Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η Αλήθεια όπως την παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που πραγματικά συμβαίνει γύρω μας.

Έχουμε διαπιστώσει κατά καιρούς ότι άλλα είναι τα πραγματικά γεγονότα και μας τα παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικά ανάλογα με τις διαταγές που παίρνουν από τους εργοδότες τους.

Ποιος όμως είναι ο λόγος που το πράττουν αυτό έχετε αναρωτηθεί ποτέ ;

Ένας από τους λόγους που διασπείρουν κατευθυνόμενες ειδήσεις ,είναι για να διαχειρίζονται τις φοβίες του λαού για να μην μάθουν την αλήθεια για πολλά θέματα που πραγματικά θα αφύπνιζαν τον λαό και αυτός με την σειρά θα απαιτούσε έγκυρες απαντήσεις σε όλα αυτά τα θέματα .

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Πολιτικού Φορέα του Έθνους μας «Ελλήνων Συνέλευσης», όπου ενώ όλα όσα έχουμε καταθέσει στην Ιδρυτική μας διακήρυξη είναι τεκμηριωμένα και αποδεδειγμένα, τα Μ.Μ.Ε. είπαν ακριβώς το αντίθετο για να μην μάθει ο Ελληνικός Λαός την Αλήθεια, να παραμείνει στην Λήθη που του έχουν επιβάλει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες.

Αυτή είναι μια πάγια τακτική που ακολουθούν όλες οι καθεστωτικές κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη ( οι εντολές που παίρνουν, όπως ήδη γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι ,είναι από τα ίδια ανθελληνικά και απάνθρωπα κέντρα των επικυρίαρχων Τραπεζιτών του Παγκόσμιου Καθεστώτος )

Βέβαια στην περίπτωση του Πολιτικού Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και δεν μπόρεσαν να την αποδομήσουν διότι όλα όσα είπαμε, όλα όσα βγήκαν στην επιφάνεια, από τα οικονομικά εργαλεία και τα Φ.Ε.Κ. μέχρι και την εντολή οριστικής αποπληρωμής από τον κληρονομικό μας Πλούτο είναι Αληθινά, και την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν μπορεί κανείς να την αποδομήσει, ειδικά όταν συνοδεύεται από Δικαστικές αποφάσεις, ΦΕΚ, και όλη την Νόμιμη διαδικασία και τα Πρωτόκολλα του Παγκόσμιου Συστήματος .

Δεν μπόρεσαν και δεν μπορούν, να σταματήσουν εμάς τους ίδιους που είμαστε η βάση του λαού και του Έθνους, διότι εμείς ανοίξαμε και ανοίγουμε τους τοπικούς οργανισμούς «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΈΥΣΙΣ» εμείς, που κάποτε ως εντολείς δίναμε στα Κόμματα του Κομματικού αυτού κατεστημένου την εντολή να διαχειριστούν υπέρ μας όλον τον Πλούτο μας, αυτόν που γνωρίζαμε από τότε αλλά και αυτόν που μας έκρυβαν, αυτόν τον Πλούτο που τον μάθαμε τα τελευταία χρόνια χάρη στον Αρτέμη Σώρρα, που ήρθε ως μηχανισμός, και μας ενημέρωσε για το τι μας έκρυβαν αλλά το κυριότερο, μας βοήθησε να ξαναθυμηθούμε ποιοι είμαστε, κάτι που κανένας δεν είχε κάνει στο παρελθόν, και μάλιστα το έπραξε χωρίς ίδιον όφελος.

Κατανοείται  πλέον  όλοι, ότι αυτός  είναι ο λόγος  που  βάλλει το καθεστώς μαζί με τα Μ.Μ.Ε. κατά του Προσώπου του αλλά στην ουσία βάλλει κατά   του Πολιτικού Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» δηλαδή κατά όλων των Ελλήνων Ανθρώπων, διότι η «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι όλοι οι Έλληνες Άνθρωποι  σε  ολόκληρο  τον  Πλανήτη.

Η βάση όμως όλης της δομής των γραφείων των Ε.ΣΥ. είμαστε όλοι εμείς κι εμάς όλους δεν μπορεί να μας αποδομήσει κανένα καθεστώς και κανένα Μ.Μ.Ε. ούτε φυσικά και τον Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα που εμείς Ιδρύσαμε.

Ναι!!! εμείς οι εντολείς σας που κι εσάς κάποτε. εμείς σας είχαμε βάλει να διαχειριστείτε  την  Χώρα  μας  και  όχι  μόνον  αποτύχατε,  άλλα  εκτελέσατε  το   πλέον  άθλιο   σχέδιο  εσχάτης  προδοσίας, παραδίδοντας την εθνική   κυριαρχία.

Όλα λοιπόν εξαρτώνται από εμάς για αυτό καλά θα κάνετε όλοι εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές να πάψετε να φοβάστε, κι εσείς που είστε στο Καθεστώς  και στα Μ.Μ.Ε. να αρχίσετε σιγά σιγά να λέτε την Αλήθεια ή ακόμη καλύτερα να μας καλέσετε εκεί σε ζωντανή σύνδεση να ενημερώσουμε όλον τον Ελληνικό Λαό σε ολόκληρο τον πλανήτη  και όλους τους Λαούς του πλανήτη. .

Ελάτε όλοι να δώσετε την εντολή οριστικής αποπληρωμής ως Εντολείς και Κυρίαρχοι.

Η επόμενη ημέρα είναι ήδη χαραγμένη και σχεδιασμένη μια Ελλήνων Πολιτεία με Αξίες Αρχές και Νόμους , αυτό που πάντα θέλαμε όλοι !!!

Αυτό που πραγματικά θέλουν όλοι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη μας   ο οποίος είναι το δικό μας σπίτι, το σπίτι των προγόνων μας αλλά και το σπίτι των παιδιών μας και όπως όλοι διαχειριζόμαστε  τα του Οίκου μας στον δικό μας μικρόκοσμο, με τον ίδιο τρόπο ή μάλλον ακόμη καλύτερα, ήρθε η ώρα να διαχειριστούμε τον τεράστιο οίκο του γένους μας, του γένους των Ελλήνων Ανθρώπων και την Αφθονία που μας παρέχει, για να μην υπάρχει φθόνος καθώς  και  τον  πραγματικό  Πλούτο  που προσφέρει  η  Γνώση.

Αυτή την γνώση που επί πολλές εκατοντάδες χρόνια μας έκρυψαν όλοι αυτοί που κυβέρνησαν και κατακυρίευσαν ολόκληρο τον πλανήτη και δολοφόνησαν εκατομμύρια ανθρώπους.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί της ίδιας της Δημιουργίας και της Ύπαρξης του Ανθρώπινου γένους και αυτοί είναι που δίδουν τις εντολές για τον αφανισμό της ανθρωπότητας.

Μόνο εμείς οι Έλληνες Άνθρωποι μπορούμε να τους σταματήσουμε και να καθαρίσουμε για άλλη μία φορά τους «στάβλους του Αυγεία» όπως τότε το έπραξε ο δικός μας  πρόγονος  ο ήρωας των ηρώων μας ο Ηρακλής των Ελλήνων.

Δύναμη Φως !!!

Βασιλειάδης Δημήτριος

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ