Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. – ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΑΝΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

Σε έναν γαλαξία πολύ πολύ κοντά μας….

Τα τελευταία 5 χρόνια και με ιδιαίτερη ένταση το 2017 – 2018, μπορεί να παρατηρηθεί ο πόλεμος που δέχεται ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις και ο Πρόεδρός του Αρτέμης Σώρρας.
Το 80% των άρθρων που υπάρχουν και δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, είναι ανυπόστατα με ψευδείς κατηγορίες και παραποίηση γεγονότων, ενώ το 20% εξ’αυτών παρουσιάζει νομικές ορολογίες που σκοπό και στόχο έχουν να εκφοβίσουν τους αναγνώστες σε σχέση με την Ελλήνων Συνέλευσις, ενώ στην πραγματικότητα σε καμία περίπτωση δεν αποδομούν τη νόμιμη και νομικά καλυμένη διαδικασία των εξωδίκων διαταγών πληρωμής.
Ποιό είναι το κύριο πρόβλημα που είναι εγκληματικό, με τις παραποιημένες ή ψευδείς ειδήσεις; Μα φυσικά δεν είναι άλλο από το ότι ο αναγνώστης, ο θεατής, ο ακροατής, επηρεάζεται άμεσα και παραπληροφορημένος να μην δρα για το καλό του ιδίου, αλλά και του συνόλου της κοινωνίας στην οποία ζει.
Τα κατά τόπους τμήματα Τύπου των Περιφερειών και των οργανισμών Ε.ΣΥ. σε Ελλάδα και Εξωτερικό, έχουν αποδομήσει πολλάκις άρθρα – που παραπληροφορούν και λοιδορούν τον φορέα και τον Πρόεδρό του – σε δελτία τύπου που απεστάλησαν τόσο στη σελίδα που δημοσίευσε το ανυπόστατο άρθρο, όσο και σε άλλα blogs, e-magazino και διαδικτυακές εφημερίδες, ωστόσο έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί λίγοι είναι αυτοί που δημοσιεύουν τις απαντήσεις μας και κανείς – έως τώρα – δεν έχει κάνει επανόρθωση του άρθρου του.
Δεν είναι κρυφό ότι από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε ο φορέας, τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις είναι στο δρόμο ενημερώνοντας τους συμπολίτες τους για τα δίκαια και τα δικά τους (=δικαιώματα), για τον οικονομικό πλούτο που έχει η Ελλάδα, από τα παγκόσμια καταπιστεύματα, που καθιστά τους κυρίαρχους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς κληρονόμους περιουσίας, για τα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ – με 2 (δύο) σε αριθμό αποφάσεις, 67650/2013 και 107376/2017 – 600 δις δολλάρια που είναι κατατεθειμένα στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (Sovereign Greek Democracy) και τις εγκυρότατες – με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (απ. Αρ. 6341/2012) – Μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, καθώς επίσης, καλώντας τους σε ένωση με τους συνέλληνές τους κάτω από τον πολιτικό φορέα του Έθνους των Ελλήνων, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να πάρουμε την πολιτική κατάσταση της χώρας μας και να οδηγηθούμε στην Ε’ εθνοσυνέλευση.
Όλο αυτό, συμβαίνει γιατί ο Πρόεδρός μας Αρτέμης Σώρρας, είναι αυτός που μας έδωσε τις γνώσεις, αυτός που μας χαρίζει απλόχερα τα οικονομικά εργαλεία, ώστε να δημιουργήσουμε και πάλι ανθρώπινες κοινωνίες και με απώτερο σκοπό να επανορθωθεί όλο το άδικο που έχει παραχθεί.
Όσοι έχουμε γνωρίσει, κατανοήσει και αποδεχτεί, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όλο το προδοτικό έργο που συμβαίνει στην Ελλάς μας αιώνες τώρα και έχει οδηγήσει το γένος μας στην απόλυτη λήθη και την κατάντια. Έτσι σαν άλλοι «Αρτέμης Σώρρας» κατεβαίνουμε στο δρόμο και ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, τους συνέλληνές μας, τα αδέλφια μας.
Ο κάθε ένας από εμάς έχει να σου πει τη δική του ιστορία. Το λόγο που βγαίνει στο δρόμο να σε ενημερώσει.
Όλοι όμως έχουμε τον ίδιο στόχο και τον ίδιο σκοπό. Και το «όλοι» αναφέρεται σε κάθε ενεργό πολίτη, έστω και αν δεν έχει αφυπνιστεί ακόμη.
Βγαίνουμε στο δρόμο με τα πρόσωπά μας να φαίνονται να μπορείς να δεις τα μάτια μας και ματώνουμε το λαιμό μας, τα πόδια μας, για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους, όσο ταχύτερα γίνεται.
Και όλο αυτό το τεράστιο έργο, ενεργών πολιτών, λοιδορείται παντοιοτρόπως από τα Μ.Μ.Ε., όπου εξαπατούν τον κόσμο με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.
Έχουμε ακούσει ότι είμαστε παγανιστές και μάλιστα έχει διδαχθεί αυτό σε σχολική ώρα στο μάθημα θρησκευτικών σε σχολείο της Αττικής!!! Έχουμε ακούσει ότι είμαστε ρατσιστές και φασίστες και δεχόμαστε σχεδόν καθημερινά επιθέσεις στα γραφεία μας από αντιεξουσιαστικούς χώρους που ανάθεμά τους και αν ξέρουν τι σημαίνει Έλληνας, τι είναι η Ελλήνων Συνέλευσις, τι επιδιώκει κλπ. (Μη δούμε μαίανδρο, δελφικό Ε ή αρχαία ελληνικά ααααα αδελφάκι μου είσαι φασίστας όπως και οι προγόνοι σου. Τι; Δε θες λαθραίους μετανάστες στη χώρα σου; Τι ρατσιστής είσαι εσύ ρε; Θάνατος στους φασίστες. Α.) Έχουμε ακούσει ότι κάνουμε επιθέσεις στον κόσμο, ότι πάσχουμε από νοητική στέρηση, ότι πληρωνόμαστε για να βγούμε στο δρόμο, ότι είμαστε απατεώνες, ότι είμαστε εγκληματίες, ό,τι, ότι, ότι.
Όλα αυτά φυσικά χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την κάθε κατηγορία.
Τα περισσότερα τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ. Καθώς, πώς να εξηγήσεις σε κάποιον που σου λέει ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας και εσύ έχεις νοητική στέρηση γιατί του μιλάς για τα 600δις και τις 2 (δύο) δικαστικές αποφάσεις που τα επικυρώνουν και δικαιώνουν τον Σώρρα, ότι κάνει λάθος και είναι σε νοητικό λήθαργο;
Ωστόσο, πρέπει να υπενθυμίσουμε τόσο στα Μ.Μ.Ε. όσο και στους αρθρογράφους και δημοσιογράφους ότι οφείλουν να μεταφέρουν την αλήθεια και όχι τις προσωπικές απόψεις τους και πως εκείνοι σε αντίθεση με τους πολιτικούς της χώρας που ψεύδονται ασύστολα χρησιμοποιώντας τα Μ.Μ.Ε., δεν έχουν ασυλία.

Αυτό που θέλουμε από τους συνέλληνές μας, τα αδέλφια μας, είναι να αναζητήσουν την αλήθεια και να δουν τις αποδείξεις για όλο το άδικο που έχει παραχθεί στην Ελλάς αιώνες τώρα, τις αποδείξεις για τα χρηματοοικονομικά υπερόπλα που μας έχει δώσει απλόχερα ο Πρόεδρος μας Αρτέμης Σώρρας, να ενωθούν με ελεύθερη βούληση με τα αδέλφια τους στην Ελλήνων Συνέλευσις και να μη φοβούνται δια τίποτα. Οι νόμοι τους, είναι με το μέρος μας.

Αναστασία Ιακώβου

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ