ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΔΠΚΜ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ EVROS-NEWS 24/3/2018

1141
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ EVROS-NEWS.GR 24/3/2018

Τα γραφεία «Ελλήνων Συνέλευσις» αποτελούν ΜΚΟ εταιρείες ειδικού σκοπού που ανήκουν στους εκάστοτε δημότες του καποδιστριακού δήμου στον οποίο διατηρούν την φυσική τους έδρα και διαχειρίζονται τα κληρονομικά κεφάλαια του Έθνους των Ελλήνων καθώς και όσα ποσά έχει εγγυηθεί ο Αρτέμης Σώρρας δια κάθε Έλληνα. Ήτοι τα 600 δις που πιστοποιούνται από δύο δικαστικές αποφάσεις την 67650/201313 και την 107376/2017 και τα 2,3 τρις από τα παγκόσμια ταμεία (συμφωνία Bretton Woods ΦΕΚ 315 27/12/1945) που προορίζονται δια έργα ανάπτυξης, υποδομών και ανθρωπιστικής βοήθειας. Βάσει αυτής της συμφωνίας η Ελλάς αποτελεί ιδρυτικό μέλος στην Παγκόσμια Τράπεζα Ανάπτυξης και Ανοικοδόμησης των χωρών καθώς και του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου. Ένα από τα έργα ανθρωπιστικής βοήθειας είναι το οριστικό ξεχρέωμα μέσω της εντολής αποπληρωμής που επιδίδεται εξωδίκως σε κάθε δημόσια υπηρεσία, τράπεζα, δημοτική αρχή και στην ΔΕΗ. Οι εντολές αυτές παρέχονται αφιλοκερδώς μέσω των γραφείων «Ελλήνων Συνέλευσις» και είναι νομικά μη αντιμετωπίσιμες. Η ίδρυση του πολιτικού φορέα έγινε έπειτα από γραπτά αιτήματα 110 τοπικών οργανισμών «Ελλήνων Συνέλευσις» προς τον Αρτέμη Σώρρα. Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις» αποτελεί την μοναδική νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων με την οποία οι Έλληνες έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στις Εθνικές εκλογές με στόχο να αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας μας.

Τα 600 δις που όπως λέτε «υποστηρίζει πως έχει ο Αρτέμης Σώρρας» βρίσκονται ήδη κατατεθημένα από τον ίδιο από τον Σεπτέμβριο του 2012 σε λογαριασμό καταπιστεύματος στην Montreal Bank του Καναδά υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας ο οποίος ενημέρωσε την τότε κυβέρνηση της Ελλάδος επίσημα δια πρόταση χρηματοδότησης ώστε να βγει η Ελλάδα από τα χρέη και τα μνημόνια. Ο αριθμός λογαριασμού είναι ο ακόλουθος: Custodial Account #14092012CGAS/3232/SOVEREIGN DEMOCRACY OF ELLAS. Ουδεμία κυβέρνηση από τότε μέχρι και σήμερα εκδήλωσε επίσημα ενδιαφέρον δια την εκταμίευση αυτού του ποσού και τους όρους που συνοδεύουν αυτό το κληροδότημα οι οποίοι είναι: Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους από το 1974 ως και σήμερα και απόδοση ευθυνών σε δημόσιους και κρατικούς λειτουργούς που διαχειρίστηκαν χρήμα κατά αυτή την περίοδο.

Η «Ελλήνων Συνέλευσις» δημιουργήθηκε ώστε όλοι οι Έλληνες να ενωθούν και να ανακτήσουν την Εθνική τους Κυριαρχία που απώλεσαν από την εποχή της δολοφονίας του Καποδίστρια με τελικό σκοπό την σύγκληση Εθνοσυνέλευσης. Αυτό που έπραξε ο Αρτέμης Σώρρας ήταν να φέρει τις αποδείξεις της ύπαρξης του παγκόσμιου πλούτου σε κάθε άνθρωπο του πλανήτη τονίζοντας πως εφόσον υπάρχουν τέτοια υπέρογκα ποσά , η πλανητική οικονομική κρίση αποτελεί μία μεγάλη απάτη. Συνεπώς καλείστε να ανακαλέσετε το άρθρο σας καθώς όλοι όσοι συμμετέχουν σε ενημερωτικές δράσεις είναι Έλληνες πολίτες που έλαβαν γνώση νωρίτερα από κάποιους άλλους και είναι υποχρεωμένοι να την μεταλαμπαδεύσουν σε αυτούς που δεν έφτασε μέχρι τώρα. Ο χαρακτηρισμός «οπαδοί» είναι άτοπος και δεν εκφράζει κανέναν από εμάς. Κλείνοντας οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο Αρτέμης Σώρρας δεν καταζητείται από κανέναν και η υπόθεση που έγινε γνωστή μέσω των ΜΜΕ από τον Μάρτιο του 2017 έληξε φέτος στις 9 Μαρτίου.

Ο Εκπρόσωπος τύπου της ΔΠΚΜ

Δήμος Δημαρέσης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25/3/2018

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ