ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 1948 ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Ή ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ Ή ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΕΓΗΣ).

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ 1975, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 22, ΠΑΡ. 1, ΕΔ. Α΄ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Ή ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΦΙΛΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ? ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ? Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ.

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 240/12/2012 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΕΣ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ. ΕΤΣΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1975 ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ, ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΖΥΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

Marios Drosos

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ...
Όταν ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ Ατατούρκ για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης!
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΧΑΝΙΩΝ
Τα μέτρα είναι ένα παραβάν που θέλει να κρύψει όσα τεκταίνονται στο παρασκήνιο για να παραδώσουνε το...
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ Επιτροπής Αντί βασανιστηρίων του Συμβουλίου της Ευρώπης ΓΙΑ ΤΙΣ Φυλακές
ΣΥΣΤΆΘΗΚΑΝ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ "ΑΤΥΠΕΣ" ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Κάτι τρέχει με τη Δικαιοσύνη
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 2 23-5-2019
Με απόφαση του Μητσοτάκη το Υπουργείο Παιδείας καταργεί εθνικότητα και θρησκεία από τα ΕΠΑΛ: Δημιουρ...
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 3-5-2019
ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3691/2008 (ΒΙΝΤΕΟ)