Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ….

Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΕΟΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ……ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ…ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…..ΟΠΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ..

H ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 17% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ VW ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ PORSCHE ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ HOCHTIEF….
ΑΠΟ ΤΟ 2009 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…
Ο λόγος ήταν η άρνηση του πρ.Ασαντ να συμπράξει στον αγωγό που θα διέσχιζε Κατάρ-Σαουδική Αραβία-Ιορδανία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία-Αυστρία.
Ο άξονας Κατάρ-Τουρκίας-Γερμανίας ζήτησε και πήρε και την βοήθεια των ΗΠΑ.
Η Ρωσία ανακατεύτηκε στον πόλεμο για να εμποδίσει τον αγωγό ο οποίος θα της αφαιρούσε το ενεργειακό μονοπώλιο στην Ευρώπη αλλά και για να εμποδίσει την εξάπλωση των τζιχαντιστών στον Καύκασο.
Οι ΗΠΑ ανακατεύτηκαν στο πόλεμο αυτό για πολλούς λόγους, ένας από τους οποίους ήταν η υλοποίηση του αγωγού που θα ανεξαρτητοποιούσε την Ευρώπη από την Ρωσία .
Σήμερα ο πόλεμος στη Συρία έχει χαθεί για τον άξονα Κατάρ-Τουρκίας-Γερμανίας.
ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. Η Ρωσία θέλει την ίδρυση του Κουρδικού κράτους της Ροζάβας, βόρειας Συρίας, διότι έτσι ακυρώνεται οριστικά το σχέδιο αγωγού Κατάρ-Γερμανίας .
ΟΜΩΣ
Η γερμανική ενεργειακή εταιρία RWE έχει υπογράψει συμφωνία με την εταιρία Qatargas για την εξαγωγή στην Ευρώπη, υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).
ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ …
ΑΡΑ πρέπει να προγραμματίσουμε το μέλλον μας (σκέφτηκαν οι Γερμανοί) γιατι είναι πολύ βαρύ να κάνουμε τους Ρώσους μάγκες (η Gazprom δήλωσε ότι το 2017 πραγματοποίησε ρεκόρ παραδόσεων προς την Ευρώπη και την Τουρκία Συνολικά 193,9 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ποσό που είναι κατά 8% μεγαλύτερο από τις παραδώσεις του 2016.

Και πως θα έρχεται το αέριο μέχρι να κατασκευαστεί αγωγός;;;
Μα με τάνκερ αλλά αυτά αργούν.
ΑΡΑ ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΞΙΟΥ ΜΕ ΔΟΥΝΑΒΗ !!!!!! (σχέδιο παλιό. Τόσο παλιό που είχε προταθεί στον Μεταξά και αυτός το απέρριψε, θεωρώντας ότι η διευκόλυνση των Γερμανών στο να έχουν πρόσβαση στο αιγαίο μόνο κακά μπορούσε να μας φέρει) ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (πω πωωω οικονομία !!!!)
Η βαλκανική διώρυγα θα έχει συνολικό μήκος 650 χλμ. και θα διασχίζει Ελλάδα, Σκόπια και Σερβία καταλήγοντας στον Δούναβη, ποταμόδρομο διευρωπαϊκής εμβέλειας, και από εκεί σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και όχι μόνο.
Οπως είναι αντιληπτό ένα τέτοιο έργο μειώνει αρκετά τη γεωπολιτική αξία της Τουρκίας κάτι που πλέον αρκετοί στις Βρυξέλλες σκέφτονται, δεδομένου του οτι η χώρα αποτελεί πλέον μη ελεγχόμενο και αστάθμητο παράγοντα για την ευρύτερη περιοχή.
ΟΜΩΣ Η ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ..ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ MIG-29….ΕΠΙΣΗΣ η Gazprom Neft, θυγατρική της ρωσικής Gazprom στο πετρέλαιο, εξασφάλισε δύο άδειες εκμετάλλευσης για τα οικόπεδα Rusanda Plitko και Martonos West στη Σερβία.
ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ, ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ…..
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΦΙΛΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΈΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 20 ΚΑΙ 50 ΔΙΣ (ναι τόσο μεγάλη απόκλιση ) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ .
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ σε βάθος χρόνου ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ (γιατί τότε κάηκαν ) ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ
Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ !!!!
Στο σχήμα της Deutsche Invest Equity Partners (DIEP) – CMA, όπου συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξε ο ΟΛΘ, έναντι 231,9 εκατομμυρίων ευρώ…

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΎΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ;;;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΑΚΑΛΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ “ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ” ΓΡΑΜΜΑΤΑ….
18 Ιουλ 2017 – Στη συνεδρίαση του ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. εξουσιοδοτήθηκε το υπουργείο Οικονομικών να αποστείλει επίσημη επιστολή για έναρξη των συζητήσεων για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα, στην οποία μέτοχοι είναι οι χώρες των BRICS (ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ) ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ…..
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ? ΟΧΙ….
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΟΖ (ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ) μιας και υπάρχει πλέον τεράστιο φθηνό εργατικό δυναμικό και φυσικά η Ελλάδα δεν θα εισπράττει φράγκο.

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΡΟΣ…

Οι ΕΟΖ αποτελούν μια καθαρά γερμανική σύλληψη και ιδέα και αφορούν στον κατακερματισμό μιας χώρας σε ζώνες, μέσα στις οποίες επικρατούν ελάχιστη ή μηδενική φορολογία, εργασιακές σχέσεις που θυμίζουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικών έργων των Ναζί, αλλά και ανύπαρκτοι πολεοδομικοί κανόνες…
ΟΛΑ ΤΑ “ΟΜΟΡΦΑ” ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ HOT SPOT ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…Και ο ΤΑΡ ;;;; ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΊΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΕΟΖ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΟ …
Το «κίνημα» των ΕΟΖ στη Θράκη ξεκίνησε «ζεστά» πριν μερικά χρόνια από το «Οικονομικό Φόρουμ Θράκης».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ….ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ…. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΟΖ… ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!
ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ…ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ….ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ….ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ