Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Συνέχεια γράφεις για τα κακώς κείμενα και τα βάζεις με τους διάφορους που έχουν φέρει την χώρα σε αυτό το χάλι και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας που στην πραγματικότητα το έχουν ήδη κάνει (ΦΕΚ 238 Α/1959).

Είναι ώρα να αφήσεις τα πολλά λόγια και την θεωρία στην άκρη. Με τους γείτονες ν’ αποθρασύνονται είναι ώρα να δείξουμε ότι εμείς οι Έλληνες πολίτες, οι αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς δεν είμαστε μια άμορφη μάζα. Έχουμε όνομα, επίθετο, διεύθυνση, αριθμό ταυτότητας και Α.Φ.Μ. Έτσι δηλώνουμε ότι είμαστε μέλη της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ Ελληνικής Δημοκρατίας και όχι υπήκοοι της ιδιωτικής εταιρείας “Ελληνική Δημοκρατία”.

Τα συλλαλητήρια πέρασαν, είναι ώρα να πάμε στο επόμενο βήμα, όπως σου είχα υποσχεθεί. Αυτό που δεν έκαναν τα κόμματα ούτε και η κυβέρνηση, το κάνουμε εμείς. οι Έλληνες πολίτες.

Είναι ώρα να υπογράψουμε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μας καταγγελίες, που θα σταλούν στην Ε.Ε. στην Unesco και στον Ο.Η.Ε. Είναι η ώρα να ενεργήσουμε σαν υπεύθυνοι πολίτες και όχι σαν καρπαζοεισπράκτορες υπήκοοι.

Δεν υπογράφουμε λυρικά και συναισθηματικά ψηφίσματα διαμαρτυρίας, αλλά νομικά δομημένες καταγγελίες που ανοίγουν τον δρόμο για διεκδικήσεις σε διεθνή δικαστήρια, όταν χρειαστεί.

Είναι ώρα πια να καταλάβεις πως μόνο ένα ενωμένο έθνος μπορεί να απαιτήσει τα δίκαια του με βάση τόσο τα μνημόνια άλλα πολύ περισσότερο με βάση την Διακήρυξη του Ο.Η.Ε. για τα δικαιώματα των Αυτοχθόνων Πληθυσμών που υιοθετήθηκε από την Γ.Σ. του οργανισμού με το ψήφισμα 61/295 της 13ης Σεπτεμβρίου 2007.

Ο μόνος δρόμος του έθνους είναι το ίδιο το ενωμένο έθνος μέσα από τον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις που εκπροσωπεί όλο το έθνος όπου υπάρχει ελλην άνθρωπος.

Υπάρχουν 400 γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις στην Ελλάδα και 60 στο Εξωτερικό. Πήγαινε να διαβάσεις τις καταγγελίες και να τις υπογράψεις. Και μην ανησυχείς! Κανείς δεν πρόκειται να σου ζητήσει να γίνεις μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτό που σου ζητάω είναι να κάνεις το ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ και να υπογράψεις την προσωπική σου καταγγελία.

Εδώ θα βρεις τα περισσότερα γραφεία Ε.ΣΥ:

https://www.google.com/maps/d/viewer…

Yangos Metaxas



ARVE

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ !!!!!!!!

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΕΜΕΙ ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ! ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ! ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΙΚΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ! ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ! ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ…..ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ…….ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ;;; Ε ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !!! ΚΑΝΤΟ ΠΡΑΞΗ ΜΗΝ ΚΩΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ! ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ !! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ! ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΕΛΛΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ Α-Ω

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΑΚΙΑΣ

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ