Ο Γιουνκέρ και η φυλή των Παπούα

Greece’s Prime Minister Alexis Tsipras meets the European Commission President Jean-Claude Juncker
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Γιουνκέρ και η φυλή των Παπούα“Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, είχε επηρεαστεί από τη ζέστη στο Μαξίμου χωρίς air condition ή αν έφταιγε η αγάπη του για το κρασί. Ή αν έφταιγε απλώς ότι θεωρεί πως απευθύνεται σε λαό ηλιθίων. Η χτεσινή του ομιλία θα μπορούσε να παρομοιαστεί με τις extreme εμφανίσεις που κάνει ο Κάρολος της Βρετανίας στους Παπούα της Ν. Γουινέας. Αν και οι Παπούα έχουν ακόμα έναν αυτοσεβασμό.”

Ετσι αρχίζει το σημερινό του άρθρο ο Γιώργος Παπαδόπουλος Τετράδης.26/4/2018

Συνεχίζει με τις “γλειψιματικές, δήθεν κολακευτικές μεγαλοστομίες” του Γιουνκέρ περί Μελίνας, Μίκη και περί του (σχεδόν ανύπαρκτου) αντιστασιακού πνεύματος των Νέων Ελλήνων (που τρώνε κάθε καρπαζιά αδιαμαρτύρητα) και από το οποίο… “δονήθηκε όλη η Ευρώπη”.

Τα εντός παρενθέσεων σχόλια είναι του αρθρογράφου.

Συνεχίζει περιγράφοντας την κοροϊδία που σερβίρισε μέσα στην Βουλή ο Λουξεμβούργιος πολιτικός, πλέκοντας το εγκώμιο του ελληνικού λαού «για το κουράγιο, τη θέληση και τις θυσίες». Με τα οποία «ξεπερνάμε τα εμπόδια»!

Βέβαια, για λόγους καλύτερα γνωστούς στον ίδιο, παρέλειψε να αναφέρει αυτήν την εξαιρετικά αποκαλυπτική δήλωση του Κλωντ Γιουνκέρ στην Βουλή:

“Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ”

Μπορείς να δεις και να ακουσεις εδώ, τον Κλωντ Γιουνκέρ:

https://www.facebook.com/dimosellhn/videos/10214846969061344/

Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την ορθοτητα των επισημάνσεων του Τετράδη. Μόνο που δεν λέει όλη την αλήθεια.

Αγνοεί επιδεικτικά το γεγονός ότι η μόνη ουσιαστική αντίσταση σε αυτό το ελεεινό καθεστώς που εκπροσωπεί ο Κλωντ Γιουνκέρ και η παρέα του, είναι ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ και η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Τα συμπεράσματα δικά σου αδερφέ μου…

Yangos Metaxas

ΠΗΓΗ: Ο Γιουνκέρ και η φυλή των Παπούα

Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, είχε επηρεαστεί από τη ζέστη στο Μαξίμου χωρίς air condition ή αν έφταιγε η αγάπη του για το κρασί. Ή αν έφταιγε απλ….
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ