Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΡΟΣ: ΣΚΑΙ – ΑΝΤ1

Δελτιο Τυπου

Ακομα μια φορα ως Ελληνες Πολιτες βρισκομαστε μπροστα σε μια αθλια προπαγανδα των ΜΜΕ πραγμα οχι πρωτογνωρο για εμας τους Ενεργους Ενημερωμενους  Πολιτες και μελη των «Ελληνων Συνελευσις» τοπικων μη κερδοσκοπικων οργανισμων που εχουν φτασει πλεον τους 400 στην ελλαδα και στον εξωτερικο.

Αλλωστε δεν εχουν αλλο τροπο απο το να προσπαθησουν με ψευδη και δολιοτητες να κρυψουν την αληθεια απο την Ελληνικο λαο,  αλλα αναρωτιομαστε.. ποσο ακομα; ειναι τοσο μικρονοοι που δεν αντιλαμβανονται οτι δεν μπορει το ψευδος να νικησει την αληθεια οταν υπαρχουν ολες οι αποδειξεις;

Και πιο συγκεκριμενα : ο Γ. Παπαδακης ο δημοσιογραφος στην πρωινη του εκπομπη στις 19/3/2018 που ενω δεν ηθελε να ασχοληθει και να βγαλει τα πληρη  στοιχεια στον ελληνικο λαο οπως ειχε δεσμευτει,  αυτος ο ιδιος σε συνομιλια του με τον δημοσιογραφο Φλαμη απο την Πατρα, συνεδεσε εντεχνως το θεμα της δικης του Αμβροσιου με τον Κοντονη και τον Αρτεμη Σωρρα, ρωτωντας ταχα τι εγινε κι αν ειναι ελευθερος ο Αρτεμης Σωρρας – που ποτε ομως εκεινος δεν ειπε την αληθεια ουτε εκανε ποτε του μια ερευνα για το τι ακριβως εχει συμβει, ουτε ειδε καμια αδικη πραξη πουθενα!!!! – Συμπληρωνοντας στην συνεχεια οτι δεν εχει εμφανιστει γιατι εχει ενταλμα για το αν υπαρχουν τα τρις….

Οπως στην συνεχεια και  στο  σκαι σε πρωινη εκπομπη ακολουθησαν παλι την γνωστη τεχνικη να συνδεσουν δυο ανομοια θεματα  στην ιδια συναισθηματικη κατασταση των ελληνων πολιτων την οποια και χρονια χειραγωγουν και καθοδηγουν.

Σας δηλωνουμε οτι βλεπουμε τι κανετε και πως το κανετε.

Απαιτουμε την αποκατασταση της πληρους αληθειας οπως πρεπει και οπως εισαστε υποχρεωμενοι να κανετε.

Συνεχιζετε να προσβαλλετε την νοημοσυνη των πολιτων, να προσβαλλετε επισημα εγγραφα, νομους και θεσμους, να προσβαλλετε τις περιουσιες μας εις βαρος  ολων ημων και του δημοσιου συμφεροντος.

Εχετε ειδοποιηθει πολλες φορες να παρετε θεση για την γενοκτονια που συντελειται μπροστα στα ματια σας. 

Αν συνεχισετε με αυτον τον τροπο επιβεβαιωνεται απλως οτι εισαστε και συναυτουργοι αυτου του εγκληματος!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
email: kentr.e.typou @ gmail.com

Αιγάλεω: 19  – 3  – 2018

Αρ. Πρωτ: 406 /19 – 3 – 2018

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΗΒΩΝ 321, ΤΚ 12244, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ
. 210.5449779 email: esy.perifereiaattikis @ gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ