Reading Time: 7 minutes

H ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ

ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ  ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ  ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ-ΣΤΑΓΟΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ  ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ  ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ.

ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ  ΚΑΙΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.

ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.,

ΘΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ.

ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ… «ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ» ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΝΕΚΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ, ΤΡΩΝΕ, ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΦΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΕΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΗΧΩΝ.,

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ  ΈΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

ΌΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΩΡΙΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ, ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΓΛΥΚΑ.

ΟΤΑΝ ΦΘΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.

ΌΤΑΝ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΙ, ΝΩΧΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΈΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ.  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ,  ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ. ΑΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΤΗΝ  ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

ΘΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΜΑΣ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΦΩΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΜΕ ΤΟΝ  ΘΑΝΑΤΟ, ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΩΣ ΦΙΛΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΘΥΜΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ  ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΪΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ.

ΜΕΤΑ ΣΤΑΓΟΝΑ-ΣΤΑΓΟΝΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ, ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΕ ΧΡΕΗ.  ΌΤΑΝ ΘΑ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

 ΌΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ.

ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ  ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ “ΜΥΗΜΕΝΟΙ” ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΜΕ ΓΗΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.  ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Ω ΝΑΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΜΑΣ  ΌΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΓΙ ‘ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.

 ΌΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!.

 ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ! ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΠΕΣΕΙ.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ.

Η ΔΙΑΘΗΚΗ  ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗΝ ΓΗ.. Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΤΕ  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

 Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ​​ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ !!!!

************************

Τα σχόλια είναι περιττά. Έχει έρθει η ώρα που η Αλήθεια δεν μπορεί να μένει πλέον κρυμμένη. Διανύουμε την τελική φάση ενός σατανικού σχεδίου που εξελίσσεται αιώνες «σταγόνα-σταγόνα» για να μην γίνουν ποτέ εμφανείς οι συνέπειες του.

Όμως ήρθε η ώρα που οι Άνθρωποι να μάθουν τι πραγματικά τους συμβαίνει και να κατανοήσουν γιατί ενώ θα έπρεπε να ζούμε με απόλυτη Αφθονία και σε Ευδαιμονία, όλη η Ανθρωπότητα κυλιέται όλο και περισσότερο στην φτώχεια και στο σκοτάδι σε όλα τα επίπεδα…

Ήρθε η ώρα να πέσει το πέπλο και να μάθουν όλοι τον πραγματικό εχθρό του Ανθρώπου που τον θέλει δούλο πουλώντας του μια ψευδαίσθηση, μια ψεύτικη ελευθερία.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ «ΣΚΟΤΩΣΕΙ» ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.  ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΠΟΛΕΜΟ» ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ!

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ …. ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ!

ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ-ΑΛΕΞΙΟΥ

ΠΗΓΗ : https://www.scribd.com/document/163851591/SecretCovenant-EliteNetwork

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.