Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

αδελφια μας,  στις 28 φεβρουαριου ειναι η αρχη μιας διαφορετικης πορειας. η αρχη της ανατροπης του σαπιου καθεστωτος.

την τεταρτη στις 28 φεβρουαριου στην πατρα δικαζεται επειτα απο πολλες πιεσεις και καθυστερησεις η εφεση στην προσωπικη υποθεση του αρτεμη σωρρα που εμαθαν ολοι ελληνες πολιτες από τα καθεστωτικα μεσα μαζικησ ενημερωσησ.

αυτη η προσωπικη υποθεση που εχει καταντησει φαρσα, οδήγησε σε μια πραξικοπηματικη δικη που εγινε στις 17-3-2017  καταδικαζοντας ερημην τον προεδρο του πολιτικου φορεα ελληνων συνελευσις αρτεμη σωρρα, για μια αστικη υποθεση σε 8 χρόνια καθειρξη και 5ετης στερηση πολιτικων δικαιωματων, κατι πρωτογνωρο για τα ελληνικα δεδομενα.

στα δικαστηρια της πατρας την τεταρτη, με αριθμο πινακιου 5, επιτελους θα λαμψει η αληθεια και θα μαθουν ολοι οι ελληνες πολιτεσ πως οι τιτλοι που εχουν αποδοθει στον προεδρο μας ειναι ανυποστατοι και δεν μπορουν να στηριχθουν ακομα και στις αιθουσες των δικαστηριων.

καλουμε ολους τους ελληνες πολιτες, να ερθουν και απο κοντα να διαπιστωσουν με τον πλεον νομιμο τροπο πως ολοι οι χαρακτηρισμοι που εχουν ΔΟΘΕΙ για την ελληνων συνελευσις και τον αρτεμη σωρρα δεν ειναι τιποτα αλλο παρα κατασκευασμενες ειδησεις, που σκοπο εχουν να αφησουν τον απλο πολιτη, στην αγνοια για την δυναμη της ελληνων συνελευσις και του προεδρου μας αρτεμη σωρρα.

καλουμε ολους τους ελλην ανθρωπους να ερθουν και να συνταχθουν μαζι μας φωναζοντας για το αδικο που βιωνουμε καθημερινα.

καλουμε και προσμενουμε ολα τα αδελφια μας να διωξουν τους φοβους και τους εγωισμους και να ερθουν να ενημερωθουν πληρωσ ωστε να συνταχθουν στον μοναδικο πολιτικο φορεα του εθνουσ των ελληνων, δια την απελευθέρωση της μητέρας των μητερών ελλας αλλα και ολου του πλανήτη Γαία Δήμητρα Αρτεμις.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!
Ε.ΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ;
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
e-mail: kentr.e.typou @ gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ