλάσμα της γης. Άφθονα προσφέρεται δωρεάν το σύστημα Υγειονομικής περίθαλψης , όπως και η Παιδεία επίσης προσφέρεται δωρεάν και με σεβασμό στον άνθρωπο μαθητή, παρέχοντας του αληθινή γνώση και μαθαίνοντας του να σκέφτεται , να κρίνει και να κατανοεί τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα…
Υπάρχει ΑΦΘΟΝΙΑ σε ό,τι υλικό αλλά και πνευματικό αγαθό θελήσει κάποιος.. .Γιατί λοιπόν να φθονήσει το γείτονά του ,αφού ο ίδιος μπορεί να έχει αυτό που επιθυμεί? Γι΄ αυτό το λόγο δε χρειάζεται κάποιος να κλέψει για να αποκτήσει κάτι…

Η ΑΡΜΟΝΙΑ και η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ έχουν την τιμητική τους στην Ελλήνων Πολιτεία… Δε χρειάζεται να καθοδηγούνται οι άνθρωποι από μόδιστρους που επιτάσσουν τις τάσεις τις μόδας..Η αισθητική και η καλλιτεχνική ευαισθησία υπάρχει έμφυτη στον άνθρωπο, ίσως διαφορετική στον καθένα και μπορεί να εκφραστεί με χίλιους τρόπους διαφορετικούς ,αλλά με έναν καλό ρυθμό που να δίνει ένα αρμονικό αποτέλεσμα…

Το ΔΙΚΑΙΟ και η ΑΛΗΘΕΙΑ , ένα καταπληκτικό ζευγάρι, κυκλοφορούν παντού ,σε κάθε έκφραση ανθρώπινη και προστατεύουν το σύνολο της κοινωνίας. Οι Νόμοι στην Ελλήνων Πολιτεία ,θεσπίζονται με βάση όλες τις Αξίες κι αν κάποιος τους παραβεί βλάπτει ολόκληρη την Πολιτεία κι όχι μόνο ένα άτομο, μιας κι όλα είναι αλληλένδετα.

Και φυσικά όλοι οι πολίτες της , είναι και οι οπλίτες της..είναι οι πολεμιστές της που με ΑΝΔΡΕΙΑ, υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί την Πολιτεία τους !

Και οι Νόμοι τους λένε πως δεν έχεις δικαίωμα να καταστρέψεις κάτι αν δεν μπορείς να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση. Και αν δεν μπορείς να δημοσιοποιήσεις τις πράξεις σου , σημαίνει πως αυτές έχουν κάτι το μεμπτό και οφείλεις να επανεξετάσεις…

Η Ελλήνων Πολιτεία λοιπόν, παρέχει όλα όσα χρειάζεται μια ανθρώπινη κοινωνία για να ζήσει καλά δηλαδή με ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ…
Κάθε άνθρωπος σέβεται τον άλλον αλλά και ολόκληρο το περιβάλλον του κι έτσι τίποτα βλαβερό δεν μπορεί να προκύψει κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει φόβος…γιατί κανείς που σέβεται δε βλάπτει ποτέ τον άλλον…Πόσο υπέροχο είναι να ζεις σε μια κοινωνία που δε φοβάσαι τον ξένο, αυτόν που δε γνωρίζεις , γιατί απλούστατα αυτός ο ξένος είναι ένας συμπολίτης σου , στην ίδια Πολιτεία και τηρεί κι αυτός τις ίδιες Αξίες , Αρχές και Νόμους με σένα.
Αυτή η υπέροχη Πολιτεία είναι ήδη στημένη, έχουν μελετηθεί τα πάντα, ο πλούτος της ο κληρονομικός είναι βεβαιωμένος με δύο δικαστικές αποφάσεις και υπάρχει κι άλλος που τον υπογράφουν κάθε χρόνο στη σημερινή Βουλή σου.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ…ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 400+ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!!

Αφροδιτη Καρανικου

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ