Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΗΕ ΕΕ ΚΑΙ UNESCO ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΩΝΙΚΟΥ




ARVE

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μας λένε ότι όλος ο κόσμος ονομάζει το κρατίδιο αυτό ως “Μακεδονία” και ότι και εμείς θα το αναγνωρίσουμε αναγκαστικά έτσι, αφού οι κυβερνώντες μας πριν κάτι χρόνια έδωσαν το όνομα αυτό (ΦΥΡΟΜ).
    Καταρχάς, και εκείνοι οι κυβερνώντες ήταν σίγουρα προδότες, η ονομασία αυτή όμως ήταν …προσωρινή. Βέβαια “ουδέν μονιμότερο του προσωρινού”, αλλά η Ελλάδα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της λέξης “Μακεδονία”. Ποτέ δεν πρόκειται το κρατίδιο αυτό να ονομαστεί έτσι, εφόσον δεν το αναγνωρίσουμε εμείς, οι κυβερνώντες μας.
    Όλοι οι υπόλοιποι ας το ονομάζουν όπως θέλουν. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος, το μόνο που θα καταφέρει είναι να εισπράξει καμιά μήνυση από κάποια μελλοντική πατριωτική κυβέρνησή μας, την οποία μήνυση δεν υπάρχει περίπτωση να μη την κερδίσουμε στα διεθνή δικαστήρια.
    Επίσης, όλοι “ξεχνάνε” ότι υπάρχει και ένα ιστορικό προηγούμενο. Όταν η Αγγλία θέλησε να μπει στην ΕΕ με το όνομα “Μεγάλη Βρετανία”, η Γαλλία αντέδρασε επειδή υπάρχει ένα τμήμα στα βόρεια της Γαλλίας με το όνομα “Βρετάνη”. Αντέδρασαν βέβαια και η Σκωτία και η Ιρλανδία για τους δικούς τους λόγους, η Αγγλία πάντως αναγκάστηκε για να εισέλθει στην ΕΕ να χρησιμοποιήσει το όνομα “Ηνωμένο Βασίλειο” και όχι το μέχρι τότε κοινά αποδεκτό της όνομα “Μεγάλη Βρετανία”.

    Τέλος, να έχετε υπόψη σας πως όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, όπως πολύ σωστά ανέφερες, θα έχει διατελέσει εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
    Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.
    Η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
    Η “αναγνώριση” του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις οι νυν κυβερνώντες μας καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
    Η εσχάτη προδοσία ισχύει και για όλους αυτούς που καταχρέωσαν, αυτούς που ξεπούλησαν και ξεπουλάνε την Ελλάδα. Αναφέρομαι στο δήθεν χρέος μας που το 70% του προέκυψε από τις χρηματοδοτήσεις των ιδιωτικών τραπεζών μας που διαχειρίζονται Ευρώ. Περισσότερα από 220 δις έδωσαν οι προδότες πρώην πρωθυπουργοί μας Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς (ξεκίνησε με τα 23+5 δις ο Καραμανλής), για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών μας και ως “κρατικές εγγυήσεις” τους. Ας μην ξεχνάμε την Ισλανδία και το πόσο εύκολα ένα χρέος δεν αποπληρώνεται και στη συνέχεια διαγράφεται αυτό από τα διεθνή δικαστήρια.
    Και όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για το δήθεν χρέος μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, όταν αυτοί που τα έκαναν καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.-

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.