Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΗΒΩΝ
321, ΤΚ 12244,
ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ
. 210.5449779 email: esy.perifereiaattikis @ gmail.com

ΠΡΟΣ: www.parapolitika.gr.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 22/3/2018 αναδημοσιεύσατε ένα γεμάτο έπαρση άρθρο της ιστοσελίδας www.vice.com. Όπως και εκείνοι έτσι και εσείς εκφράσατε τον ρατσισμό σας απέναντι στους Έλληνες γράφοντας ψέματα όπως πάντα. Λοιδορήσατε τόσο την Ελλήνων Συνέλευσις όσο και τον πρόεδρο των κεντρικού οργανισμού Αρτέμη Σώρρα.

Όταν κάποιος δέχεται τόσες απειλές και απόπειρες κατά της ζωής του έχει κάτι παραπάνω από δικαίωμα να προστατευτεί. Επομένως είναι απάνθρωπο από μέρους σας να καταφέρεστε εναντίον της άμυνας ενός ανθρώπου για τη ζωή του.

Όσο για τις δήθεν έρευνες που λένε οι συνάδελφοί σας ότι έκαναν είναι αποκυήματα φαντασίας με κατασκευασμένα αληθοφανή αλλά ψευδή στοιχεία επειδή κρατικά έγγραφα και δικαστικές αποφάσεις τις καταρρίπτουν παταγωδώς. Το υπουργείο οικονομικών από τις 13/10/2011 έχει βεβαιώσει επίσημα τον φόρο που αναλογεί για τη δωρεά μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής με αριθμούς πρωτοκόλλων 21321 και 21518 άρα οι μετοχές είναι γνησιότατες. Ποτέ δεν υπήρξε αναίρεση της απόφασης 67650/13 για τα 600 δις, αντίθετα ενδυναμώθηκε με την απόφαση 107376/17 άρα τα 600 δις υπάρχουν κατατεθειμένα στο όνομα όλων των Ελλήνων.

Σχετικά με την Ελλήνων Συνέλευσις θα πούμε ότι δεν ψάχνουμε ούτε για πελάτες ούτε για υπαλλήλους ούτε για οπαδούς. Ψάχνουμε για συμπολεμιστές για να γίνουν εταιρικά μέλη στα κατά τόπους γραφεία έτσι ώστε να συνενωθεί ολόκληρο το έθνος για να ευημερήσουμε. Οποιαδήποτε λογοκρισία περί αυτού, αυτή είναι το παραλήρημα και μάλιστα φασιστικό.

Συνεπώς σταματήστε να είστε δολοφόνοι συνείδησης. Σταματήστε να είστε συνένοχοι σε τρομοκρατία. Σταματήστε να είστε συνεργοί σε γενοκτονία. Αφού εσείς και οι συνάδελφοί σας νομίζετε ότι κάνετε ενημέρωση (αναλυτική σύμφωνα με το VICE) σας προσκαλούμε σε δημόσια διαβούλευση αλλά θα φέρετε μαζί σας τα στοιχεία που νομίζετε ότι έχετε όπως και εμείς θα φέρουμε μαζί μας να στοιχεία που ξέρουμε ότι έχουμε.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
e-mail: kentr.e.typou @ gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ