Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…..

ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ…….
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ …….

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ 10% ΑΛΗΘΟΦΑΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ……….( ? )

<<Όλα ανοιχτά από Φραγκούλη για νέο κόμμα
15 Φεβρουαρίου 2018, 7:47 πμ >>

Φωτιά στο ήδη ταραγμένο πολιτικό σκηνικό, λόγω της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και της υπόθεσης Novartis, έβαλε και πάλι ο Φράγκος Φραγκούλης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος στα «δεξιά» της ΝΔ.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε πως το υπάρχων πολιτικό σύστημα δεν καλύπτει τις ανάγκες της χώρας, δήλωση που ερμηνεύεται από πολλούς ως προάγγελος πολιτικών εξελίξεων.

Και δικαίως, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος στρατιωτικός αφήνει να εννοηθεί ξεκάθαρα αυτό που όλοι συζητούν, αλλά κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει το πότε θα γίνει πράξη.

Θέλοντας μάλιστα να γίνει πιο κατανοητός, έσπευσε να υποστηρίξει πως «η ευκαιρία για την Ελλάδα χάθηκε όταν επιλέξαμε την προεδρευομένη δημοκρατία», ενώ επανέλαβε ότι για να γίνει ένα νέο κόμμα θα πρέπει να το θέλει ο κόσμος.

Από τα μισόλογα στις πράξεις
Η τελευταία του φράση έρχεται να επιβεβαιώσει εμμέσως τα σενάρια που θέλουν τον Φράγκο Φραγκούλη να… αποδέχεται την πρόταση-πρόκληση από συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα να ηγηθεί ενός νέου κομματικού φορέα με ευδιάκριτα πατριωτικά χαρακτηριστικά.

Στο «p» άλλωστε είχατε διαβάσει σχετικά για τις επαφές που ήδη βρίσκονται εδώ και καιρό σε εξέλιξη στην Αθήνα, μεταξύ του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τη δημιουργία κόμματος το οποίο θα κληρονομήσει την πολιτική προίκα της οργής για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο Σκοπιανό, αλλά και θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα συναισθήματα που «ξυπνούν» σε σημαντικό τμήμα του πληθυσμού λόγω της τεταμένης κατάστασης στα Ίμια.

Φτιάχνει προφίλ
Φιλοτεχνώντας πάντως το προφίλ του ηγέτη που δεν φοβάται και προτάσσει το συμφέρον του ελληνισμού, ο Φράγκος Φραγκούλης ξεσπάθωσε εναντίον της Τουρκίας κάνοντας λόγο «ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της πατρίδας μας» . Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η γειτονική χώρα βρίσκεται σε «περιδίνηση» και πως «προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις» σε ένα σχέδιο που έχει καταστρώσει η Άγκυρα για τα Ίμια.

«Τα γεγονότα στα Ίμια δεν μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε από αυτά που συμβαίνουν στα νότια σύνορα της Τουρκίας στο Αφρίν. Εκεί που η Τουρκία νόμιζε ότι θα κάνει έναν περίπατο έχει βρει τεράστιες δυσκολίες. Όσον αφορά στην εσωτερική της κατάσταση βρίσκεται σε μια τεράστια περιδίνηση όπου και η αντιπολίτευση και από την άλλη το κόμμα του Ερντογάν προσπαθούν να κερδίσουν εντυπώσεις δημιουργώντας εκ του ασφαλούς ένα επεισόδιο το οποίο έχουν προσχεδιάσει», ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά.

Όσον αφορά στο επεισόδιο της Δευτέρας και τις κραυγές πολέμου που ξεστομίζονται από τον Ερντογάν και τους υπουργούς του, εκτίμησε ότι «ο εμβολισμός του λιμενικού σκάφους από τουρκικό στα Ίμια είχε ως στόχο να αποσπάσει την κοινή γνώμη της Τουρκίας από την αιματοχυσία στο Αφρίν».

Υποδείξεις σε Τσίπρα και ΥΠΕΞ
Τέλος, για να ενισχύσει το πολιτικό του προφίλ, δεν δίστασε να κάνει υποδείξεις στην ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, ζητώντας της να ξεμπροστιάσει την Τουρκία, ενώ προκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει στον Γιλντιρίμ ότι γίνεται παραβίαση των ναυτικών θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδας.>>

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ: https://politik.gr/όλα-ανοιχτά-από-φραγκούλη-για-νέο-κόμμ/
============================

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ:
(Το 2009 διορίστηκε γενικός επιθεωρητής στρατού και στις 6 Αυγούστου του ίδιου έτος ανέλαβε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2011 οπότε και αποστρατεύθηκε με απόφαση του ΚΥΣΕΑ….

Στις 17 Μαΐου 2012, κατά τον διορισμό της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μέχρι τη διενέργεια εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012.)

KAI ANAΡΩΤΙΕΤΑΙ : ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ ΔΕΝ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?
ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?

ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΥΝΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ……..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΛΟΥ…….

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ???

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ……..

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ,
ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!

ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ