Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΡΟΣ: VICE GREECE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αν και με πρωτιές στην έρευνα ακόμα και σήμερα μετά από μια καθαρή δικαίωση της πραξικοπηματικής ερήμην καταδίκης του προέδρου μας Αρτέμη Σώρρα με την ποινή που όλος ο Ελληνικός λαός έμαθε, συνεχίζετε να αναπαράγετε ψεύδη σε βαθμό κακουργήματος.

Είναι γνωστή τακτική των «υποταγμένων» ΜΜΕ στην νέα Τάξη πραγμάτων.

Πρώτα βομβαρδίζετε τους αναγνώστες σας με όσα ψέματα έχετε γράψει μέχρι τώρα, ώστε να τους «βάλετε» στο δικό σας κλίμα και έπειτα δημιουργείτε επιπλέον ψεύτικες ειδήσεις για να τους κρατήσετε εντελώς στην άγνοια…

Έπειτα αναφέρεστε στην προσωπική υπόθεση που είχε, λέγοντας τον φυγόδικο, κάτι που είναι λανθασμένο μιας και ήταν φυγόποινος για λόγους ασφαλείας, όταν κάποιος δέχεται τόσες απειλές και απόπειρες κατά της ζωής του έχει κάτι παραπάνω από δικαίωμα να προστατευτεί. επομένως είναι απάνθρωπο από μέρους σας να καταφέρεστε εναντίον της άμυνας ενός ανθρώπου για τη ζωή του, κάτι που δεν επηρέασε μάλιστα την έφεση. Εκεί αξίζει να σημειωθεί στην έρευνα σας, πως μειώθηκε η ποινή στα τρία (3) χρόνια με την ποινή να ορίζεται ως πληρωτέα.

Έτσι από τις 9 Μαρτίου του 2018 ο Πρόεδρος μας Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του Βαία Ρουγκλιού είναι ελεύθεροι να δούνε την οικογένεια τους, κάτι που τους το είχαν στερήσει τα ψεύδη και οι συκοφαντίες των τελευταίων χρόνων. ΓΙΑΤΙ δεν αναφέρετε τίποτα για την Έφεση αυτή, που εκδικάστηκε και κλεισμένων των θυρών… πιθανόν βραβευτήκατε και επαναπαυτήκατε!!!.

Στην συνέχεια κάνετε το λάθος να συνδέσετε την συγκεκριμένη προσωπική υπόθεση, με τα 600 δις και τις μετοχές της Ανατολής. Κάτι που έντεχνα προσπαθούν και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως αποδεικνύεται.

Καμία έρευνα παραπέρα. Ούτε για την δεύτερη απόφαση που επικυρώνει εκ νέου τα 600 δίς, ούτε για την δικαστική απόφαση για τις μετοχές της Ανατολής που τις καθιστά χρεωστικά ομόλογα, ούτε καν για την δήθεν αναίρεση (αναίρεση υπέρ του νόμου).

Παρ’ όλα αυτά εσείς είστε αυτοί που κατηγορείτε τον Αρτέμη Σώρρα πως χαρακτηρίζει και μιλάει ρατσιστικά…

Ο πρόεδρος μας δεν κάνει τίποτα πέρα από διαπιστώσεις που όλο ένα δείχνετε περισσότερο, φανερώνοντας το πραγματικό σας πρόσωπο… Αυτό της διαστρεβλωμένης δημοσιογραφίας στα όρια του υπερφυσικού της παράνοιας και της συκοφαντίας.

Σας προτείνουμε την επόμενη φορά να κάνετε καλύτερη έρευνα ώστε να αποσπάσετε εκ νέου το βραβείου των αφεντικών σας…

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
e-mail: kentr.e.typou  @  gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ