Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

ΤΟ   ΑΛΑΤΙ   ΚΑΙ  Ο   ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ   ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ   ΥΓΕΙΑΣ 

ΑΛΑΤΙ, ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ , ΒΡΙΣΚΕΤAI ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚH  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝH ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΥΨΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ,  ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤAI  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .

Η  ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΝΕΤAI  ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.   ΕΙΝΑΙ  ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ  ΓΝΩΣΤΗ ΘΑ  ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

<ΟΙ 14000 ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ  ΙΣΩΣ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ  ΠΟΛΛΕΣ.  ΌΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΩΣ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ «SALARY», ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ «SALARIUM» ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ  ΜΕ  ΑΛΑΤΙ (SALE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ). ΣΤΙΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ  ΤΟΥ ΣΕ  ΧΡΥΣΑΦΙ.

ΤΟ  ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ  ΑΛΑΤΙ  ΠΕΡΙΕΧΕΙ  92 ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΡΟΩΘEI ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΔΥΝΑΤΗ  ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ  ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ  ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΩΝ  ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.    ΑΠΟ  ΤΟ  ΑΛΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ  ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  ΚΑΙ  ΕΚΚΡΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΕΨΗ  ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ.>    ΒΡΙΣΚΕΤAI   ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ !

ΤΙ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ  ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ,

Η  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ  ΔΟΘΗΚΕ  ΜΕ  ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ  ΦΕΚ/51/Α/9-3-1918  ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΣΕ  ΔΥΟ ΑΛΥΚΕΣ, ΚΙΤΡΟΥΣ  ΚΑΙ  ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΟΥ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ   Α.Ε  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ  ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ  ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ  ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΣΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΑΓΟΡΑΣ  ΑΛΑΤΙΟΥ ΜΕ  ΕΚΠΛΗΞΗ  ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ  ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ !

ΤΟ  ΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ?

ΣΤΑ  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ : ΑΛΑΤΙ, ΙΩΔΙΟΥΧΟ ΚΑΛΙΟ 48PPM, ΣΤΑΘΕΡΟΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ ΚΑΙ  ΑΝΤΙΣΣΥΣΣΩΜΑΤΙΚΟ: Ε 536 MAX 10PPM.

ΚΑΙ Η  ΕΞΗΓΗΣΗ

<Ο κ. Χρήστος Μήλας, διευθυντής παραγωγής της εταιρείας Ελληνικές Αλυκές Α.Ε.:, απαντάει μεταξύ άλλων και στην εξής ερώτηση:

«Το συσκευασμένο αλάτι  έχει  συντηρητικά;»

Απάντηση: «Το αλάτι είναι από μόνο του συντηρητικό μέσο, γι’ αυτό παστώνουμε τρόφιμα. Άρα για να διατηρηθεί το αλάτι  δεν χρειάζεται συντηρητικό. Επειδή, όμως, στο αλάτι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων έχει αποφασίσει να βάλει  και διάφορα  άλλα στοιχεία, που βοηθούν τον άνθρωπο, όπως είναι το ιώδιο, χρειάζεται να βάλουμε κάποια συντηρητικά που διατηρούν αυτά τα επιπλέον στοιχεία. >>

Ο  Dr Δημήτριος Τσουκαλάς λέει  για το  ραφιναρισμένο αλάτι : «

Το αλάτι  ραφινάρεται για να  αυξηθεί η διάρκεια ζωής του στα ράφια. Το ραφιναρισμένο αλάτι δεν έχει κανένα ωφέλιμο μεταλλικό  στοιχείο,. Η κατανάλωση  ραφιναρισμένου αλατιού  αυξάνει την οξύτητα μέσα στο  σώμα. Τα όργανα του  σώματος (ο εγκέφαλος, το ανοσοποιητικο  σύστημα, το συκώτι, τα νεφρά κ.ά.) δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά αν η οξύτητα του οργανισμού  είναι αυξημένη>

ΜΙΛΑΜΕ  ΓΙΑ  ΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  ΧΡΗΣΗ  ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ,

Η  ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ  ΠΡΟΚΑΛΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ  ΣΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ .

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ο Διεθνής Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (F.A.O) ιδρύθηκε το 1945, ως φορέας των Ηνωμένων Εθνών. Το καταστατικό του Οργανισμού υπογράφηκε στο Κεμπέκ του Καναδά, από 44 ιδρυτικά κράτη μέλη του ΟΗΕ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Το 1951 η έδρα του F.A.O. μεταφέρθηκε από την Ουάσινγκτον στη Ρώμη, στην οποία  και  παραμένει μέχρι σήμερα.

Σήμερα, συμμετέχουν στον F.A.O. 188 χώρες, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία εντάχθηκε το 1991 ως πλήρες μέλος και εκπροσωπεί τα Κ-Μ σε όλες τις επιτροπές και συνεδριάσεις του Οργανισμού. Το Υπουργείο μας συνεργάζεται  στενά με τον FAO, μέσω της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής & Τεκμηρίωσης, συμμετέχοντας, άμεσα μεν με εμπειρογνώμονες των υπηρεσιών σε διάφορες δραστηριότητες και προγράμματα ερευνητικού, διοικητικού και οικονομικού περιεχομένου.

Με  μια σειρά από Συμβούλια, Επιτροπές και Ομάδες Εργασίας, ο FAO αποτελεί τον πιο σημαντικό διεθνή Οργανισμό σε θέματα που άπτονται του αγροτικού τομέα, με κυριότερο στόχο του την καταπολέμηση της φτώχειας και την επίλυση του προβλήματος της πείνας, από την οποία εξακολουθεί να υποφέρει το 1/3 περίπου του πληθυσμού της γης, μέσω παροχής βοήθειας για την βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων του αγροτικού τομέα. Στο πλαίσιο αυτό ο Οργανισμός προσφέρει τεχνογνωσία, οικονομική και υλικοτεχνική αρωγή σε προγράμματα αναπτυξιακού προσανατολισμού.Οι κυριότερες από αυτές τις Επιτροπές είναι:

  • Επιτροπή Γεωργίας
  • Επιτροπές για Επισιτιστική και Διατροφική Ασφάλεια
  • Επιτροπές για τα Βασικά Προϊόντα
  • Επιτροπή του Κώδικα Τροφίμων (Codex Alimentarius)
  • Επιτροπή για τους Φυτογενετικούς Πόρους για τη Διατροφή και τη Γεωργία
  • Επιτροπή για τους Ζωικούς Γενετικούς Πόρους
  • Επιτροπή Αλιείας
  • Επιτροπή Δασών

ΔΗΛΑΔΗ  ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ  ΣΥΜΦΩΝΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  BRETON WOΟΝDS ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .

ΚΑΙ  ΠΑΡΟΛH  ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΧΕΔΟΝ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ   ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  ΝΑ  ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,  1,3 ΔΙΣ ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ  ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ  ΖΗΜΙΕΣ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΚΑΘΕ  ΧΡΟΝΟ.

ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ  ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ  ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ,  ΕΛΕΓΧΟΥΝ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ  ΠΟΡΟΥΣ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΧΩΡΩΝ  ΜΕΛΩΝ  ΚΑΙ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΤΗΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΚΑΘΕ  ΖΩΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ  ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ   Ο,ΤΙ  ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ,  ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΚΑΙ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ  ΜΑΣ  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΤΙ  ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΩΝ.

ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ  ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ  ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ , ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ  ΤΩΝ  ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ  ΥΛΩΝ  ΑΦΑΙΡΟΥΝ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ .

ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ  ΑΦΑΙΡΟΥΝ  ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ  ΤΗΝ  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΙΩΔΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ  ΙΩΔΙΟ!

KAI OXI MONO  ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο (F.A.O) ΒΓΑΖΕΙ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ  ΤΙΣ  ΜΠΑΜΙΕΣ, ΠΟΛΥ  ΩΦΕΛΙΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΤΑ  ΜΑΣ  ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ  ΝΑ ΤΡΩΜΕ….. ΕΝΤΟΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ,  Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  ΦΤΗΝΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΡΟΦΩΝ, ΚΑΙ  ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ  ΑΕΡΙΑ  ΟΠΩΣ  ΤΑ ΒΟΙΔΗ  ΚΑΙ  ΑΛΛΑ  ΖΩΑ  ΕΤΣΙ  ΒΟΗΘΑΜΕ  Μ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟ  ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ……………

ΕΔΩ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΟΥΜΕ ,   ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!

ΑΥΤΟΣ EINAI  Ο  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ , ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ  ΤΑ  ΑΛΛΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ  ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ .

ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ.

ΤΟ  ΑΛΑΤΙ  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  ΖΩΗ  ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.

ΚΑΙ  ΩΣ  ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΕ ΟΛΑ  ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ   ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΣΩΣΤΗ  ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΝΑ  ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ  Η  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ     Α.Α.Δ.Ε.  ΕΛΕΓΧΕΙ  ΤΟ  ΓΕΝΙΚΟ  ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ  ΜΑΛΛΟΝ  ΕΧΕΙ  ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ,   ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ  ΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ .

ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ  ΟΛΟΣ Ο  ΕΛΕΓΧΟΣ,   Η  ΑΛΥΣΙΔΑ  ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΤΩΝ  ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ  ΤΩΝ  ΤΡΟΦΩΝ,  ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ.

ΚΑΘΩΣ  ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ  ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΙΚΑ  ΚΑΙ  Η  ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  Ο  ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΚΑΙ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ  ΠΑΡΕΧΕΙ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ  ΤΕΛΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ  ΚΑΙ  ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΛΑΜΒΑΝΕΙ   ΧΩΡΑ  ΛΟΙΠΟΝ  ΜΙΑ  ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ  ΠΛΕΚΤΑΝΗ  ΔΙΑΦΟΡΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ  ΚΑΙ  ΕΤΑΙΡΙΩΝ  Α.Ε   ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ,  ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ   ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ   ΤΗΣ   ΥΓΕΙΑΣ   ΜΑΣ   ΚΑΙ  ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ  ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ .

ΘΑ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ  ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ  ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΜΕ  ΕΝΑΝ  ΚΑΙ  ΜΟΝΟ  ΣΚΟΠΟ.   ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ  ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ  ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ  ΕΠΕΚΤΑΣΗ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

 

ΧΑΡΑ   ΚΡΑΧΑΛΑ

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ…… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟΟΤΡΕΛΟΥΝ “ΤΟ ΟΛΟΝ”….. “ΑΛΑΣ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΝ ΑΛΥΚΩΝ ”
    ……..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.