Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ την ιστοσελιδα www.patrasevents.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
απαντηση προς την ιστοσελιδα www.patrasevents.gr

στις 27/2/2018, με σχετικη σας αναρτηση, εξαπολυσατε εναν οχετο ψεματων αναφορικα με την εκδικαση της εφεσης για την υποθεση του προεδρου της ε.συ. αρτεμη σωρρα. μαλιστα συμπεριλαβατε και βιντεο μελους του δ.ς. της περιφερειακης ε.συ. αττικης-ευβοιας χαρακτηριζοντας τον πρωτοπαλικαρο σε μια προσπαθεια σας να προκαλεσετε εντυπωσεις.

να ξερετε οτι με αυτον τον παραλογισμο σας προσβαλετε την ελληνικη αστικη ταξη και ταυτοχρονως απαξιωνετε τον θεσμο του δικαστηριου τη στιγμη που εχει εκτελεσει ορθως τα καθηκοντα του. νομικα και μονο, οι εκπροσωποι του δεν θα σας αφησουν ετσι. αυτα που εσεις αποκαλειτε σοου ειναι ατρανταχτες αποδειξεις(67650/13 και 107376/17) για την αθωοτητα του προεδρου και για την ελλειψη ηθους και προσωπικοτητας που διακατεχει τους υπαιτιους του εν λογω δημοσιευματος σας. δεν μπορειτε να προτρεπετε τον κοσμο να πιστευει το αντιθετο απο αυτο που γνωριζει. δεν εχετε το δικαιωμα.

η εκδικαση της εφεσης ειναι η αποκατασταση της περσινης ερημην και πραξικοπηματικήσ  αποφασης με μαρτυρα τον διωκομενο για κακουργημα κυριο δοση. ο αρτεμης σωρρας δεν δικαζεται για αυτα που γραφετε αλλα εχει πληρως αθωωθει.

οσο για την αστυνομια θα ειναι παρουσα για να πραξει τα δεοντα οπως εκανε και στις 20/1/2018 στο αγρινιο προστατευοντας μελη μας που διαδηλωσαν ειρηνικα και αποτρεποντας οποιαδηποτε βλαβη απο την ακρως ρατσιστικη και φασιστικη συμμορια “αντιφα”.

επισης σας υπενθυμιζουμε οτι αν συνεχισετε να καταφερεστε τοιουτοτροπως εναντιον μελων μας ή και των οικογενειων τους ακομα, οπως το προσωπο του βιντεο, συμπεριλαμβανετε τους εαυτους σας στο εγκλημα της τρομοκρατιας, πραγμα που διωκεται ποινικα.

τελος θα πρεπει να καταλαβετε πως εσεις ειστε αυτοι που πιστευετε (μιλωντας χωρις στοιχεια) και οχι εμεις οι ελληνες. εσεις ειστε οπαδοι (του ανθελληνισμου) και οχι εμεις. και αν αναρωτηθειτε το γιατι, ξαναδιαβαστε το απαραδεκτο κειμενο σας.

 

κεντρικη περιφερειακη διοικηση αττικης
γραφειο τυπου και ενημερωσης
e-mail: kentr.e.typou @ gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ