Το Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τον Ε.Φαλτσιανί που έγραψε ότι «Η Μ.Παπανδρέου έβγαλε 500 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό»

ΠΡΑΞΕ   ΤΩΡΑ . . . .΄΄ΑΥΡΙΟ΄΄,   ΘΑ   ΕΧΕΙΣ   ΕΚΠΕΣΕΙ

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ.   ΕΝΑ   ΑΡΘΡΟ   ΠΟΥ   ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ   ΣΕ   ΜΙΑ   ΑΠΟΦΑΣΗ   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,   ΑΠΟ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΓΙΝΕΤΑΙ   ΑΠΟΛΥΤΑ   ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ   ΠΩΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ   Η   ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ   ΔΙΑΠΛΟΚΗ,   ΚΑΙ   ΠΩΣ   ΟΙ   ΔΙΕΘΝΕΙΣ   ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ   ΕΛΕΓΧΟΥΝ   ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ   ΤΩΝ   ΧΩΡΩΝ,  ΚΑΙ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ   ΤΑ   ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ   ΣΧΕΔΙΑ  ΤΟΥΣ,   ΜΕ   ΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΚΡΑΤΟΥΝ   ΣΕ   ΔΙΑΡΚΗ   ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ   ΟΛΟΥΣ   ΤΟΥΣ   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΤΟΥ   ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΝΑ   ΑΡΘΡΟ   ΠΟΥ   ΘΑ   ΠΡΕΠΕΙ   ΝΑ    ΣΕ  ΚΑΝΕΙ   ΑΦ’  ΕΝΟΣ   ΝΑ   ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΙ   ΑΦ’  ΕΤΕΡΟΥ   ΝΑ   ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ   ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΗ   ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΣΥΝΕΝΩΣΗ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΕΔΩ   ΣΤΗ   ΠΑΤΡΙΔΑ   ΜΑΣ   ΚΑΤ’  ΑΡΧΗΝ,   ΧΩΡΙΣ   ΤΙΣ   ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ   ΠΟΥ   ΜΑΣ   ΕΧΟΥΝ   ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ   ΜΕΣΩ   ΤΩΝ   ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ   ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΤΙΣ   ΟΠΟΙΕΣ   ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ   ΠΟΥ   ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ   ΑΠΟ   ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ   ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ   η   ΑΠΟ   ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ   ΕΙΔΟΥΣ   ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ   ΑΥΤΟ   ΑΚΡΙΒΩΣ   ΤΟ   ΠΡΟΤΑΓΜΑ   ΜΕ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   Η   ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄   ΚΑΛΕΙ   ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ   ΣΥΝ-ΕΛΕΥΣΟΥΝ,   ΓΙΑ   ΝΑ   ΔΟΘΕΙ   ΕΝΑ   ΟΡΙΣΤΙΚΟ   ΤΕΛΟΣ   ΣΤΗΝ   ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ   ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ   ΣΥΜΜΟΡΙΑ.  ΑΝ   ΓΙΑ   ΛΙΓΟ   ΄΄ ΑΦΕΘΕΙΣ ΄΄   ΩΣΤΕ   ΝΑ   ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ   ΤΟ   ΕΝΩΤΙΚΟ   ΠΡΟΤΑΓΜΑ  ΠΟΥ   ΣΟΥ   ΣΤΕΛΝΕΙ   ΣΥΝΕΧΩΣ   Η   ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄,   ΤΟΤΕ   ΔΕΝ   ΘΑ   ΜΠΟΡΕΣΕΙ   ΠΟΤΕ   ΚΑΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΚΑΜΜΙΑ  ΑΛΛΗ   ΣΚΟΤΕΙΝΗ   ΚΑΙ   ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ   ΟΝΤΟΤΗΤΑ   ΝΑ   ΣΕ   ΟΔΗΓΗΣΕΙ   ΣΕ   ΕΠΙΛΟΓΕΣ   ΠΟΥ   ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ   ΚΑΙ   ΤΗΝ   ΑΤΟΜΙΚΗ   ΣΟΥ   ΥΠΑΡΞΗ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ  ΤΗΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ   ΣΥΝΟΧΗ   ΠΟΥ   ΕΙΝΑΙ   ΤΟ   ΑΚΡΩΣ   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ   ΣΤΟΙΧΕΙΟ   ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΑΝΕΛΙΞΗ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η   ΩΡΑ   ΝΑ   ΄΄ ΑΦΕΘΕΙΣ ΄΄,   ΓΙΑ   ΝΑ   ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ   ΜΑΖΙ   ΜΕ   ΤΑ   ΑΛΛΑ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ  ΜΕ   ΤΑ   ΟΠΟΙΑ    ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΕΙΣ,   ΣΤΗΝ   ΟΔΟ   ΤΗΣ   ΑΝΕΛΙΞΗΣ,  ΕΙΝΑΙ   ΤΩΡΑ.   ΤΟ  ΄΄ΑΥΡΙΟ΄΄   ΘΑ   ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ   ΕΠΙΛΟΓΗ   ΠΟΥ   ΣΕ   ΦΕΡΕΙ   ΣΤΗΝ   ΠΛΕΟΝ   ΟΔΥΝΗΡΗ,   ΓΙΑ   ΕΝΑ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ   ΘΕΣΗ,   ΑΥΤΗΝ   ΤΗΣ   ΕΚΠΤΩΣΗΣ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.   ΕΙΝΑΙ    ΚΑΙΡΟΣ   ΝΑ   ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ   ΤΗΝ   ΑΞΙΑ   ΤΗΣ   ΑΝΔΡΕΙΑΣ,   ΜΕ   ΤΗΝ   ΟΠΟΙΑ   ΕΙΣΑΙ   ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ   ΣΟΥ,   ΚΑΙ   ΤΗΝ   ΟΠΟΙΑ   ΣΟΥ   ΤΗΝ   ΕΧΟΥΝ   ΑΚΥΡΩΣΕΙ   ΟΙ   ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ   ΔΥΝΑΜΕΙΣ   ΜΕ   ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ   ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ  ΚΑΙ   ΣΤΗ   ΘΕΣΗ   ΤΗΣ   ΣΟΥ   ΕΧΟΥΝ   ΕΝΔΟΒΑΛΛΕΙ   ΤΟ  ΠΛΕΟΝ   ΑΘΛΙΟ   ΧΑΡΑΓΜΑ   ΠΟΥ  ΜΠΟΡΕΙ   ΝΑ   ΥΠΑΡΞΕΙ,   ΤΟΝ   ΦΟΒΟ.

ΕΧΕΙΣ   ΕΛΕΥΘΕΡΗ   ΒΟΥΛΗΣΗ   ΚΑΙ   ΜΟΝΟΝ   ΕΣΥ   ΜΠΟΡΕΙΣ   ΝΑ   ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ   ΤΗΝ   ΕΥΘΥΝΗ   ΤΩΝ   ΕΠΙΛΟΓΩΝ   ΣΟΥ. . . . . .ΑΝΕΛΙΞΗ    η    ΕΚΠΤΩΣΗ.

******************************

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ: PRO NEWS

Το Πρωτοδικείο Αθηνών, απέρριψε την αγωγή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά του πρώην υπαλλήλου της HSBC, Ερβέ Φαλτσιανί και στην ουσία δέχθηκε την θέση του Φαλτσιανί ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε την τρόικα στην Ελλάδα εκβιαζόμενος, ώστε να μην αποκαλυφθεί ότι η μητέρα του είχε βγάλει παράνομα 500 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό»!

Η απόφαση-σοκ για την οικογένεια Παπανδρέου που επιχειρεί να «ξεπλυθεί» από την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα το 2010, ουσιαστικά αποδέχθηκε ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου διατηρούσε λογαριασμό 500 εκατ. ευρώ στην HSBC! 

Το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή του πρώην πρωθυπουργού εις βάρος του πρώην υπαλλήλου της HSBC, Ερβέ Φαλτσιανί, όπου ζητούσε να του εκδικαστούν 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, εξαιτίας των αναφορών που γίνονται στο πρόσωπό του στο βιβλίο του Φαλτσιανί.

Ο Ερβέ Φαλσιανί σε βιβλίο του που κυκλοφόρησε το 2015 αποκάλυψε ότι η λίστα των χρυσών καταθετών της τράπεζας χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να πιεστείο Γ.Παπανδρέου και να αποδεχθεί να παραιτηθεί για να έρθει μια κυβέρνηση (Παπαδήμου) που θα περνούσε το νομοθετικό έργο των Μνημονίων.

«Το 2011 η καθοδήγηση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα για τη διάσωση της Ελλάδας είχε ανατεθεί στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί ο οποίος είχε αυτή τη λίστα και, γνωρίζοντας τα ονόματα, μπορούσε να ασκήσει πίεση στον Παπανδρέου», γράφει ο Φαλσιανί.

Στο βιβλίο του, με τίτλο «La cassaforte degli evasore» («Το χρηματοκιβώτιο των φοροφυγάδων»), το οποίο συνέγραψε μαζί με τον δημοσιογράφο της ιταλικής οικονομικής εφημερίδας «Sole 24 Ore» Άντζελο Μινκούτσι, αναφέρει ένα ακόμη όνομα από το «μέτωπο του Νότου»: «Ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ισπανία, ο Εμίλιο Μποτίν από το Banco Santander, ήταν ένας από τους πελάτες της HSBC στη Γενεύη».

Ο 44χρονος Γαλλοϊταλός Φαλσιανί, που καταζητείται από τις ελβετικές αρχές, μεγάλωσε στο Μονακό και προσελήφθη ως αναλυτής συστημάτων υπολογιστών σε εκεί υποκατάστημα της HSBC το 2000. Έξι χρόνια αργότερα μετατέθηκε στην HSBC Γενεύης όπου την διετία 2006-7 συγκέντρωσε οικονομικά στοιχεία για περισσότερους από 106.000 πελάτες της τράπεζας από τουλάχιστον 200 χώρες που διατηρούσαν 300.000 και πλέον ιδιωτικούς λογαριασμούς.

Όταν τον Δεκέμβριο του 2008 οι ελβετικές αρχές τον κάλεσαν για να τον ανακρίνουν, ο Φαλσιανί κατέφυγε με την σύζυγο και τα δυο παιδιά τους στη Γαλλία. Εκεί κατέβασε εμπιστευτικές πληροφορίες από τους λογαριασμούς της HSBC σε πέντε δισκέτες τις οποίες παρέδωσε στις γαλλικές αρχές _ που δεν μπορούν να τον εκδώσουν στην Ελβετία διότι ο νόμος απαγορεύει την έκδοση γάλλων πολιτών.

Η γαλλική κυβέρνηση, μέσω της τότε υπουργού Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ (και νυν επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου), μοιράστηκε τις πληροφορίες με άλλες κυβερνήσεις μεταξύ των οποίων η ελληνική εξ ου και η μετονομασία της «λίστας Φαλτσιανί» σε «λίστα Λαγκάρντ».

Το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου απάντησε στις αποκαλύψεις που έκανε το πρώην στέλεχος της HSBC Ερβέ Φαλτσιανί σε βιβλίο του για τον πρώην πρωθυπουργό και τη λίστα Λαγκάρντ.

Από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου, μόλις έγινε γνωστό το περιεχόμενο του βιβλίου Φαλτσιανί που ισχυρίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός έφερε την Τρόικα στην Ελλάδα για να μην του βγάλουν στη φόρα τα 500.000.000 ευρώ της μητέρας του Μαργαρίτας, ανακοινώθηκε ότι «προς το παρόν δεν πρόκειται να δώσουμε καμία δημόσια απάντηση στο θέμα», αφού το θεωρούν λήξαν, αλλά μόνο αυτό δεν συνέβη. Εκαναν αγωγή στον Φαλτσιανί και την… πάτησαν!

Η ανακοίνωση του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ αναφέρει τα εξής:

 «Γνωρίζαμε εξ’ αρχής, ότι η μάχη κατά του παρακρατικού συστήματος στο οποίο συμμετείχε ο Ερβέ Φαλτσιανί, που σκοπό είχε να δυσφημίσει τον Γιώργο Α. Παπανδρέου και να διαμορφώσει μια ψευδή εικόνα για τον βίο και την πολιτεία του, δεν θα είναι εύκολη.

Και το γνωρίζαμε παρά το ότι, η Δικαιοσύνη, για την ίδια υπόθεση, έχει ήδη κρίνει και έχει καταδικάσει για συκοφαντική δυσφήμιση της Μαργαρίτας Παπανδρέου, τους διακινητές των ψευδών, στα οποία αναφέρεται με το βιβλίο του και ο Ερβέ Φαλτσιανί.

Ανεξάρτητα λοιπόν, από την όποια πρωτόδικη απόφαση της Δικαιοσύνης, η μάχη θα συνεχιστεί στον επόμενο βαθμό. 

Μέχρι να αποκατασταθεί η αλήθεια».

Εν πάση περιπτώσει από την στιγμή που δικαιώθηκε ο Ερβέ Φαλτσιανί, δημιουργείται τεράστιο πολιτικό θέμα. Και για τους Παπανδρέου και για αυτούς που τους εναγκαλίζονται και τους σφίγγουν το χέρι…

http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/pasok/615114_protodikeio-athinon-dikaiose-ton-efaltsiani-poy-egrapse-oti-i

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Η ΔΙKAIΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΓΕΩΡΓΑΚΗ”, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ. ΕΧΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ 50Ο ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΕΧΕΙ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΓΙΑΤΙ;

KAI ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 500 ΕΚ ΕΥΡΩ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, TΑ ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΙ Ε.ΣΥ, ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΗ.

ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ “ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ, Ε;”

ΒΛΕΠΕΙΣ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ, ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ 1981 ΤΗΝ “ΑΛΛΑΓΗ”. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΡΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΛΛΑΓΗ. ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΑΙ.

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΑΔΕΡΦΕ!