Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

           BIT  COIN    ΚΑΙ    ΝΕΑ   ΤΑΞΗ

……ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;;;

Είναι πλέον κατανοητό πως ο κόσμος που ζούμε σήμερα είναι σχεδιασμένος από σκοταδιστές που μοναδική τους έγνοια είναι να έχουν υπόδουλους τους ανθρώπους…..
Πως όμως το πετυχαίνουν αυτό;

Προφανώς με το τραπεζικό σύστημα …..

¨Όλη η ανθρώπινη ενέργεια που καταναλώνεται στην δημιουργία
καταλήγει ως αμοιβή στα χέρια των ανθρώπων και έρχονται τα ( κοράκια) να υφαρπάξουν αυτήν την αμοιβή μέσα από τα χέρια τους με διάφορα πλαίσια νόμων ως φορολόγησης , υπερφορολόγησες και υπερτιμολόγησης δημοσίων δαπανών ώστε να αυξήσουν το κόστος ζωής και έτσι να συλλέξουν την αμοιβή στις τράπεζες……..το τελικό αποθηκευτήριο στα χέρια δηλαδή των επικυρίαρχων που έβγαλαν όλο αυτό το σχέδιο……

Από αρχαιοτάτων χρόνων η έκδοση χρήματος έγινε με βάση αξιών χρυσού (μιλάμε για παγκόσμιες συναλλαγές)…….
μέχρι που πριν λίγα ( αναλογικά ) χρόνια μετατράπηκε σε fiat money δηλαδή γρήγορο χρήμα χωρίς αντίκρισμα……
<<Παραστατικό χρήμα (fiat money) ή αλλιώς χρήμα αναγκαστικής κυκλοφορίας είναι το μέσον πληρωμής το οποίο δεν καλύπτεται από αποθεματικό άλλων υλικών (π.χ. χρυσός) και επομένως στερείται κάποιας εσωτερικής αξίας έστω και έμμεσα. Επιβάλλεται στις συναλλαγές από κάποια αρχή (συνήθως το κράτος) τόσο στις πληρωμές όσο και στις εισπράξεις. Εκφράζεται με κάποια νομισματική μονάδα, έχει την μορφή συνήθως χαρτονομισμάτων και κερμάτων τα οποία μπορεί να έχουν ονομαστική αξία ίση, πολλαπλάσια ή υποπολλαπλάσια της νομισματικής μονάδας.

Το χάρτινο χρήμα καλείται  παραστατικό  χρήμα  διότι η χρησιμοποίηση (και αξία) του ως χρήματος εξαρτάται από την πίστωση της κυβέρνησης που το εκδίδει, και όχι από οποιοδήποτε δικαίωμα να μετατραπεί σε μεταλλικά νομίσματα
και φυσικά είναι δανειζόμενο από τις ιδιωτικές εταιρίες που ονομάζονται τράπεζες στις κυβερνήσεις κρατών και τους τόκους πληρώνουν οι πολίτες…>>

(ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΓΝΩΣΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ  Η  ΑΠΑΤΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΠΡΕΤΤΟΝ  ΓΟΥΝΤΣ   ΩΣΤΕ  ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ  ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΚΡΑΤΩΝ….
ΩΣΠΟΥ  ΞΑΦΝΙΚΑ  Η  ΑΜΕΡΙΚΗ   ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ 1971 ΠΩΣ  ΣΠΑΕΙ ΤΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ  ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ  ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  ΤΟ (FIAT MONEY) ……
ΩΡΑΙΑ  ΜΕΧΡΙ  ΕΔΩ……..
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ  ΟΜΩΣ ΔΕΝ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΠΟΥΘΕΝΑ….

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ;;;
ΣΤΟΝ   ΑΡΗ;;;   ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ;;    ΣΤΟΝ ΔΙΑ;;;  ΠΟΥ;;;;
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ…..
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΙ  ΚΑΝΑΜΕ , ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ , ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ…..ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ;;;;

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ  ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ  ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ)……..

Ο κάθε πολίτης τώρα τρέχει να καλύψει τις υποχρεώσεις του παράγοντας και δημιουργώντας με την εργασία του παίρνοντας ως αμοιβή χρήμα χωρίς αντίκρισμα……… απλά συμφωνημένης αξίας αλλά μεταβλητής αφού είναι χρέος…….

ΩΣ  ΠΡΩΤΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΕΓΙΝΕ  Η ΜΕΓΑΛΗ  ΚΛΟΠΗ  ΚΑΙ  ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ  ΠΩΣ  ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  ΧΡΗΜΑ  ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ  ΣΤΙΣ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΤΟ  ΧΡΗΜΑ ΧΡΕΟΥΣ……..

.
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Τώρα πως θα περάσει η ανθρωπότητα από το χρήμα χρέους στην πλήρη υποδούλωση του ηλεκτρονικού χρήματος με νούμερα που θα καταστήσει τους ανθρώπους νούμερα ;;;

Αυτό αναλαμβάνει η υποτιθέμενη νέα τάξη πραγμάτων να κάνει…. και ήδη έχει αρχίσει να το κάνει……. πως;;;
θα το δούμε στην συνέχεια…….

ΤΑ   ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ   ΕΡΓΑΛΕΙΑ  ΤΩΝ  ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ  ΕΙΝΑΙ  ΤΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ   ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ  ΣΤΗΝΟΥΝ   ΣΤΙΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΣ   ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  ΚΡΑΤΩΝ   ΓΙΑ  ΝΑ  ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ   ΜΕΣΑ   ΑΠΟ  ΤΑ  ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ   ΠΟΥ   ΕΧΟΥΝ  ΩΣ  ΕΝΤΟΛΗ  ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ…..ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ  ΤΗΝ  ΑΜΟΙΒΗ  ΤΩΝ  ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ  ΑΡΑ  ΕΤΣΙ  ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ  ΟΛΟ ΤΟΝ  ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ  ΠΛΟΥΤΟ (ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΟ  ΤΟΝ  ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΙΝ)

Το 1952 ο σκοταδιστής πρόεδρος των ηνωμένων πολιτειών Αμερικής ΤΡΟΥΜΑΝ  ιδρύει την (NSA) με εξειδίκευση στα πληροφορικά ηλεκτρονικά συστήματα,  για δήθεν εθνική ασφάλεια και υποκλοπές από κατασκόπους και πράσινα άλογα,  για να μπερδεύει τους πολίτες…..
(αυτό θα μπορούσε να γίνει με μια υπηρεσία μέσα στο FBI)   αλλά ο σκοπός ήταν άλλος………
να δημιουργηθεί ένα ασφαλές σύστημα ηλεκτρονικού χρήματος που θα είναι ικανό να ελέγχει όλο τον πλανήτη και τους ανθρώπους……..
με υποδομή τέτοια ώστε να μην μπορεί να εισχωρήσει κανείς σε αυτό………..

ΚΑΙ ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΠ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ( BIT COIN) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ…………

Είναι μια δημιουργία της NSA και τέθηκε σε εξέλιξη ως πείραμα “εξομάλυνσης” για να εξοικειωθεί το κοινό με το ψηφιακό νόμισμα.

Μόλις γίνει αυτό, τα παγκόσμια νομίσματα fiat θα καταστραφούν με μια μηχανική κατάρρευση χρέους , και στη συνέχεια θα αντικατασταθούν με  κυβερνητική  εγκυκλοπαίδεια  με την παρακολούθηση  όλων των συναλλαγών  και  ψηφιακών πορτοφολιών από τις δυτικές κυβερνήσεις του κόσμου.

Οι μαθητές των NSA αναφέρουν λεπτομερώς τα  “ψηφιακά μετρητά”  πριν από δύο δεκαετίες

Ποια στοιχεία υποστηρίζουν  αυτή την έννοια;

Πρώτον, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το έγγραφο με τίτλο “Πώς να κάνετε ένα νομισματοκοπείο – Η κρυπτογραφία του Ανώνυμου Ηλεκτρονικού Ταμείου.”
“How to Make a Mint – The Cryptography of Anonymous Electronic Cash.”

Αυτό το έγγραφο, που κυκλοφόρησε το 1997 – ναι, είκοσι χρόνια πριν – αναλύει τη συνολική δομή και  λειτουργία  της  κρυπτογράφησης  Bitcoin.

Ποιος συνέταξε  το  έγγραφο;

Προσπαθήστε να μην είστε σοκαρισμένοι όταν μάθετε ότι το έχουν συγγράψει, “μαθηματικοί κρυπτογράφοι στο γραφείο της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) για την έρευνα και την τεχνολογία της ασφάλειας πληροφοριών.”

Η   NSA, με άλλα λόγια, αναλύει  λεπτομερή βασικά στοιχεία του Bitcoin πολύ πριν από την εμφάνιση του Bitcoin.

Μεγάλο μέρος του πρωτοκόλλου  Bitcoin  περιγράφεται λεπτομερώς σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών ελέγχου ταυτότητας υπογραφών, εξαλείφοντας τα πλαστά κολπώματα  κρυπτοκίνης  μέσω της επαλήθευσης συναλλαγών και διάφορα χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν την ανωνυμία  και την αδυναμία εντοπισμού των συναλλαγών.

Το  έγγραφο περιγράφει ακόμη και τον αυξημένο κίνδυνο  νομιμοποίησης  εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, που επιτυγχάνεται  εύκολα  με  κρυπτοσυχνότητες.  Περιγράφει επίσης  τον “ασφαλή κατακερματισμό” που είναι  “τόσο μονόδρομος όσο και  χωρίς σύγκρουση”.

Παρόλο που το  Bitcoin  προσθέτει εξόρυξη και κοινόχρηστο σύστημα επαλήθευσης ταυτότητας συναλλαγών μεταξύ ομότιμων χρηστών σε αυτή τη δομή, είναι σαφές ότι η NSA ερευνά κρυπτοσυχνότητες πολύ πριν οι καθημερινοί χρήστες έχουν ακούσει ποτέ για τον όρο.

Σημειώστε επίσης ότι το όνομα του προσώπου που πιστώνεται με την ίδρυση του Bitcoin είναι ο Satoshi Nakamoto, ο οποίος φημολογείται ότι διέθεσε για τον εαυτό του ένα εκατομμύριο Bitcoins.

Εκατομμύρια δημοσιεύσεις και  διαδικτυακά  θέματα συζητούν την πιθανή ταυτότητα του Satishi Nakamoto και ορισμένες θέσεις υποστηρίζουν ότι η NSA έχει εντοπίσει τον Satoshi.

Ωστόσο, μια άλλη πιθανή εξήγηση είναι ότι ο Satoshi Nakamoto είναι η NSA, πράγμα που σημαίνει ότι είτε  εργάζεται για την  NSA ή είναι ένας χαρακτήρας μαριονέτας που δημιουργήθηκε από την NSA για το σκοπό αυτού του μεγάλου πειράματος.

Η  NSA έγραψε επίσης το  hash  κρυπτογράφησης  που  χρησιμοποίησε  η Bitcoin για να διασφαλίσει όλες τις συναλλαγές

Πέρα από το γεγονός ότι η NSA δημοσίευσε ένα τεχνικό έγγραφο σχετικά με την κρυπτογράφηση πολύ πριν από την άφιξη του Bitcoin, ο οργανισμός είναι επίσης ο δημιουργός του SHA-256 hash πάνω στον οποίο εξαρτάται  κάθε συναλλαγή  Bitcoin  στον κόσμο.

Όπως εξηγεί το The Hacker News (THN).

“Η ακεραιότητα του Bitcoin εξαρτάται από μια λειτουργία  κατακερματισμού που ονομάζεται SHA-256, η οποία σχεδιάστηκε από την NSA και δημοσιεύτηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST).”

Η  T.H.N.  προσθέτει επίσης:

“Αν υποθέσουμε ότι η NSA έκανε κάτι στο SHA-256, το οποίο δεν έχει εντοπίσει κανένας εξωτερικός ερευνητής, αυτό που παίρνεται είναι η ικανότητα, με αξιόπιστη και ανιχνεύσιμη ενέργεια, να είναι σε θέση να δημιουργήσει συναλλαγές.

Το πραγματικά τρομακτικό είναι ότι κάποιος βρίσκει έναν τρόπο να βρούμε συγκρούσεις στο SHA-256 πολύ γρήγορα χωρίς να το βγάζουμε βίαια ή να χρησιμοποιούμε πολλά υλικά και στη συνέχεια να αναλαμβάνουν τον έλεγχο του δικτύου.

Δήλωσε ο ερευνητής της κρυπτογραφίας Matthew D. Green του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Με άλλα λόγια, αν το SHA-256 hash, το οποίο δημιουργήθηκε από την NSA, έχει στην πραγματικότητα μια backdoor μέθοδο για να σπάσει την κρυπτογράφηση, θα σήμαινε ότι η NSA θα μπορούσε να κλέψει Bitcoins όλων όποτε το θέλει (το αποκαλεί “Zero Day”

(ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ  ΤΙ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ);;;;

Το ίδιο άρθρο, που γράφτηκε από τον Mohit Kumar, καταλήγει μυστηριωδώς,

“Ακόμα και σήμερα είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα σχετικά με το Bitcoin, πιθανότατα σχεδιάστηκε από την πρώτη μέρα ως εργαλείο για να διατηρηθεί ο έλεγχος των χρημάτων του κόσμου”.

(ΤΙ  ΕΙΠΑΜΕ  ΠΙΟ  ΠΡΙΝ);;;  (ΠΩΣ  ΘΑ  ΕΛΕΓΧΟΥΝ  ΟΛΟ ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ);;;;;

Και με αυτή τη δήλωση, ο Kumar έχει σκοντάψει πράγματι στο μεγαλύτερο στόχο σε όλα αυτά:

Να αποκτήσουν τον έλεγχο της παγκόσμιας προσφοράς χρήματος, καθώς το σύστημα νομισμάτων  fiat  καταρρέει και αντικαθίσταται  με  ψηφιακό  νόμισμα  ενός κόσμου που  ελέγχεται από  τους  παγκοσμιοποιητές…….

ΤΗΝ  ΝΕΑ  ΤΑΞΗ  ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ…….ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  (ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ)……

Πιστεύετε ότι η κρυπτογραφία είναι αλεξίσφαιρη; Ξανασκέψου το…

Αν δεν νομίζετε ότι η κρυπτογραφία κρυπτογράφησης είναι ασφαλής και αλεξίσφαιρη, σκεφτείτε αυτό το άρθρο από το The Hacker News, «Οι ερευνητές σπάζουν την κρυπτογράφηση 1024-bit RSA στη βιβλιοθήκη GnuPG Crypto Library»,

“Η επίθεση επιτρέπει σε έναν εισβολέα να εξαγάγει το κρυπτογραφημένο κλειδί από ένα σύστημα ανάλυσης του τρόπου χρήσης της μνήμης ή των ηλεκτρομαγνητικών εξόδων της συσκευής που εκπέμπονται κατά τη διαδικασία αποκρυπτογράφησης”.

Σημειώστε ότι, αυτό είναι ένα σύστημα κρυπτογράφησης 1024-bit.

Η ίδια τεχνική λέγεται επίσης ότι μπορεί να σπάσει κρυπτογράφηση 2048-bit. Στην πραγματικότητα, τα στρώματα κρυπτογράφησης ραγίζονται καθημερινά από έξυπνους χάκερς.

Μερικά από αυτά τα στρώματα κρυπτογράφησης τροφοδοτούν διάφορες κρυπτοσυχνότητες αμέσως. Αν δεν είστε ένας εξαιρετικά υψηλού επιπέδου μαθηματικός, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γνωρίζετε με βεβαιότητα αν οποιοδήποτε νόμισμα κρυπτογράφησης είναι πραγματικά αδιάφορο.

Στην πραγματικότητα, κάθε κρυπτογράφηση καθίσταται παρωχημένη με την εφεύρεση μεγάλης κλίμακας κβαντικού υπολογισμού.

Μόλις η Κίνα κατορθώσει να χτίσει ένα λειτουργικό κβαντικό υπολογιστή 256-bit, μπορεί να κλέψει αποτελεσματικά όλους τους  Bitcoins  στον κόσμο (συν να κλέψει  τα περισσότερα  εθνικά μυστικά και  να διαπράξει  άλλο παγκόσμιο χάος κατά βούληση).

ΤΑ  ΒΗΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ  ΚΡΥΠΤΟ-ΤΥΡΑΝΝΙΑ….
ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ  ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ  ΚΑΙ  ΠΩΣ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ BITCOIN…….

Εν ολίγοις, εδώ είναι ένα σχέδιο από τους παγκοσμιοποιητές να αδράξουν τον απόλυτο έλεγχο της παγκόσμιας προσφοράς χρήματος, της αποταμίευσης, της φορολογίας και των οικονομικών συναλλαγών ενώ συγχρόνως υποδουλώνοντας την ανθρωπότητα.

Και όλα ξεκινούν με Bitcoin …

1) Αναπτύξτε το  Bitcoin  που δημιούργησε η NSA για να ενθουσιάσετε το κοινό σχετικά με ένα ψηφιακό νόμισμα.

Προετοιμάστε ειλικρινά μια κρυπτοεμφανιζόμενη  από τον παγκόσμιο έλεγχο κρυπτογράφηση για να την αντικαταστήσετε. (JP Morgan, καθένας … 😉

2) Ξεκινήστε μια τεράστια επιχείρηση παγκόσμιας κλίμακας ψευδούς σημαίας που συντρίβει τις παγκόσμιες αγορές  χρεών και στέλνει  τα νομίσματα  fiat  κάτω από φλόγες (εισβολή ξένου εισβολέα, εξαπάτηση της βόρειας Κορέας EMP, δίκτυο τρομοκρατικών δικτύων μαζικής κατανομής)

Να  κατηγορήσετε  ότι ο  κατάλληλος  εχθρός είναι πολιτικά αποδεκτός (Βόρεια Κορέα, “Ρώσοι,” Little Green Men ή ό, τι χρειάζεται …)

3)Αφήστε την πυραμίδα χρέους νομίσματος fiat να καταρρεύσει και να τσιγαρίσει έως ότου το sheeple να απελπιστεί.

Με μεγάλη φαντασία, να ανακοινώσει μια αντικατάσταση κρυπτογράφησης που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση για όλα τα νομίσματα fiat και να τοποθετήσει τις κυβερνήσεις των χωρών ως SAVIOR της ανθρωπότητας. Επιτρέψτε στο απελπισμένο κοινό να εμπορεύεται τα νομίσματα του fiat για επίσημα κρυπτογραφικά νομίσματα.

Εξαργύρωση μετρητών και ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας χρυσού και αργύρου από ιδιώτες. Όλοι στο όνομα της “ασφάλειας”, φυσικά.

4) Ποινικοποιήστε όλες τις μη επίσημες κρυπτοσυχνότητες όπως το  Bitcoin, συντρίβοντας την αξία τους σχεδόν καθ ‘όλη τη διάρκεια της νύχτας και διοχετεύοντας τον καθένα στην  κρυπτοθήκη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, όπου η NSA ελέγχει το blockchain. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα κατηγορώντας το γεγονός της λανθασμένης σημαίας (βλ. Παραπάνω) σε κάποιο έθνος ή ομάδα που λέγεται ότι «χρηματοδοτήθηκε  από  τον Bitcoin, την  κρυπτοφυλακή  που χρησιμοποιούν  οι τρομοκράτες».

Απαιτούνται  ενσωματωμένα  RFID  ή  βιομετρικά  αναγνωριστικά στοιχεία για όλες τις συναλλαγές προκειμένου να «πιστοποιηθεί» η δραστηριότητα του ενιαίου ψηφιακού κρυπτογραφικού νομίσματος. Το σημάδι του θηρίου γίνεται πραγματικότητα. Κανένας δεν επιτρέπεται να τρώει, να ταξιδεύει ή να κερδίζει μισθό χωρίς να σημειώνεται.

Μόλις επιτευχθεί απόλυτος έλεγχος για το νέο ψηφιακό νόμισμα ενός κόσμου, οπλίστε το blockchain που παρακολουθείται από την κυβέρνηση για να παρακολουθείτε όλες τις συναλλαγές, τις επενδύσεις και τις εμπορικές δραστηριότητες. Κατασχέσεις ένα μέρος όλων των κρυπτογραφημένων με το πρόσχημα της “αυτοματοποιημένης φορολογίας”. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η κυβέρνηση μπορεί να ανακοινώσει ακόμη και τα αρνητικά επιτόκια όπου οι συμμετοχές σας μειώνονται αυτόματα κάθε μέρα.

Με όλα αυτά τα επιτεύγματα, οι παγκοσμιοποιητές  μπορούν τώρα να  αναπτύξουν τον απόλυτο ολοκληρωτικό έλεγχο πάνω σε κάθε πτυχή της ιδιωτικής ζωής, ενισχύοντας οικονομικές “συστολές” για εκείνους τους ανθρώπους που επικρίνουν την κυβέρνηση.

Μπορούν να εφαρμόσουν αυτόματες κρατήσεις για παραβιάσεις της κυκλοφορίας, φόρους επί των πινακίδων κυκλοφορίας, φόροι  διαδικτύου και χιλιάδες άλλους καταπιεστικούς φόρους που εφευρέθηκαν από τη γραφειοκρατία.

Με  τις αυτόματες  κρατήσεις που εκτελούνται  από την κυβέρνηση, οι πολίτες δεν έχουν κανένα μέσο να σταματήσουν την  ατελείωτη  κατάσχεση των “χρημάτων” τους από τους απολυταρχικούς γραφειοκράτες και τους βαθιούς κρατούμενους.

Πώς αισθάνεστε για το Bitcoin σας τώρα …;

ΤΡΕΞΕ  ΤΩΡΑ  ΕΣΥ  ΠΟΛΙΤΗ  ΟΠΟΥ  ΣΕ  ΣΤΕΛΝΟΥΝ  ΤΑ  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ  ΟΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ  ΝΑ  ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ  ΝΑ  ΕΙΣΑΙ  ΕΝΤΑΞΕΙ  ΣΤΙΣ  ΠΛΗΡΩΜΕΣ  ΣΟΥ  ΓΙΑΤΙ  Η  ΚΛΟΠΗ  ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ  ΑΦΟΥ ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΕΙΝΑΙ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ……..

ΤΟ  ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ  ΕΔΩ: http://www.bibliotecapleyades.net/…/sociopol_globalbanking5…

ΥΓ. ΕΑΝ  ΔΕΝ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ  ΠΩΣ  Η  ΜΟΝΗ  ΣΩΤΗΡΙΑ  ΣΟΥ  ΕΙΣΑΙ  Ε.ΣΥ  ΚΑΙ  ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙΣ  ΩΣ  ΕΘΝΟΣ  ΘΑ  ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ   ΠΑΝΤΑ   ΜΕΣΑ  ΣΤΑ  ΠΛΟΚΑΜΙΑ  ΠΟΥ  ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ  ΥΠΟΔΟΥΛΟ…..

ΤΩΡΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΩΡΑ  ΝΑ  ΑΔΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΠΟΥ  ΣΟΥ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ……

Ε.ΣΥ   ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ …….Ο  ΜΟΝΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ”

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ